|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   San Simon-hotel Haliaetum
27.9.2012 10:09:16   
*raci*
Živjo!

Za počitnice bi šli za tri dni v ta hotel in me zanimajo vaše izkušnje. Hrana, sobe, bazen, je kaj igrrišč okoli?. Punce so stare 3 in 6 let.
Kaj pa hotel Mirta?


Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: San Simon-hotel Haliaetum
27.9.2012 11:27:44   
matkica
Mi smo bili lani med božičem in novim letom in smo bili zelo zadovoljni.Hrana je bila dobra in tudi sam izbiraš kaj boš jedel,bazen je eden z morsko vodo,pa tudi za otroke je igrišče. Mi smo bili zadovoljni.

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: San Simon-hotel Haliaetum
30.9.2012 20:51:43   
dayya
Sklop hotelov v Simonovem zalivu od Haliatuma do Perle, Mirte,....
Najnovejši pravzaprav prenavljen je Mirta, dvakrat smo že letovali tu, hrana je samopostrežna za vse hotele-depandans skupaj v skupni restavraciji ki se ne drži nobenega od teh sklopov, je zelo velika tako da ni gužve, zelo raznolika tako da tudi zbirčneži dobijo svoje :)) in tudi okusno skuhana. V Mirti spodaj imaš Welnes, v Haliaetumu pa je notranji bazen. ALL se ti tu na splača vzeti ker ne dobiš toliko kot si vajen iz tujine , se pa vsekakor splača polnipenzjon..
Če pa seboj vzameš mini kohar za mleko pogret, pa tudi ne bo panike, mi smo vsak večer delal čokolino za malega pa nihče nič rekel, vendar smo ga pospravil pred čestilko da ni delala panike :)), ja pa kava se je tudi kuhala :)))

Lepe počitnice

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: San Simon-hotel Haliaetum
30.9.2012 21:49:49   
pelin
Bili v Haliaetumu...imeli polpenzion...hrana dobra, raznolika....v sobah nismo nič pacali, če pa bi bilo potrebno skuhati kakšen čaj pa po moje ne bi bilo panike...mi smo se , predvsem zaradi otrok , zapeljali na kosilo v Portorož ali Piran...okolica zelo lepa...umirjena...tudi nekaj igral..notranji bazen z morsko vodo....drugače smo mi imeli tri dni zvrhano dosti, ker je res vse bolj tako v penzi tempu...

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: San Simon-hotel Haliaetum
30.9.2012 22:04:11   
pingi
Mi smo bili v Mirti lani novembra. Lepe sobe, hrana dobra, bazen v Haliaetumu tudi luškan. So bili pa sami penzionisti, pa mi user posted image
Mi smo dosti hodili okrog, pa do Izole, svetilnika (tam je fajn igrišče), ali pa pač samo metali kamenčke v vodo, pa seveda kopali v bazenu.
Otroci so bili pa takrat stari 3 tedne, 2 leti in 4 letauser posted image
Aja, v bistvu smo hoteli bit v depandansah (je bilo ceneje), pa niso bile odprete, ker je bilo premalo gostov (v ponudbi so jih pa imeli), tako da so nam za ceno depandans ponudili sobo v Mirtiuser posted image
Meni je bilo zelo všeč, glede na to da nisem velik ljubitelj slovenske obale, ampak za izven sezone je San simon zelo lušna izbira.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?