|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje čez dan
13.10.2005 13:52:09   
Špela
Naš malček je star 21 mesecev in se je odločil da je že prevelik za spanje čez dan. Buden je cca. 12-13 ur. Ni to za toliko starega veliko? Nočem ga pa na silo dajati v posteljo čez dan. Zmatra se precej, saj je zelo aktiven. Kriza nastopi nekje ok. 18 ure zvečer, vendar se potem kmalu umiri, ritual pred spanjem se začne ok. 19 ure in v eni uri že sladko spi.
Bi vseeno moral še spati čez dan?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje čez dan
13.10.2005 14:44:36   
srki
Če noče spat, potem ga ne sili. Važno je, da ti zvečer zaspi in da spi ponoči. Aljaž je star 16 mesecev, spi samo dopoldne, v vrtcu, potem pa nič več, čeprav vstaja ob 05.10 zjutraj. Poleg tega pa tudi ponoči bolj slabo spi. Ampak smo se navadili. Očitno tvojemu pikco tako ugaja. Kaj češ.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spanje čez dan
13.10.2005 19:03:30   
Marogica
Vsi otroci paš ne potebujejo enako dosti spanja. Pri nas imamo navado, da gremo "počivat" še skoraj vsak vikend, ker v vrtcu 3-4x na teden ne spi. Doma pa ga ćez vikend spravim na finto, naj samo počiva in polsuša CD ali pravljico do konca, pa lahko potem iz sobe pride. Dostikrat se zgodi, da zaspi, če pa ne, pa ko je konec Cd-ja, pride vem in tisti dan pač ne spimo (star pa je 4,5 leta)

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?