|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Soudeležba fanta pri prenovi
28.2.2007 12:25:23   
lasek
Moja vprašanja so pravzaprav čisto enostavna. Po drugi strani pa ne tako zelo.

Najprej pa malo opisa stanja;
S fantom, ki je pet let mlajši od mene (28 let ima) sva skupaj šele dober mesec. Moram povedat, da se stvari razvijajo z astronomsko brzino in da se pogovarjava tudi že o temah kot so otroci, družina, poroka itd. Vsega si želi in pravi, da z mano in seveda jaz z njim. In jaz mu verjamem. Ker je zaupanja vreden in izredno pošten, odprt in ljubeč. Strašno ga imam rada.

Se pa vzporedno odpira še eno poglavje. Stanujem v hiši, ki je potrebna temeljite obnove. Tega projekta se v glavi lotevam že več let. In še preden sem spoznala njega, sem se odločila, da ga letos izpeljem. In sedaj moja mini težavica oz. vprašanje!

Ali je primerno po tako kratkem času partnerja vprašat, če je pripravljen sodelovati pri projektu (ker načeloma je že izrazil voljo, da bi se preselil k meni)?

In če ja, ali naj ga vprašam kako je pripravljen sodelovat; tudi finančno ali samo pri organizaciji dela in obrtnikov?

Svetujte mi malo, kako naj se obrnem v dani situaciji. Imam kar tremo spraševat takšne stvari. Bom zelo zelo hvaležna.

Pozdravček vsem in vselim se vseh mnenj.




Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Soudeležba fanta pri prenovi
28.2.2007 12:28:34   
Anonimen
Jaz mislim da je najboljše da se vsedeta in njega vprašaš kaj si misli o tem.
Jaz osebno vem da bi hotla sodelovati če bi se imela namen tja preselit.
Ker ni hujšga k da se preseliš nekam kjer se zavedaš da ni nič "tvojga" in ni nič tako kot je tebi všeč, da se počutiš kot tujec.

Tako da pogovor in mislim da bosta hitro rešila "težavo"user posted image

(odgovor članu lasek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Soudeležba fanta pri prenovi
6.3.2007 16:12:52   
Anonimen
1. Še predno si spoznala njega si se odločila, da izpelješ prenovo hiše-stanovanja. Predvidevam, da potem denar ni tolikšna ovira, če si se za projekt odločila.

2. Po enem mesecu je vsak fant odprt, ljubeč in izredno pošten.... kakor ti navajaš.

3. Pogovori o družini, otrocih, poroka so vsekakor dobrodošli in verjamem, da si to oba nekoč želita, prej ali slej. Ampak  je bil to le pogovor o skupnih željah NEKOČ ali v BLJIŽNI prihodnosti.

4. Glede financ ga jaz nikakor ne bi spraševala, niti NE BI ŽELELA, da bi denarno prispeval k projektu (glej mojo prvo točko), ker se mi zdi, da je mesec dni pa vseeno premalo, ne glede na zaupanje, ne glede na zrelost obeh. Lahko pa ti pomaga pri sami ideji - organizaciji dela ter fizično. Da pa se ne bi počutil na koncu tejec v hiši, pa vključi tudi njegove želje v opremljanje prostorov ter njihove postavitve. Če boš videla, da vama zveza res gre tako gladko kot prvi mesec, potem lahko on prispeva denar naknadno za fasado, okolico hiše,... saj ne boš vsega renovirala naenkrat.


Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?