| 
		Uporabniki na tej temi: nihče
	 | 

| 

| Stran:   [1]  | 

Uporabnik             |                   |     
	 | 

| 
			 RE: Recept za nutelino torto   28.11.2010 10:47:15 
				    |   
			   | 

| 

| 

susica

| 

točno po tem recepti ki ti ga je dala Sacherca delam jaz in mi vedno super uspe, pa še hvalijo vsi!    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Recept za nutelino torto   28.11.2010 10:47:19 
				    |   
			   | 

| 

| 

ona

| 

IZVIRNO SPOROČILO: branka81      -biskvit bom kupila.        Če imaš voljo naredi tudi biskvit,ker enkrat sem brala,da tej kupljeni niso prav ok         Sej za biskvit samo umešaš vse sestavine in daš pečt,nič zahtevnega         

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Recept za nutelino torto   28.11.2010 11:13:46 
				    |   
			   | 

| 

| 

buči

| 

Meni je presladko, če kupim testo, ga raje naredi sama:   100 g sladkorja, 2 jajci, 100 g moke, vrečka vanilijevega sladkorja, 2 žlici tople vode, 1 žlica olja, zravnana žlička pecilnega praška. 180C, 15-20 minut      Za namaz stepi 2 sladki smetani, potem pa umešaj mali kozarček nutele. Gre sicer težko, ampak je dobro.      Če vam je všeč, daj na testo višnje. 

< Sporočilo je popravil buči -- 28.11.2010 11:14:12  >					

| 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Recept za nutelino torto   28.11.2010 20:31:06 
				    |   
			   | 

| 

| 

čmrgelj

| 

ČOKOLADNA TORTA S ČOKOLADNO NUTELINO KREMO        pečico segrej na 180,ventilacijsko na 160,         Za testo potrebujemo:    125g jedilne čokolade    175 g margarine    175g sladkorja    4 jajca    200g moke    pecilnega praška    1 žlica kakava v prahu           - za umešano testo nastrgaj 125g jed. čokolade,    - kremasto umešaj 175g margarine in 175g sladkorja, toliko časa da se stopi.    - eno za drugim umešaj v zmes 4 jajca,    - 200g moko prej zmešaj z 2 žličkama pecilnega (jaz sem dala celega)    zmešaj vse skupaj,    - potem v to zmes na rahlo vmešaj se nastrgano čokolado in žlico kakava v prahu ter daj peči za 40 minutk.        pečeno testo vzameš ven, ga ohladiš, prevrneš iz modela, prerežeš in namažeš s kremo           Za kremo potrebujemo:    150g mlečne čokolade    150 g nutele    400g kisle smetane        - na drobne koščke zrežeš čokolado + kislo smetano daš v lonec in segrej do mehkega    - dodaj nutelo    - potem vse skupaj odstaviš iz štedilnika in das v posodo s hladno vodo, da  se postopno strdi.    - potem namažeš torto znotraj in še povrhu    - okrasiš jo še s smetano in čokoladnimi ostružki:))      Prav to torto mi je moj bodoči možek včeraj spekel sam s pomočjo sineka, super ukusna pa še ratala mu   je pa ni kuharski mojster, mogoče zna skuhati 2-4 jedi drugače kuham jaz tako da kar pogumno       

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,   ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih   stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala   dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega, 

| 

| 

| 

| 

| Stran:   [1]  | 

Najbolj brane vsebine v rubrikiZdrav zajtrk za šolarja – teden 1Medtem ko so za malčkov zajtrk poskrbeli v vrtcu, se starši prvošolčkov znajdejo pred novim izzivom: kaj zjutraj priprav...
 Recept: Medena tiramisu kremaMed je lahko odličen pomočnik v boju s prehladi, kašljem, virozami in drugimi pogostimi otroškimi boleznimi. Več o zdrav...

Zadnje s foruma 

otroška trgovina na internetunada56Nakup otroške obutve, oblačil, igrač in športne opreme preko spleta. Ali bi kupovali?DA, idealno (
21%)

DA, če je dostava brezplačna (
33%)

NE, raje obiščem trgovino (
46%)
Število vseh glasov: 165Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!