|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Služva, šola in mala pikica
29.9.2004 10:02:40   
Neža81
Dobro jutro!

No zdaj je že kar lep dan. Kako ste kaj danes? Sem v službi in se mi nič ne ljubi. Šefa mam bolnega, pa še kar skače sem pa tja po firmi.

Kako pa kaj nosečke? Je katera na novo noseča da ji čestitamo? Moja ovulacija je bila mimo 25.9., zdaj pa je na vrsti čakanje, čakanje in čakanje na :modri:, :roza: ali pa na M:hudicek:. :sloncek::sloncek::sloncek:

A je katera od vas nosečnic in tiste ki to v kratkem nameravate biti, študentka? Jaz sem namreč že diplomirala pred letom in pol, zaposlena sem redno že tudi leto in pol, ampak zdaj študiram še naprej. Zanima me, če je težko uskladit šolo, bebico pa še službo. Za šolo sem že skoz zelo zagnana (vsi mi pravijo "vsaka ti čast", zdaj pa me poleg šole mika tudi mala pikica. Dajte mi malo povejte, če imate kake take izkušnje.


LP, Neža :angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Služva, šola in mala pikica
29.9.2004 10:03:17   
Neža81
Ups, že naslov sem narobe napisala; namesto služva pride služba... hihi

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Služva, šola in mala pikica
29.9.2004 11:27:25   
Pandi
Seveda se da, samo voljo moraš imeti in veeeeeellliiiiiikkkkooooooooooooooo podpore pri družini ..... pa ni problema. Jaz sem imela enega že doma (tri in pol je bil star), malo bebico in študirala sem visoko strokovno (samo prehod iz višje na visoko)..... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zame: zdaj gremo pa še malo naprej :)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Služva, šola in mala pikica
29.9.2004 13:10:08   
Neža81
Podpora družine je res pomembna ja.... sicer pa imam doma zeloooooo vredu bodočega možeka, ki mi je in vem da tudi bo stal vedno ob strani.... učim se pa tui rada.. najraje ponoči...

Tak je to ja... to presneto čakanje na :modri::roza: ali pa na M:hudicek:... mogoče pa se bo primlo zdaj... pustimo se presenetit .....

Neža:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Služva, šola in mala pikica
29.9.2004 20:10:51   
Anitka
Hoj Neža!

No moja sestra je trenutno še študentka in je v 36. tednu nosečnosti. Ima še za naredit diplomo in se sedaj sploh ne obremenjuje s tem. Ima pa vsekakor podporo z vseh strani. Kjer je volja se da vse.

Želim ti čimprej izpolnitev vseh želja!

Anitka:metulj:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?