|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ribe
27.5.2008 15:03:01   
POLAND
Danes sem bila stamalim v razvojni(8,5m.)pa me je vprašala kaj je,sem ji vse naštela tudi ribe,pa je kar obnemela,da rib še pa ne sme-pred letom,sploh pa ne morskih.Tamal jih ima rad,pa tud problemov nisva nikoli imela.Kaj pa vi,kdaj ste začeli uživati ribe?
P.S. a pri vas dajo otroci kri in vodo pri 6m. in 9.m.,naš zdravnik ni nobenemu otroku izdal napotnice za labaratorij,pa me je danes v RA.čudno pogledala,da to se obvezno pregleduje po planu in da naj mu rečem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ribe
27.5.2008 15:19:22   
kristinaj
naši smo tudi dali ribo z 8m, morskega lista in jih ima zelooo rada... sedaj ji damo tisto ki kupimo, ne gledam več da je bela, saj ima že skoraj 14m.

vodo je dala pri 6m, kri pa pri 9m.

(odgovor članu POLAND)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ribe
27.5.2008 15:19:25   
Naja30
Moja je prvič dobila osliča pri nekje 8m. Druge ribe pa res malo kasneje, okoli 11m.

Naša P da pregledat kri in vodo, ko se ji zljubi. Res. Da je hčerka slabokrvna, je ugotovila na podlagi tega, da jo je pogledala v obraz (pri 6m) in rekla, da je otrok ziher slabokrven, ker se več ne doji polno.user posted image

(odgovor članu POLAND)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ribe
27.5.2008 16:55:57   
Nina00
Mi smo z ribami počakali in jih začeli dajati okoli 14. meseca zaradi alergije na jajca, ki jo je imel, a je na srečo do prvega leta izzvenela. Smo bili pa bolj previdni in raje začeli malo kasneje uvajati stvari, ki jih prej sploh ni smel jest. Je pa fino izbirat ribe, ki imajo bolj verjetno manj težkih kovin - na žalost nimam spiska pri sebi, a če malo pobrskaš po internetu, boš ta podatek sigurno našla.

Kar se pa tiče laboratorijskih kontrol, je pri nas pediatrinja kontrolirala kri pri 9 mesecih - hemogram in osnovno biokemijo.

(odgovor članu POLAND)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ribe
27.5.2008 23:20:19   
*Junona*
Tuna se mi zdi, sa ima veliko težkih kovin.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ribe
28.5.2008 9:17:15   
PIRANJA
Če otroček nima nobenih težav v smislu alergij ipd, ne vidim nobenega razloga da rib ne bi jedel. Sigurno pa jih ne jeste vsak dan, ampak enkrat na teden ali na 14 dni....
Mi smo enako uvajali ribice, pa jajčka, pa še kaj.....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ribe
28.5.2008 10:35:59   
POLAND
Ja itak,da jih ne jemo pogosto.Ampak pediatrinja me je skor nadrla,da to je pa ja jasna stvar,da se ribe uživajo šele po enem letu....Drugič bom pazila kaj rečem,saj če bi se vsega držali pol itak ne bi pol stvari jedli.

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ribe
28.5.2008 20:27:15   
frutka_
Jaz sem mu začela dajati ribe preden je sploh poskusil kakšno drugo meso. Doma sem imela eno novejšo knjigo o prehrani otrok in noter je pisalo da lahko. No, zdaj so smernice očitno drugačne. Ribice je začel jesti po 6.mesecu. Osliča, file tune, arbuna,...

(odgovor članu POLAND)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?