Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 19:52:12
|
|
|
|
sanja nk.
|
veliko jih je ...raje najdi kakega da ga hrvat poje in je v slovenščini..............ne boš ga našla
|
|
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 20:47:05
|
|
|
|
gita10
|
Sanja sory ampak obstaja jih več jaz mislim, hrvaški komadov prevednih v slovenščino ( prvo večina Vernerjevih, skoraj vse Oliverjeve pesmi imajo slovensko različico....)
|
|
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 20:48:52
|
|
|
|
sanja nk.
|
upsss prinam pozabila sem na oliverja .... , drugače pa werner je zame slovenec , saj živi tukaj že dolgo
|
|
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 21:36:26
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. drugače pa werner je zame slovenec , saj živi tukaj že dolgo In on sam se ima za Slovenca, njegova domovina je Slo in Piranski zaliv bi priključil Slo - to vse je povedal Ladu in Juriju ... fejst dečko, ni kaj
|
|
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 22:02:30
|
|
|
|
Nikita***
|
Moj "omiljeni" Zoran Predin ima ves album v hrvaščini in sicer Za šaku ljubavi. Njegove komade pojejo: 01. Ljepa, dok me ljubiš - Massimo 02. Ostani danas tu - Martina Vrbos i Matija Dedić 03. Vilenjak - Aki Rahimovski 04. mladom studentu i udanoj ženi - Massimo 05. Sve je tvoje - E.N.I. 06. Osoba A – Zoran Predin 07. Za šaku ljubavi - Gibonni 08. Umorni čarobnjak - Arsen Dedić i Martina Vrbos 09. Čekaj me - Dado Topić 10. Digestivo del Bizgo - ArtBiro Quintett
< Sporočilo je popravil Nikita*** -- 27.3.2009 22:03:36 >
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 23:52:49
|
|
|
|
Nur
|
Se mi zdi da tudi Lenderova 2 hrvaška komada, slišala sem pa tudi že hrvaško različico V dolini tihi...
|
|
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 27.3.2009 23:53:27
|
|
|
|
Nur
|
Aja, če želiš...sporoči na ZS...pa ti jih pošljem na mail
|
|
|
|
|
|
RE: Slovenski komadi - v hrvaščini 28.3.2009 7:59:25
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. drugače pa werner je zame slovenec , saj živi tukaj že dolgo In on sam se ima za Slovenca, njegova domovina je Slo in Piranski zaliv bi priključil Slo - to vse je povedal Ladu in Juriju ... fejst dečko, ni kaj sam je povedal, da je začel kariero na hrvaškem, izdal dva albuma, pa ga očitno nihče ni hotel poslušat . Isto je z Bornom...pozabila sem ime... Hja na hrvaškem ni več placa za takšno stokanje, pa so prišli k nam Tudi Nuša Derenda je zapela v hrvaščini, mislim, da se je tudi prijavila na Doro,
< Sporočilo je popravil mika -- 28.3.2009 8:01:54 >
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?