|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slaba izkušnja s Postojno
12.12.2004 0:21:03   
Erika 1
Razen EA - vse slabo. Takrat ko sem rojevala, je določena dama poslančeva rojevala svojega/jo potomca/a in imela celo kopalnico in WC zase. Potem pa je še ena dama hotela zase kopalnico pa WC. Pa smo bogice (ostalih 28) hodile na 2 preostala WC-ja.Si predstavljate s CR hodit okrog pa čakat na prost WC?

Da se o dojenju ne govori. Meni je to pokazala tamkajšnja čistika.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slaba izkušnja s Postojno
12.12.2004 2:28:33   
Annny
Ojoj...ene ženske pa res ne poznajo nobene olikanosti in mislijo, da so same na svetu:zmeden:
Glede na to, da nudijo v Postojni nadstandardno bivanje, bi si ga razne zahtevne gospe poslančeve lahko privoščile in bi tako imele svojo kopalnico.

Jaz sem rodila na Jesenicah, kjer nadstandarda ni...en dan smo bile v sobi zaradi prostorske stiske celo 4!! No, pa čeprav me je takrat mikalo da bi res doooolgo stala pod tušem zaradi bolečih in pekočih šivov, sem bila toliko uvidevna, da sem vse opravila ekspresno- saj nisem bila edina s temi težavami in res ne bi mogla biti tako sebična..

Samo- ne razumem, kako je ženska lahko kopalnico kar ZAHTEVALA zase?? Jo je doplačala ali kaj?
Če vam je storila krivico, jaz ne bi bila kar tiho...kljub temu, da je čas bivanja v porodnišnici tako kratek.

Dojenja tudi meni žal ni nihče pokazal (le v porodni sobi mi jo je babica dala na prsi) in sem vse morala sama...še kregali so me, ker tamalčica prvi dan ni nič jedla, ker je pač težko sesala- ni znala...jaz pa tudi nisem vedela, kaj bi. Samo z vztrajnostjo nama je uspelo...sva se pa učili 'tako po posluhu'.

Saj bo bolje...zdaj je po toči zvoniti prepozno- morala bi ukrepati na licu mesta, v PO:zmeden2:

LP

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slaba izkušnja s Postojno
12.12.2004 15:55:13   
Gina
To, kar si napisala, se mi zdi res čudno. Sama sem bila v Po. porodnišnici 8 dni in sem uspela zato spoznat prav vse, ki so delale na oddelku (razen če je bila kakšna takrat na bolniški ali dopustu). Nisem imela CR niti EA, vendar je bila najbolj sitna sestra tam bolj prijazna kot katerakoli v Ljubljani, na katero sem tam naletela. Žal mi je, če so imele ravno ko si ti rojevala slabe dneve, ali se morda pritožuješ čez to, da je tam neprestano "dogajanje", nimaš miru? Tega nimaš nikjer. WC-ji so pa v Postojni samo par metrov narazen in jih je malo morje, razen če imajo za CR kakšne druge prostore, tega nisem opazila. V Lj. je en WC za 4-6 porodnic, v Po. pa en na 3. Vsem mojim sosedam so pokazali, kako dojiti in to večkrat. Meni je bilo ok, ne bi šla pa nikoli več v Lj. Uživaj s svojim otročkom! pa pa

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slaba izkušnja s Postojno
12.12.2004 18:22:06   
Erika 1
Ko sem jaz rojevala smo v vseh sobah bile po 3. Kar pomeni, da nas je bilo preko 30. In ja, določene dame si za doplačilo lahko najamejo WC+KOPALNICO+SOBO samo zase.O prijaznosti tako tako. Na vprašanja o svojem sinu, glede zlatence, pa kolkov sem morala čakati 2 dni, ker gospa pediatrinja pač ni imela časa. Glede vizite: Na vprašanje - kako ste? in je bil odgovor fajn - NAS SPLOH PREGLEDALI NISO.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slaba izkušnja s Postojno
12.12.2004 22:39:45   
lidia
Le zakaj nisi ukrepala na mestu samem??? Mimogrede, jaz sem šla v soboto pogledat porodnišnico, osebje je prijazno, samo tista nadstandardna soba na oddelku se pa lahko pred tisto v Kranju skrije, sploh pa tista za dve mamici, če je tisto nadstandard pol pa tud...:grrr:

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slaba izkušnja s Postojno
13.12.2004 0:25:18   
Erika 1
Sej sem ukrepala na mestu samem. Tudi moj mož je bil z mano. Sam tako pač je ( so nam rekli) v "vele porodnišnici". Preveč gužve očitno.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slaba izkušnja s Postojno
13.12.2004 1:00:30   
Annny
Saj ravno zato, ker je bilo preveč gužve, si tega ne bi smeli dovoliti:(:zmeden:

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slaba izkušnja s Postojno
13.12.2004 8:47:51   
lidia
Erika1,

sem malo razmišljala, ker nisem mogla spati nocoj ponoči, in prišla sem do sklepa, da so v Postojni očitno zelo mahnjeni na denar, očitno imajo takega menedžerja, ki zna porodnišnico dobro tržit od osebja pa zahteva, da porodnicam, sploh če so VIP seveda, v primerih posebnih želja ustrežejo, če so le pripravljene plačat, kar se meni zdi pokvarjeno, sploh pa če gre nas račun ostalih mamic in otročkov. Popularnost je PO porodnišnici očitno naškodila, lahko so dovolijo marsikaj, ne rabijo se trudit za stranke. In to ni v redu. Jaz sem se zdaj dokončno odločila, da grem v Kranj, sem pa iz Ljubljane. V lj porodnišnici je pa problem neprijaznost oddelčnega osebja, razen če imaš veze seveda.

Draga Erika, čimprej pozabi na PO, pa še enkrat hvala, da si opisala to izkušnjo, ker je za tiste mamice, ki se še odločamo, kje bomo rodile, zelo poučna.

Sicer pa upam, da je to zasledil tudi kdo iz PO prodnišnice, pred kratkim sem zasledila, da spremljajo naše forume, in to je čist v redu, ...

:nosecka:36t3d:modri:Lukas

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Slaba izkušnja s Postojno
13.12.2004 9:00:16   
Erika 1
Ja jaz mislim, da jim denar pomeni hudo več kot vse skupaj. Na žalost.

Aja pa še to. Ko sem bila v porodni sobi, če ne bi bilo moža zdraven, bi bruhala direkt po tleh, ker se nobeni ni dalo držat ledvičke mi pod usta.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Slaba izkušnja s Postojno
13.12.2004 14:41:01   
Anonimen
To, da si za denar lahko privoščiš nadstandard, se mi ne zdi nič slabega. Plačaš in imaš. Tako je povsod po svetu. Slabše je, ko si tudi za denar ne moreš privoščiti tistega, kar bi hotel.

Se mi pa zdi obupno, da zaradi nadstandarda trpijo ostale porodnice. Nadstandard naj bi bil posebna soba, obiski 24h/dan, osebna kopalnica, tv in telefon in ostala tehnika, prehrana po želji, zdravnik po izbiri in ostale podobne stvari NE PA prijaznost in osnovna nega porodnice.

Z nasvetom, da je potrebno pozabiti, se ne strinjam. Ker pozabiš ne nikoli! Vse, kar je v tebi, ostane kot cmok v grlu in te teži vse življenje ... ker nisi reagiral.
Tudi če tvoja reakcija ne vzbudi potrebne kontrareakcije (kar dvomim, da je ne bi, če je pravilno izvedena in ustrezno naslovljena), imaš vsaj zadoščenje, da NISI BIL TIHO, ko so se ti dogajale krivice.
Najmanj, kar lahko narediš, je protestno pismo vodstvu bolnišnice in zahteva po odgovoru.

(odgovor članu Erika 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Slaba izkušnja s Postojno
13.12.2004 15:04:23   
lidia
Saj jaz se tudi strinjam, da mora biti možnost za nadstandard proti plačilu, vendar ne na škodo ostalih mamic. Pa Erika tudi ni bila tiho, vsaj tako pravi... Jaz sem po naravi tudi optimistka, ker smo pa "divlja zemlja", Eriki povsem verjamem, da so ji nazaj zabrusili, da tako pač je pri njih. Protestno pismo vodstvu se pa tudi meni zdi dobra ideja, to bi bila tudi dobra tema za medije, mimogrede.


(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Slaba izkušnja s Postojno
13.12.2004 18:56:05   
Gina
Erika, kje si pa prvič rodila, si imela tam tudi takšne izkušnje? Zdi se mi, da si v eni drugi debati omenjala otroka (cesta) ali sem te pa zamenjala s kako drugo.LP:)

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Slaba izkušnja s Postojno
13.12.2004 19:12:30   
Erika 1
Ne mam samo enga otroka. Rodila v Postojni januar 2004.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Slaba izkušnja s Postojno
13.12.2004 19:27:06   
Erika 1
Selena - se strinjam z Lidio. Ma kaj bi dosegla z nekim protestnim pismom?! Čisto nič.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Slaba izkušnja s Postojno
13.12.2004 22:12:57   
Kati S
Oj!
Tudi jaz sem imela slabe izkušnje. Z možem sva prišla ob polnoči, ker mi je odtekla voda. Njega so pustili na hodniku, mene pa pregledali. Potem ga je babica poklicala v sobico s ctg-jem in mu (in mi) na hitro povedala, da pred jutrom ne bom rodila in naj gre kar domov. Rekla je: poslovita se in je kar stala tam. Midva sva bila tako šokirana, da si niti poljuba nisva dala, ampak je mož kar odtaval. Ok, to je morda nekaj čisto normalnega, ampak nama je uničilo celo noč. Zjutraj so pričeli z umetnimi popadki in to je trajalo. Ko sem jih prosila, naj mi dajo kaj proti bolečinam, so mi odgovarjali, da še nisem dovolj odprta. Na masko se ni nihče spomnil(na žalost tudi jaz ne, ker se mi je od bolečin že trgalo) - in to jim ful zamerim. Babica mi je pozabila dati neke antibiotike (ker je voda odtekla toliko časa pred porodom), zato je tamali staknil infekcijo. V bolnici sem bila tako 8 dni, s tem, da je bila pediatrinja ravno na nekih seminarjih in je ni bilo na spregled. Otroka so mi kar naprej špikali in pregledovali. Sestre so mi namignile, da je nekaj narobe, a ko sem jih vprašala kaj, so rekle, da mi bo že pediatrinja povedala... Uspela sem izvedeti le to, da gre za infekcijo, ki se lahko v skrajnem primeru konča s smrtjo, kako je pa v najmilejšem primeru, mi niso povedali - čakat na izvide in "bo pediatrinja povedala", pa mi na koncu ni, ker je tamali prej ozdravel, preden sem jo srečala. Jokala sem kot dež. Na srečo se je dobro končalo. Porodnišnico sva zapustila brez cepljenja, ker jim je zmanjkalo cepiva - tako, da je bilo treba kasneje skrbeti tudi za to in ga pripeljati še enkrat. Glede dojenja: sami od sebe ti nič ne pokažejo niti ne povejo. To moraš vse prosit in jih klicat. Tudi mit o prvem dojenju se mi je sesul, ker sem morala sama babici namignit, da "naj bi se podojilo otroka čimprej po rojstvu" - in mi ga je malo nejevoljno dala. Seveda ga nisem znala in sem jo morala spet prosit, naj mi pomaga. Pristavila mi ga je, a se je kmalu snel in takrat sem se morala boriti sama. Tudi takrat je kakšna vizita izgledala tako: odprli so vrata, punce, a ste fajn? Ste, ane? In so zaprli vrata ter odšli. Moj otrok je imel tudi močan refluks, tako da je že od prvega dneva spal v lužici "izbruhanega" mleka. Spraševala sem sestre, kaj to pomeni. Odgovorile so, da ima refluks. To je vse - spet ravno toliko, da te skrbi, kaj je narobe in se ti ne sanja, kaj za ena nova bolezen je to. Ok, zdaj vem, ko sem to dala skozi. Ni bilo vse tako grozno. Veliko sester je prijaznih, le da jih je treba za vsako stvar prosit. Jaz ne grem več v Postojno! Motilo me je tudi to, da so obiski dolgi le tisto urico in pol. Z možem sva ful navezana in za naju je bilo to absolutno premalo. Najbrž živiš kot lord, če si plačaš nadstandard, ampak za študente je to malo too much. Aprila grem spet rodit. Zdaj bi si sobo lahko privoščila, a se mi je Po preveč zamerila. Tokrat grem v Lj. Čao!

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Slaba izkušnja s Postojno
13.12.2004 23:40:31   
mirka
Jaz nevem kaj vse tako doli v postojno silijo kot da je pa tam nekaj posebnega. Pol so pa velika pričakovanja (mislim v bistvu na osnovne zadeve glede poroda, dojenja, previjanja,...osnovne zadeve )na koncu se pa izkaže da so še slabši kot kje drugje in še teh osnovnih napotkov ne dobiš tako kot si pročakoval.

Jaz sploh nisem razmišljala kje rodit. Do jeseniške bolnice imam 5minut z avtom in zakaj bi silila nekam drugam(npr. Kranj,Postojna LJubljana,...9

Bolje ne komplicirat in obiskat najbljižjo porodnišnico pa bo najbolje- pomoje. Pa še to plačevanje s emi zdi pa da kar precej stanejo raznorazne usluge. Na jesenicah je hvala bogu EA zastonj, merjenje nuhalne svetline-zastonj, pa še marsikaj bi se našlo-

Brez zamere:miska: pa lahko noč!:metulj:



(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Slaba izkušnja s Postojno
14.12.2004 7:40:48   
Annny
Kati S, res mi je žal, ker si imela tako slabo izkušnjo..:(
Mirka, saj veš, kako je- vsaki starši želijo svojemu otroku vse najboljše...za to bi tudi jaz osebno potrudila na konec sveta:)
Mi imamo srečo, ker imamo to čudovito jeseniško porodnišnico tako rekoč pred nosom. Moj porod je bil res lepa izkušnja..EA, prvo dojenje, bivanje v porodnišnici- vse. No, bila je tudi kaka negativna malenkost npr. precej vzvišena pediatrinja, včasih smo mamice morale 'izmakniti' kakšno svežo haljo ali brisačo z vozička na hodniku, drugače pa je bilo rees vse krasno.
Naslednjič (če bo še kakšen 'naslednjič') GREM SPET NA JESENICE!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Slaba izkušnja s Postojno
14.12.2004 8:15:29   
Anonimen
Erika, kot kdo in kot kje.
Če mene kje kaj moti, se grem najmanj pogovoriti z njegovim nadrejenim. In še nikoli stvar ni ostala nerazčiščena. Najmanj, kar sem dosegla, je bilo opravičilo v pričo njegovega/njenega nadrejenega.
Me prav zanima, če bi katero od teh pisem naletelo na odziv v javnosti, če bi bilo objavljeno v katerem od časopisov oz. bi se za temo zavzel kak novinar.
Ne dvomim v rezultat!

Sicer pa vsak po svoje. Jaz ponavadi reagiram. Najhuje, kar se mi lahko zgodi, je to, da mi po določeni situaciji ostane cmok v grlu in priokus grenkobe, ker nisem reagirala in ker so me obravnavali kot peto kolo! (... ali pa šesto, glede na to, da mi je peto kolo v avtu že kdaj prav prišlo ;))

(odgovor članu Erika 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Slaba izkušnja s Postojno
14.12.2004 8:48:00   
lidia
Kati,

to bi bilo res dobro prebrat v kakšni reviji...neverjetno, kaj si dovolijo, in mi vsi jih kot eno od javnih porodnišnic plačujemo, zato da se potem norčujejo iz nas, ko pridemo rodit. Grdo.

Drugače pa, tudi če bi si zdaj t.i. nadstandard lahko privoščila, nič ne zamujaš, vsaj glede PO ne, sem se šla na lastne oči prepričat, če je res tako imenitno, forget it.

:kava::modri:36t4d

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Slaba izkušnja s Postojno
14.12.2004 15:01:19   
Gina
Berem že nekaj dni tele poste o Postojni, pa isto se piše v temi Spanje ponoči v porodnišnici.... To kar pišeš, Erika, o svoji izkušnji, sem sama doživela na svoji koži 2x v Ljubljani in če si nekaj podobnega doživela v Postojni z lahkoto razumem tvoje sovraštvo. Jaz se ravno zato Ljubljanski porodnišnici niti od daleč ne morem več približati! Gnusi se mi. Prvič so me celo pozabili pogledati dobro in niso opazili, da sem si strgala maternični vrat, zato sem imela pri naslednjih dveh porodih zarastline in se nisem mogla do konca odpreti, so me morali dvakrat na roke odpirati in na silo strgati - spet. Poleg tega 4 ure niso ugotovili, da otrok leži narobe obrnjen!!! So rekli, naj malo potrpim, jaz sem pa od bolečin bruhala. Potem so hoteli delat vakum....Pa CTG- jev je zmanjkalo, nas je bilo preveč tisti dan...Vsake pol ure je malo poslušala srček, če še dela. Sem prosila za EA - je rekla, da se mi je zmešalo, da to pa že ne (bilo je 6 let nazaj), da tega pa še dolgo ne bodo imeli (pa so že takrat imeli za VIP osebe, to dobro vem). Na oddelku so pa ravnali z mano identično, kot opisuješ ti Postojno, samo da so se drli nate še ponoči, če je tvoj dojenček slučajno jokal, ker najbrž jim je šel na živce, pa niso mmogle spati ali kaj?! Res mi je žal, da se ti je to zgodilo, nikomur se ne bi smelo!!!!! Kaj pa mislijo, da smo eni roboti, ali kaj!
Sama sem imela v Postojni srečo. Res so lepo ravnali z mano in z otročkom tudi, ni bilo senca Ljubljane. Pa je šlo pri porodu vse narobe - nisem se odpirala, spet so mi morali strgat maternični vrat, otrok je imel 2x zavito popkovino okoli vratu, vsakič ko je ven pogledal, ga je potegnilo nazaj...., pa še posteljica ni hotela ven...ampak so vse zelo spretno in hitro izvedli, zašili so me bp, še nikoli tako lepo, otroček je prišel zdrav na svet. Jaz imam lep spomin. Šla sem pa tja ne zato, ker jo tako hvalijo, ampak ker stanujem ravno med Po. in Lj.
Zdi pa se mi da je stvar taka: če kupuješ avto imaš več možnosti, da se ti pokvari Clio kot Ferrari, žal je tudi pri porodnišnicah tako, da imaš vedno možnost, da se obnašajo kot da si v Kongu ali pa na Švedskem! :sloncek:
Drži se in res ti želim in vsaki, ki gre rodit, da bi ji bilo tam vsaj udobno in da bi bili z vsako prijazni in strokovni. Punce ne smemo si dovolit, da z nami delajo kar jim paše.
P.S.: Žal mi je, ker jih takrat, ko se mi je to dogajalo nisem dala v časopise, medije. Saj si najbrž prebrala na Spanje v por. Po drugi strani si pa slišala, da nekatere menijo, da je treba pač malo potrpet!!! Dokler bo kakšna to mislila, ne bo boljše.
Pa pa:)

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Slaba izkušnja s Postojno
14.12.2004 15:20:31   
KIRA
To so grozljivke. Zgleda da res moraš imet srečo, da imaš lepo porodno izkušnjo. jaz sem glih zaradi tega šla rodit v MB, čeprav sem iz MS, pa je bilo vse prej kot lepo. Saj jer res, da je melo kriv CR, ki se je nekaj zakompliciral, amapak ko sem prišla na oddelek, sem pa mislila da se mi bo zmešalo. Sestre neprijazne, noben ti nič ne pomaga, noben ti nič ne pove -sam sebi si prepuščen. bi bilo bolje, če bi rodila doma.. zame je bila to grozna izkušnja.:(( vedno, koo se je spomnim, se začnem jokat. je nekako še vedno nisem pozabila in predelala.
Lp

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Slaba izkušnja s Postojno
14.12.2004 15:20:32   
KIRA
To so grozljivke. Zgleda da res moraš imet srečo, da imaš lepo porodno izkušnjo. jaz sem glih zaradi tega šla rodit v MB, čeprav sem iz MS, pa je bilo vse prej kot lepo. Saj jer res, da je melo kriv CR, ki se je nekaj zakompliciral, amapak ko sem prišla na oddelek, sem pa mislila da se mi bo zmešalo. Sestre neprijazne, noben ti nič ne pomaga, noben ti nič ne pove -sam sebi si prepuščen. bi bilo bolje, če bi rodila doma.. zame je bila to grozna izkušnja.:(( vedno, koo se je spomnim, se začnem jokat. je nekako še vedno nisem pozabila in predelala.
Lp

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Slaba izkušnja s Postojno
14.12.2004 17:30:10   
Anonimen
Zoprno tole prebrat o Postojni. Sama imam namreč zlo lepo porodno izkušnjo s Postojno. Rodila sem letos junija. Običajen porod, navadna soba... torej brez doplačevanja.
Naslednjič grem tudi tja.:bravo:

(odgovor članu Erika 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Slaba izkušnja s Postojno
14.12.2004 17:47:09   
Erika 1
Selena,
nisem mislila kritizirat tvojega mnjenja. Hvala bogu, da obstajajao taki ljudje, ki gredo "hajd na juriš". Moj mož je tak. Ne si mislit, da ko smo šli iz bolnice ni ostal dolžan. Je šefico do amena nadrl pred vsemu, ker mu ni hotla njemu kot "očetu" o njegovem otroku nič povedat. No jaz pa sem očitno drugi pol. Bolj na izi, čez rame.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Slaba izkušnja s Postojno
14.12.2004 20:08:43   
Anonimen
Brez skrbi, nisem vzela "za slabo". Tudi jaz spoštujem tvoje mnenje.
Me pa strašno jezi dejstvo, da se imajo zdravniki za bogove v belem, ki jim nihče nič ne more, in se zato tudi obnašajo tako kot se.
In res, tako kot je napisala ena pred mano, dokler bomo same mislile, da je treba malo potrpeti,...

Tudi jaz želim vsem prijetne porodne izkušnje.
O svoji pa bom poročala čez nekaj dni.

(odgovor članu Erika 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?