|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sina imam v bolnici
17.2.2006 22:25:07   
valči
Tako sem žalostnauser posted image
V torek sem bila z obema otrokoma pri pediatrinji,Lara ima bronhitis in vnetje ušes,Mihu ni bilo NIČ,takrat.Ko smo prišli domov ob treh popoldne pa je zakuhal in spet začel suho težko kašljat,kot dopoldne in prejšnjo noč..In v sredo je bil isti z vročino in težkim kašljem,pridem iz službe,ga popokam in grem k zdravnici.Ni bilo pediatrinje in nadomestna zdravnica napiše napotnico za pediatrijouser posted image In ga sprejmejo,sem upala da ne,ampak zdravnica je rekla,da mora ostat.In sem rekla,da bom ostala,pa nimajo prostora,na stolu pa ne smem spatČez dan sem pri njemu(od 8.30-19.00),ko zaspi grem domov.Groza imet otroka v bolnici.Je v zasteklenem boksu,ne sme ven,je že čisto živčem,v igralnico ne sme.Meni se že meša tretji dan sem tam in pred nedeljo ne gre domovPojeva berem prevljice,se igrava idej nimam!user posted image
Ena zdravnica je rekla,da je pljučnica,druga,da je hud bronhitis.Vročina skače,je skoraj nič,pije za silo,danes ni bil več na infuziji,inhalira ventolin,antibiotik ima Sumamed.

Tako je to z nami,meni se meša,žalostna sem,cele dneve tam v Brežicah na kavo hodim dol in eno uro grem na dan iz bolnice,ko spi.Mogla sem vam potožit,Lare pa nič ne vidim,je doma z atijom in babico,bolna.

Pazite otročke,v momentu zbolijo,sploh ne veš,kdaj.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sina imam v bolnici
17.2.2006 22:49:38   
Mina1
Valči, te razumem in vem kako se počutiš.

Jaz sem tudi že imela oba na infekcijski v bolnici. Jaz sem smela ostati čez noč, tudi čez dan, ampak na tini mini majhnem otroškem stolčku. Če ne dojiš, ti ne pripada nič, niti kozarec vode in tako. Res žalostno.

Nevem, zakaj se v tistem  momentu nisem zbrihtala za nadstandardno sobico, da bi bilo vsaj malo lažje. Pa to sedaj sploh ni važno.

Hočem povedati, da vem, kako je če je otroček notri, pa otroški jok non stop, pa komaj zaspančka, pa ga moraš zbuditi ker je vizita in tako.

Upam, da bo Miha kmalu bolje, pa Lara tudi in da boste spet vsi skupaj doma, kjer je najbolj fino. En CMOK za Mihca in Laro, pa res upam, da se boste spet lahko kmalu crkljali domauser posted image .



_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sina imam v bolnici
17.2.2006 22:51:30   
ona
Te popolnoma razumem in vem kako ti je,saj sem sina imela v bolnici 6x!
Prvič 7 mesecev-hud bronhitis,drugič 1 leto-operacija-cevke v ušesa,tretjič čez en mesec še ena cevka v ušeske, četrtič operacija žrelnice.petič 3 leta-operacija ušes zaradi gnojnega kroničnega vnetja-huda operacija in čez 2 meseca(šestič) še enkrat ista operacija na drugem ušesu!Obakrat sem bila z njim notri 12 dni!Tako na hitro sem ti napisala,ker mi zmanjkuje časa!
Bodi pa močna in vedi oz. se zavedaj,da bo sinček le s tvojo pomočjo in ob tebi najhitreje okreval!Verjamem in vem,da so minute v bolnici kot ure,še posebej,ko si z bolnim otrokom!
Želim vam hitro okrevanje in čimmanj dnevov preživetih v bolnici!!!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sina imam v bolnici
17.2.2006 23:04:01   
KODA
Jaz sem imela tastarejšega v bolnici 9x do njegovega prvega leta.Zame ni hujšega,kot pustiti otroka zvečer v bolnici.Sama kot nedoječa mama,nisem imela nobenih ugodnosti.Morala sem se znajti po svoje.Sem si pa prinesla spalko in povšter,pa so me malo čudno gledle,pa so moji pogledi govorili,da je bolje,da so tiho.Dostikrat pa sem prespala tudi na stolu.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sina imam v bolnici
18.2.2006 4:42:54   
lelaval
Valči, vem ako se počutiš, saj sem sama isto situacijo še prevečkat doživela.
Držim pesti, da se čimprej vrne domov in se tam lepo cartate.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Sina imam v bolnici
18.2.2006 7:39:50   
CIPRESA
Ojoj valči upam da se čimprej pozdravite!

_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sina imam v bolnici
18.2.2006 9:19:51   
Anonimen
Valči le pogum!!!Mamice za otroke vse naredimo in potrpimo.
Večno ne bo bolan,pozdravil se bo in kmalu bosta spet doma.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Sina imam v bolnici
18.2.2006 10:50:01   
kepa*
Valči, vem, kako ti je pri srcu. Držim pesti, da boste čim prej doma vsi skupaj. Mihcu pa pošiljam eno user posted image .
Srečno!

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Sina imam v bolnici
18.2.2006 13:55:23   
Anonimen
Ojej, upam, da je že bolje in da boste hitro doma. Sicer pa menda letos pljučnice pri otrocih zelo razsajajo. Držim pesti, da čimprej mine tale bolezen. Tudi pri punčki.

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Sina imam v bolnici
19.2.2006 16:16:32   
TORTICA
Držim pesti, da bo čim prej vse skupaj mimo in da ozdravite.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Sina imam v bolnici
19.2.2006 16:16:41   
valči
Hvala vsem za lepe vzpodbudne besedeuser posted image ,res so mi koristile.
Sem zelo vesela,kajti danes sva z Mihom prišla iz bolniceuser posted image ,sem vsak dan tako gnjavila zdravnike...Nima več vročine,hropi še mu,morava nadaljevati z inhalacijami trikrat dnevno,samo da sva doma in da je s svojo sestrico,ki jo je tako pogrešal.Spusščena sva bila pogojno čez vikend,v primeru poslabšanja mora takoj nazaj,ker zdravnica odgovarja zanj.V torek ima kontrolo,jaz jutri grem v službo,saj sem bila tri dni odsotna in brez pardona grem delat,bo doma z atijem in z babico.
Moram še napisat,da je celo nekaj jedel danes,drugače v bolnici ni jedel veliko več,kot mišuser posted image .Danes se apetit javlja me ga je kar strah stehtat,ker je imel ob sprejemu 11.85 kg.Za triletnika-katastrofa,tako je suh.Upam,da se bo začel rediti...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Sina imam v bolnici
19.2.2006 17:03:29   
frutka_
Valči veliiiko cartanja in nežne nege pa bo kmalu okreval...upam, da boste boljše!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?