Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Reklamacija igrače, nujno 25.7.2010 19:27:57
|
|
|
|
Salja
|
Kaj res nobena ne ve?
|
|
|
RE: Reklamacija igrače, nujno 25.7.2010 19:29:52
|
|
|
|
Čebel@
|
če imaš račun(pa tudi brez njega bi se dalo) bi lahko dobila tudi € nazaj-je pa odvisno od prodajalke
|
|
|
|
|
RE: Reklamacija igrače, nujno 25.7.2010 20:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
je račun kar pomemben. z njim dokazuje, kje in kdaj ga je kupila. tako kot so prodajalci dolžni izstaviti račun, smo kupci dolžni vzeti račun. ker je to "tehnična" igrača, bi morala imeti garancijo.
|
|
|
|
|
RE: Reklamacija igrače, nujno 25.7.2010 20:35:04
|
|
|
|
Salja
|
Imam račun ja, zanima me samo če lahko zahtevam denar ali ne, pa kako dolgo mi lahko rešujejo reklamacijo??
|
|
|
RE: Reklamacija igrače, nujno 25.7.2010 20:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Izbirna pravica potrošnika (37. c. člen) Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da: - odpravi napako na blagu ali - vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali - blago z napako zamenja z novim brezhibnim blagom ali - vrne plačani znesek.
|
|
|
|
|
RE: Reklamacija igrače, nujno 25.7.2010 20:42:07
|
|
|
|
Anonimen
|
sicer si več preberi TULE.
|
|
|
|
|
RE: Reklamacija igrače, nujno 25.7.2010 20:42:29
|
|
|
|
Salja
|
hvala
|
|
|
RE: Reklamacija igrače, nujno 25.7.2010 20:58:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Salja Sem zelo jezna upam, da jeze ne boš spravljala na prodajalko, ker ni nič kriva, da igrača ne dela.
|
|
|
|
|
RE: Reklamacija igrače, nujno 25.7.2010 21:20:29
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še to: prodajalka ti lahko reče, da ni pristojna za odkrivanje stvarne napake - v tem primeru bi morala igračo poslati na servis (proizvajalcu).
|
|
|
|
|
RE: Reklamacija igrače, nujno 26.7.2010 7:45:25
|
|
|
|
Salja
|
Nebom, sem sama prodajalka tak da vem kako je to
|
|
|
RE: Reklamacija igrače, nujno 26.7.2010 16:22:39
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Salja Nebom, sem sama prodajalka tak da vem kako je to a sama potem še nikoli nisi prejela reklamacije/vrnila denarja/...?
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Očka, aktiviraj se!AdminKakšno je vaše mnenje o medijski kampaniji "Očka, aktiviraj se".Prvič slišim zanjo. (
82%)

Ne bo bistveno pripomogla k spremembam v družini. (
2%)

Pozdravljam njeno namero. (
8%)

Zdi se mi fantastična (
4%)

Ne bi se smela končati. (
4%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!