|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skupna sobica?
12.1.2006 12:13:08   
Bejba
Med našima dvema sončkoma bo 19 mesecev razlike (ko bo najmlajši privekal na svet). Glede na to, da je šel naš prvi sonček zelo hitro v svojo sobico (pri cca. treh mesecih), me sedaj zanima kako to izgleda ko sta dva tako majhna na kupu? Ali je katera prakticirala, da sta v skupni sobi en 22 mesečnik in en trimesečnik user posted image ? Si sploh ne predstavljam. Ali pa ste (če seveda imate toliko prostora) že od začetka dali vsakega v svojo sobo? Mi imamo prostor in predvideni sta dve otroški sobi, vendar je zaenkrat opremljena le ena, druga pa je še nekakšna "delovna soba". Je boljše, če zrihtamo tudi to in damo najmlajšega tudi v svojo sobico, ko bo za to čas?
Hvala.

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skupna sobica?
12.1.2006 12:26:48   
ronja5
Če imaš prostor, ga kr uredi.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Skupna sobica?
12.1.2006 13:09:10   
lin
Jaz ti svetujem da čim prej uredite prostor(sobico)glede na to da imate možnost.
Če slučajno trenutno finančno negre jo pa samo za silo uredilte pač otroško postlico pa kakšno omaro,ko boste pa pri denarju jo pa zaprav opremite.
Lp

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Skupna sobica?
13.1.2006 0:37:26   
Lexa
Ce imate se eno sobico predlagam da jo cimprej "usposobite" jaz imam 19 mesecnika in 7 mesecnico, ki sta za zdaj se skupaj v sobi. Nazalost nimamo se ene, ampak delamo na tem. Nikaor ju ne morem da spat ob istem casu ker potem reglata, se smejita in jokata pozno v noc. Zjutraj ko se en zbudi, je tudi drugi kaj kmalu buden. Na splosno ni fajn in si ze zelo zelim, da bi bila dograditev ze koncana!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Skupna sobica?
20.1.2006 12:26:26   
SaaS
Tudi med našima dvema bo slabih 19 mesecev razlike. Ampak bosta kar skupaj mogla bit, ker zaenkrat ni prostora. Dolgoročno pa načrtujemo za vsakega svojo sobico v masardi.. Če imate možnost probajta, če pa ne pa pač ne..

(odgovor članu Lexa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Skupna sobica?
20.1.2006 13:37:17   
m jana
Pozdravljena!
Med nasima je dve leti razlike in sta sedaj tudi skupaj v eni sobi! A smo imeli kar precej tezav na zacetku! Sin ni hotel zvecer takoj v posteljo ali pa je tisockrat prisel ven in s tem zbudil malo sestrico! Ali pa: on je hotel poslusat glasbo, malo pa je to motilo!........ Tisoc in ena stvar!
Moj nasvet: ce imas moznot dveh sob se potrudi in jih pravocasno pripravi!
Veliko zdavja in srece!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?