|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sandalčki z ježkom
20.6.2006 7:42:12   
žiža
Očitno sem se malo zuser posted image  z nakupom sandalčkov. Kupila sem cicibanove, take ki so spredaj odprte in se zapenjajo z dvema ježkoma. Problem je nastal po dveh dneh, ker so je ti ježki ožulili user posted image  Drugače so mi čisto luštni, tud hodi lepo v njih. Nič jo nemoti, če so spredaj odprti, le to s paščki bi rada nekako rešila. A se da na kakšen način?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sandalčki z ježkom
20.6.2006 8:03:30   
Anonimen
Kako pa to? A imajo kakšen bolj oster rob znotraj ali šiv ali kaj takega? Ker drugače imajo itak skoraj vsi čevlji ježke, pa našega niso še nobene tam ožulile.
Kaj pa če bi poskusila s kakšnimi tankimi nogavičkami za nekaj časa, da se zadeva malo poceli in sandalček mogoče omehča? Pa nekateri pravijo, da se na mestu, kjer žuli, s šnopsom namaže, da se prej zmehča in oblikuje po nogi.
Ali pa kakšen flajšterček nalepi na žulj, ali pa vatko (čisto tanko) zatakni za čevelj.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 20.6.2006 8:04:26 >

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sandalčki z ježkom
20.6.2006 8:08:40   
majibee
moja sestra je ježka odstrigla kakor se je dalo-tako da je še vseeno zagrabil.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?