|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Saša2 se po dolgem času spet oglaša!! 14.4.2005 10:40:07
|
|
|
|
aljča
|
No pa smo dve ko ta mesec neč ne delamo v MB:duda::duda:.A si imela kar kontrolo v tem mesecu a si bila zmenjena za kak postopek?Men je padu v vodo trerji poizkus IUI.Zdej se pa doma zaletavam v stene,ker mi je tolk dolgcajt8):);) Aja zgleda,da so si mal velik dopust vzeli v ambulanti v tem mesecu. l.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
|
Saša2 se po dolgem času spet oglaša!! 14.4.2005 11:31:00
|
|
|
|
saša24
|
pozdravljena aljča!!:sloncek::sloncek: lepo da si se oglasila! veš js sem imela termin v mb 25.3 05 pa so mi pisali da morem prit 13.5. !! ubija me to čakanje! veš jaz mam probleme sam z ovulacijo, zdaj sem jedla klomifen 3 mesec pa mi je zadnkji ciklus m izostala tk da je od 3.3 nisem dobila. full sem zaskrbljena kaj je:zmeden:? pa full si želim :duda::duda: tk da me še vse skupaj bolj jezi, sam vem da stres vpliva na vse to! o.k morem končat, ker grem v službo!! oglasi se kaj!!:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Saša2 se po dolgem času spet oglaša!! 14.4.2005 11:55:41
|
|
|
|
Marina_
|
Saša 24!Midve imava isti termin veš:bravo:Tudi midva sva imela 25.3 pa so mi sporočili da imam prestavljeno na 13.5.......očitno se vidimo ne;)
|
|
|
|
|
Saša2 se po dolgem času spet oglaša!! 14.4.2005 12:02:36
|
|
|
|
aljča
|
Ej,pol se pa zna naredit,da bomo vse 13.5.na kopic,jaz bi morala tiste dneve imet Uz za tretjo IUI.Se pa mormo zmenit za kakšno:kava:ane? L.p. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
|
Saša2 se po dolgem času spet oglaša!! 14.4.2005 22:39:51
|
|
|
|
saša24
|
pozdravljena frizerka!!:sloncek: veš me veseli, da si mi odpisala! in kako daleč je že pri tebi zdravljenje??? veš js sem na začetku bolj. sicer sem jedla dabroston , pa zdaj klomifen, ampak me M neki zajebava, da je ni, čeprav si full želim da je ne bi blo zam 9 mesecev, ampak ne vem zakaj, saj imam samo težave z ovulacijami, drugače pa je vse o.k. veš sem že malo zaskrbljena, ker me že počasi vsi preganjajo, kdaj bo :duda::duda: ? oglasi se kaj!!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)

Božiček (
15%)

Dedek Mraz (
9%)

M&B&DM (
17%)

dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!