|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skandinavija
16.3.2013 19:33:49   
latris
Za letos razmišljamo o Skandinaviji. A je kdo že bil tam in če ima kakšen dober predlog kaj ogledati z dvema otrokoma (6 in 9 let).

Hvala za informacije
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skandinavija
7.4.2013 20:59:09   
ljubljana09
Živjo. Midva sva bila v Skandinaviji pred leti, takrat še brez otrok, je bilo pa res super. Sva bila 14 dni, s šotorom - toplo priporočam, ker imajo super kampe. Za videt je veliko, odvisno kaj vas zanima. Glavna mesta so super, na Norveškem sta čudovita tudi Bergen in Stavanger in obvezno za pogledat so fjordi in pa obstaja pot z vlakom Flam Railway, ki je čudovita, res vredna zelo visoke cene. Midva sva v glavnem uživala v naravi, tako da za kakšne muzeje težko rečem.

______________________________________________________________________________
www.coolkidzcooltrips.com

(odgovor članu latris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Skandinavija
1.2.2014 15:18:29   
MT
Odpiram zopet temo o Skandinaviji.
Letos poleti čaka našo družinico popotovanje gor - otroka bosta stara 6.5 let in 2.5 let.
Zanima nas karkoli nam lahko poveste :)
- najeli bomo kamper --> če imate kake pozitivne izkušnje z najemom...
- odločamo se, po kateri poti bi šli, kje na trajekt - Nemčija, Danska, Estonijo mi odsvetujejo, zaradi potovanja čez Poljsko?
- karkoli drugega uporabnega - kaj se res splača videti z otroki,...

Nas čaka še kar zahtevna "domača naloga" do poletja, da vse splaniramo... :)

Za kakršne koli izkušnje, mnenja,... karkoli ... hvala že vnaprej!

(odgovor članu ljubljana09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Skandinavija
1.2.2014 15:20:56   
MT
Aja še to sem pozabila - naša glavna destinacija so Helsinki.

(odgovor članu MT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Skandinavija
1.2.2014 15:25:49   
RIJA*
mi smo prevozili relacijo med Helsinki, Turku-Abo in Lahtijem, vendar smo imeli samo 4 dni časa...smo bili pa bolj gurmanska družba user posted image user posted image user posted image in brez otrok, tak, da smo predvsem dobro jedli, si ogledali par namenitosti v Helsinkih...in prevozili okolico..smo pa bili januarja in je bilo to mogoče malo bolj omejeno, kot pa če ni glih gore snega :)

edino kar ti lahko povem je to, da je bilo prekleto drago vse skupaj...tak, da si napolni karticouser posted image

(odgovor članu MT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Skandinavija
1.2.2014 16:06:57   
MT
:) Hvala RIJA* za info .. haha reči ti mojemu bratu, kaj mu je bilo si treba gor najt punco in se preselit gor .. in se na koncu še odločit, da se leto poročita .. seveda v Helsinkih ;):):)
Malo heca, smo veseli, da se bomo podali enkrat za spremembo na sever, ampak ....

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Skandinavija
24.2.2014 11:05:11   
latris
Ja mi smo šli lansko leto čez Nemčijo na trajekt v Puttgartnu, pristali na Danskem v Rodbyhavnu. Nadaljevali do Kobenhavna, čez most Oresund na Švedsko do Štockholma. Nočni trajekt na Finsko v Turku (smo imeli rezervacijo). Helsinki, potem pa do Nordkapa in po Norveški nazaj.

Na Švedskem smo si ogledali vas Astrid Lindgren, v Štockholmu smo bili 2 dni. Ogledali muzej ladje Vasa, Kon Tiki muzej, kraljevo palačo... Na Finskem smo šli pa v vas Mumunov. Naša dva jih poznata iz risank, so pa tudi knjigice. V Helsinkih smo šli malo po mestu in na tržnico. Je pa baje zanimiv živalski vrt, katerega smo mi izpustili, ker smo si kasneje bolj na severu ogledali polarni ZOO. Na poti proti severu smo šli še v Lahti, k Božičku... kar pa vi najbrž ne boste šli, ker je to že precej višje.

Je pa tako, da je največji strošek nafta, hrano imaš s seboj, prespiš pa lahko kjerkoli. Drage so pa tudi vstopnine za Astrid Lindgren, Mumine... te stvari za otroke.

Če te še kaj zanima pa kar vprašaj.

Pa lep dopust

(odgovor članu MT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Kako organizirati prvomajske šolske počitn...
Tisti starši, ki med počitnicami nimate na voljo "servisa babic in dedkov", se lahko znajdete tako, da se dogovorite s...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?