|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sling
29.10.2008 21:54:49   
Anonimen
Kupujem sling, in sicer si jih ogledujem na spletni strani moj škratek. A mi lahko svetujete pri izbiri? Ne vem za katerega bi se odločila..
Hčerka je stara 3 mesece. Ga priporočate in zakaj?

Hvala vam za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sling
29.10.2008 21:56:40   
Doll
Hotsling-Zakaj-zato ,kar mi je seveda bilo najbolj enostavno je to,da z  zlahkoto ga dam gor in dol,ni nobenega privezovanja ali česarkoli.
Dojenje je bilo vedno diskretno, nič se ni videlo in mali je užival 100 na urouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sling
29.10.2008 22:04:07   
Aurea
Sling z obroči user posted image

Imam tudi hotsling, ki pa je bil hitro premajhen za našo user posted image , zato sem kupila še sling z obroči, ki je zakon - preprost za uporabo in še brez problema se ga prilagaja. Če ga ne rabiš hitro in želiš prihraniti, ga naroči po internetu, npr. iz Anglije stvari pridejo v cca. 5 dneh, skupaj s poštnino pa te pride kakih 20 eur.

_____________________________

Si sapis sis apis.


(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sling
30.10.2008 12:05:02   
skuštrana
Odvisno zakaj rabiš

Dolge šetnje - trak (wrap)

Kratke razdalje - sling z obroči

Imaš ZS user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sling
30.10.2008 12:41:19   
Anonimen
tudi ti skuštrana user posted image

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Sling
6.11.2008 9:00:42   
TinaM
Dokler sem otroka nosila v ležečem položaju, je bil zakon sling z obroči (maya). Ko sem začela nosit v pokončnem položaju, pa je hotsling ZAKON! Zloži se čisto na malo, vedno ga imam lahko s seboj v torbi ta mala ful uživa v njem. 
Sling z obroči mi je bil malo neroden za naštimat, pa tisti "mahajoč rep" mi je šel že malo na živce user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sling
12.11.2008 12:38:29   
Zofy
Jaz imam trak (wrap) in se mi zdi najbolj optimalen.
Otrok je lahko v ležečem položaju, obrnjen proti tebi, obrnjen stran od tebe, lahko ga nosiš na hrbtu... skratka, privežeš si ga kot ti srce poželi oz. kot otroku paše.

Vsi tejle slingi pa se mi zdijo sicer po eni strani praktični, ker manj prostora zasedejo, si pa omejen s položaji nošenja. Za dolge šetnje je definitivno trak najboljši (tudi za otroka).

Moja prijateljica jih "dila". Če te zanima, mi pošlji ZS.

(odgovor članu TinaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Sling
13.11.2008 16:37:44   
BUŠICA
Za dolge šetnje je definitivno trak najboljši (tudi za otroka).


Zofy, daj povej kakšen je ta trak-rabim za šetnje, ker moj noče vozička. predvsem me zanima, če ga lahko dam noter ko je debelo oblečen, je raztegljiv, podoben sleepy wrap-u? če se odločim, se zmeniva prek ZS. imam sling z obroči in se meni ne obneseuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Sling
16.11.2008 12:12:37   
Zofy
Jaz imam neraztegljivega. Otroka komot v njega namontiram tudi fejst oblečenega.
Se pa po moje splača probat raztegljivega, po moje je lažje za namontirat. Čeprav ene mamice pravijo, da se pol raztegne in je treba res znat dobro privezat.

Pojdi na Youtube in vpiši "wrap instructions" in boš našla ful navodil kako se to namontira, da boš dobila občutek. Samo tej na youtube so taki kot sleepy wrap, torej raztegljivi.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Sling
17.11.2008 17:18:10   
Anonimen
Oj,

tudi jaz se zanimam za nakup slinga. Gledala sem jij na moj škratek, pa me zanima, kaj menite, katerega je bolje kupiti, navaden sling ali oblazinjen sling?

lep pozdrav,
vanja

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Sling
22.11.2008 22:08:42   
Aurea
Oblazinjen je bolj "komot" za nositi, ker ima podložen del na ramenih, nekateri imajo oblazinjene tudi robove, kar naj bi bilo v redu tudi za user posted image .

_____________________________

Si sapis sis apis.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Sling
28.11.2008 22:10:47   
rtm
Aurea imaš zs!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Sling
30.11.2008 1:50:53   
Aurea
Rtm, sem ti poslala na ZS!

Če boš rabila še kakšno pomoč, kar vprašaj user posted image .







< Sporočilo je popravil Aurea -- 30.11.2008 1:51:25 >


_____________________________

Si sapis sis apis.


(odgovor članu rtm)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Sling
1.12.2008 10:54:59   
ronja
Vsak ma svoje + in -. Jaz sem si naredila dva traka (wrap sling), enega vreča-varianto (pouch sling) in enega z obročki (ring sling).

Za novorojenčka je pouch ful fajn, ker se not počuti res sigurno, pa bolj je komot za otroka, ker lepo leži in lažje zaspi, se lahko bolj premika. Pa glavica v tem primeru ni problem, ker je ves čas podprta. Tudi hitreje daš otroka not in ven.

Za neke dolge pohode po kakem naravnem terenu in za večje otroke je pa boljši wrap sling (trak), ker je tam otrok bolj trdno nate privezan, n emore ven past, vendar pa ni tako udoben, sploh za novorojenčka, ker mu ne drži tako dobro glavice kot pa pouch.

ringling je podoben kot pouch, samo da si lahko malo nastavljaš velikost... meni je bil pouch bolj praktičen, da se mi ni treba še s temi obroči zezat vsakič, čeprav je tudi to čisto ok.

za kupljene pa nimam pojma, ampak saj je isto, kot če ga narediš doma. V drugo si bom sešila zimsko varianto  pouch slinga za mojo malo zimsko dojenčico, (podloženega z mucko), ki bo imela všito še dekico za pokrit, tako da če grem samo dol cucka peljat ali pa nest smeti, da je ni treba oblačit v vse zimske pajace (večina dojenčkov tega ne mara pretirano).

Ronja pa zdaj že ornk hodi in če gremo kam na daljše ture, je rajši kar v nahrbtniku, ker je bolj udobno za očija za nosit (jaz je itak ne smem - problemi v user posted image ), pa tudi njej se fino zdi tam goruser posted image .

je pa sling precej bolj praktičen za moje pojme kot kengurujček. Ga imava, pa ga nisva kaj dosti uporabljala - res je komot za nosit, ampak predno vse tiste šnole zaprešuser posted image ... Mam jaz tamalo že v slingu, pa obavim, akr sem mela, pa še vrnem se vmesuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Sling
1.12.2008 10:55:59   
ronja
Aja, pouch sling je na eno ramo, zato ni tako komot za mamo oz. očeta za nosit. Ampak za čiste novorojenčke je po moje to najboljše. Za 3m+ pa je že wrap zelo fajn, sploh ker ga lahko različno zavežeš, en način ti bo že odgovarjal...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Sling
27.12.2008 18:33:37   
Kasija
Meni je najbolj všeč sling z obroči. Mogoče je res treba malo spretnosti, da se ga naučiš nosit na začetku, ampak kasneje ga usposobiš že brez razmišljanja. Ne grem nikamor brez njega.

Imam še mai tai, ki je ok za večjega 6m+ samostojno sedečega otroka, ni pa tako vsestranski kot sling z obroči. Sem ga sešila, da bi mož nosil tamalega (ker pravi, da slinga z obroči pa ne bo nosil ;) in je uporaben.

Pa imam kengurujčka, ki sameva doma in ne vem, če je bil enkrat uporabljen. Definitivno ga ne bi kupila. Hrbet občutno bolj boli.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?