|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spermiogram?
15.11.2005 10:54:16   
Anonimen
Trudiva se zanosit že nekaj mesecev in vsak mesec znova razočaranje.Eno leto še sicer ni naokoli, pa saj same veste kako je to...

Sedaj pa sem zvedela, da partner ne rabi čakat eno leto, da naredi spermiogram.Baje mora samo po napotnico k svojemu zdravniku.Sva iz Obale, zato me zanima za kam naj zahteva napotnico (je to tudi v Izolsko bolnici?) in predvsem za katerega zdravnika, seveda če jih je sploh več, ki so specializirani za to?Koliko časa po potrebujejo da prideš na vrsto?
Velika možnost je namreč, da je kaj narobe pri njemu, ker je bil njegov oče neploden, njegov stric (po očetovi strani) in drugi stric (po mamini strani).Vsi so se pozdravili.
Če je pri njemu vse ok, pol pa čakajo preiskave še mene.Do koga pa jaz stopim po napotnico?Verjetno do ginekologinje?Kakšne pa so čakalne dobe za priti na vrsto tukaj?

Sj vem, miljon vprašanj, sigurno ste na vse to že odgovarjale, pa vseeno...Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spermiogram?
15.11.2005 17:03:49   
ona78




Pozdravljena,
jaz sem tudi iz Obale, pa sem se odločla, da bom vse nadaljne preiskave opravljala v Postojni. Tam je tudi moj user posted image  dobil napotnico za spermiogram ( Ljubljana dr. Reš).
Če te še kaj zanima piši!
lp




_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spermiogram?
15.11.2005 18:44:42   
Anonimen
Na obali je v ambulanti za neplodnost dr. Ravnikar. Jaz sem zadovoljna z njim.
Pokliči v Izolsko bolnico, naj te prevežejo v ginekološko ambulanto in povej, da bi se rada naročila v ambulanto za neplodnost. Ko boš imela datum, pa na prvo srečanje prideta oba.
Ti imej napotnico od svojega ginekologa, on pa od svojega osebnega zdravnika, ki napiše na napotnico pooblastilo 1, 2 in tri za obdobje 12 mesecev.
Potem vama bo pa že on povedal kako naprej.
čakalna doba je zelo kratka.


< Sporočilo je popravil UnderEja -- 15.11.2005 18:45:58 >

(odgovor članu ona78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spermiogram?
15.12.2005 14:30:15   
kiky
pozdravček,no zasledila sem problemček ki ga imata s partnerjem tudi pri nama je tako,Včeraj sembila pri zdravniku dr.vITEZICA NA PREGLEDU IN MI JE DAL  NAPOTNICO ZA DRAGEGA, DA NAJPREJ OPRAVI VSE PREGLEDE VODO IN KRI,.ČE BODO IZVIDI UREDU  PA DOBIM ŠELE ĆEZ I TEDEN NAPOTNICI ZA SPERMIOGRAM V IZOLSKI BOLNIŠNICI,..TAKO DA SEM VSE STVARI UREDILA PRI SVOJEM GINEKOLOGU, DAL PA MU JE PREGLEDAT VSE ŽIVO,..HIV, SLADKORNO, HOLESTEROL, KRVNA TELESCA ,TROMBOCITI,LEVKOCITI,.....ITD,... UPAM DA SEM TI KAJ POVEDALA,...LP   KIKYuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spermiogram?
15.12.2005 14:41:32   
Sulfinija
Ojla!!!!

Midva se trudima za najino user posted image trudima od maja 2003.prvič sem bla pri svoji g novembra 2003 in takrta sem za štiri mesece dobila klomifen in mož je v decembru leta 2003 opravil prvi spermiogram.
Za napšotnico dobi od tvoje G ali lahko od osebnega zdravnika kakor želiš.Samno meni so rekli,če da G pride izvid k njej,če pa osebna da napotnico pa pride k njej izvid in ga moreš iti iskat da ga prineseš k svoji g.
Za ambulanto za neplodnost čakalne dobe vem le za MB ker hodima tja.Za naptnice pa takole tebi da tvoja G njemu pa njegoiv osebni zdravnik in se naročiš v neplodnostni in na prvi razgovor gresta oba z partnerjem ali možem.Na npotnico naj ti napišejo 1,2,3,4 z pooblastilom za eno leto.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?