Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 7.2.2009 20:56:02
|
|
|
|
matejchy
|
daj si duška
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 7.2.2009 20:59:15
|
|
|
|
bodoča
|
Uživaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem ti kar malo fauš .
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 7.2.2009 21:13:24
|
|
|
|
marjetica23
|
ČESSSSSSTIIIITAAAAAAAAMMMMMMMM sM TI FOUŠ
|
|
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 7.2.2009 21:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
uživaj pašteta
|
|
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 7.2.2009 21:53:51
|
|
|
|
atanja
|
Of uživaj kar se da...Pa pol še mal zame!
|
|
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 7.2.2009 22:43:58
|
|
|
|
Meggi
|
še ena faušija. Čeprav ceno je pa tako postavla da te zalima. Drgač pa full energije požene...
|
|
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 7.2.2009 23:00:02
|
|
|
|
hmm...
|
Uživaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 8.2.2009 8:27:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
uživaj, daj si duška... pa kakšno fotko naredi da vidimo
|
|
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 8.2.2009 18:59:20
|
|
|
|
Pupsika
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Jst čakam 28.2. ko jo bom tudi jaz videla...... , že od januarja odštevam !!!!!
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 8.2.2009 19:26:29
|
|
|
|
muki1
|
Joj, Paštetka.....a si že šla? Ker bi po tebi poslala mobitel in sončna očala, ki jih je pozabila zadnjič, ko je bila pri meni na kavi . Uživaj.
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 9.2.2009 14:34:09
|
|
|
|
Paštetka
|
uauuuu... nepopisno dobro! Čeprav se bliža že sedemdesetim leto, še vedno zažiga . Se je pa videlo, da jo daje že starost. Po 3 odpetih pesmih je gostovala ninje. Se je pa preoblekla 5x, če se ne motim. Noro dobro, vredno ogleda. Slike.... ne da se mi jih limat
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 9.2.2009 17:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni grejo pa na živce zvezdniki, ki imajo ene petkrat poslovilno turnejo. Kokr da bi umirali na obroke.
|
|
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 9.2.2009 17:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje je pa bila?
|
|
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 9.2.2009 17:40:55
|
|
|
|
Paštetka
|
MEta, Tina je imela nazadnje turnejo l. 2001. Zdaj jo ima ponovno zato, ker so jo drugi zvezdniki kot npr. Oprah W. in podobni pregovorili, da jo mora imeti. Se pa z njimi strinjam , drugače strinjam s tabo, samo če mene vprašaš je tina kar se tega tiče izjema
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 9.2.2009 18:04:17
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Meni grejo pa na živce zvezdniki, ki imajo ene petkrat poslovilno turnejo. Jo pa ti imej, če jo lahko.
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 9.2.2009 18:15:52
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sej maš prov Zaronja. Tudi na RR videvamo take zvezdnike s poslovilnimi turnejami, ki so potem reinkarnirani prišli nazaj. A sem že omenila, da mi gredo na živce?
|
|
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 9.2.2009 18:18:23
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. No, sej maš prov Zaronja. Tudi na RR videvamo take zvezdnike s poslovilnimi turnejami, ki so potem reinkarnirani prišli nazaj. A sem že omenila, da mi gredo na živce? Zadnje čase ti gredo pa vsi na živec. Nerv.
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 9.2.2009 18:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj govoriš v 3. osebi množine? A ti si kakšna izjema, al kaj?
|
|
|
|
|
RE: Se jutri vidimo? TINAAAAAAA 9.2.2009 18:21:18
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Zakaj govoriš v 3. osebi množine? A ti si kakšna izjema, al kaj? Ker mi je tako ošeč. Izjemno.
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 9:03:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
PlavanjemuškaČe bi vaš otrok obiskoval plavalni tečaj in bi učitelj predlagal, da se lahko udeleži tekmovanja, bi se s tem strijali?da (
78%)

ne (
2%)

aktivnost bi še v naprej obiskoval samo rekreativno (
10%)

ne vem (
10%)
Število vseh glasov: 301Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!