|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spermiogram
8.7.2007 9:22:15   
Anonimen
Ker čakava na najinega user posted image že leto in pol mi je ginekologinja svetovala naj gre moj user posted image na spermiogram in k andrologu. Ker me je moj dragi prosil naj grem z njim na smermiogram me zanima koliko časa traja da prideš na vrsto. Ali je po navadi to kar takoj ali se čaka uro ali več....?

Upam, da mi bo katera znala odgovorit.

Lep pozdravčekuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spermiogram
8.7.2007 9:40:30   
renata nana
ja najprej se mora naročit in potem še tam čakaš da neprideš takoj na vrsto saj veš kako je ko greš k zdravniku da nisi takoj na vrsti ko prideš, je pa odvisno kam bosta šla nimajo vsepovsod isto čakalno dobo, moj je v lj. čakal skoraj dva mesca upam da tvoj pride pred na vrsto
pa čimveč sreče pri user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spermiogram
8.7.2007 9:41:35   
*medica*
no nisi ravno takoj na vrsti pa tudi ful dolgo ne čakaš...priporočam vama pa da ko bota klicala, da se naročita,se naročita  samoplačniško...ker tu prej prideta na vrsto...ni pa tudi drago jest sem plačala 25€....srečno in ne zgubita upanja..in da zagledata čim prej user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spermiogram
8.7.2007 9:42:31   
*medica*
še to midva sva v lj.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spermiogram
8.7.2007 16:59:15   
cukica
Živjo!

Če boš zdaj klicala,te bodo naročili za september.Naročiš ga lahko pa v ponedeljek sredo in četrtek dalajo pa od 8 30-11 še ta teden potem pa so dopusti.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spermiogram
8.7.2007 17:12:04   
digi
Mi2 imava sedaj že sicer 9 mesecev starega sinčka, vendar, ko sva se pa hodila naročat v mb, sva bila tam septembra 2005, datum pa sva dobila 15.2.2006 (no tik pred tem sva ugotovila, da sem user posted image )....

_____________________________

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spermiogram
9.7.2007 8:50:39   
Tedi77
Živjo!
Če bo šel v Postojno, bo na vrsti takoj. Pride v soboto zjutraj (mislim, da delajo od 7 do pol 9). Najprej se mora čekirati na informacijah v bolnici/porodnišnici, nato pa gre v laboratorij. Potrebuje napotnico, ki jo izda tvoj ginekolog. Ni pa se potrebno vnaprej naročati. Rezultati so v nekaj dneh.
LPT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Spermiogram
9.7.2007 14:19:08   
pinkec
Jaz sem moža naročila junija in ima datum oktobra. V MB menda ne gre, da bi prinesel izvide od drugod, tako da se čimprej naroči, če si iz MB.

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Spermiogram
9.7.2007 14:48:11   
Milamay
Kaj pa samoplačniško v MB gre? Sem hotela moža naročiti, pa je nekaj sestra komplicirala in šla gledat v najino kartoteko in rekla, da tega ni naročil dr. NO, nikakor ji nisem mogla dopovedati, da bi rada le dobila termin, ker VEM, da bo G septembra rekel, naj gre še mož na spermiogram. Zdaj sem samo jaz imela UZ maternice, pa kri sem dajala, da so gledali, kako se spreminja raven hormonov zaradi O ... Septebra pa imava ponovno posvet pri G in bo sigurno rekel, da je naslednja faza pregled moževe sperme. Ampak si sestra ni dala reči. Rekla je, naj ga potem v septembru naročim. Saj sploh ne bi bila težava, če ne bi bila tako dolga čakanla doba. Takrat bodo zagotovo naročali za december oz. januar. Tako samo izgubljava mesece ... čisto brezveze.
Zato me sedaj seveda zanima, če je v MB možno narediti spermiogram samoplačniško. To bo verjetno edina varianta, da pride prej na vrsto.

LP

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Spermiogram
10.7.2007 10:20:57   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore. Jaz sem klicala v Lj. v začetku junija pa sem dobila datum zanjga ta teden. Tako, da se mi zdi kar hitro, zanimalo me koliko časa se čaka ker bi šla z njim, pa bom šla kr iz službe......

Ali se izvide lahko naroči kr domov? Upam da ne sitnarijo kar se tega tiče.

Lp

(odgovor članu Milamay)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Spermiogram
10.7.2007 12:15:06   
cukica
Ne ko prideš tja gresta v sprejemno pol pa ti povejo kam tam pa čakaš ene 10 minut odvisen od gužve.
Ne vem pa kako je z izvidi,če ti jih pošljejo nama so sam poslali izvid domov ker so najdli v spermi ene bakterij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Spermiogram
10.7.2007 15:51:34   
pinkec
Milamay, glede samoplačniške variante v MB ne vem, bi morala vprašat. Kar se tiče čakalnih dob, pa je tudi možno, da je moj dobil datum šele oktobra, ker so zdaj poleti bolj ali manj na dopustu. Se pa strinjam s tabo, da je groza, ko se po nepotrebnem izgubljajo meseci. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Spermiogram
12.7.2007 14:30:49   
hope77
pinkec, te lahko prosim za telefonsko št. od ambulante v MB, ker bi se moral tudi moj naročiti. Kaj moraš imeti že št. napotnice ali se lahko najprej naročiš in si greš po napotnico kasneje?

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Spermiogram
12.7.2007 14:49:02   
Milamay
hope - ti bom kar jaz odpisala. Št. za naročanje za spremiogram je 321-24-48. Napotnice še trenutno ne porebuje, ko bo imel dragi termin, pa potrebuje napotnico svoje osebne zdravnice. Lahko pa ti na posvetu pri G v amb. za neplodnost, ta G izda napotnico za spremiogram. Odvisno pač, kako stvari potekajo.

(odgovor članu hope77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Spermiogram
12.7.2007 15:05:44   
pinkec
hope77, jaz sem šla kar osebno tja se naročit (in njega). Telefonsko pa ti je Milamay napisala user posted image . Kar se tiče napotnice za njega, je meni sestra rekla, naj jo ima s seboj, ko pride in sicer od svojega osebnega zdravnika in svetovala mi je, naj mu napiše kar za celo leto.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Spermiogram
13.7.2007 10:52:23   
hope77
milamay in pinkec hvala. Kaj mi lahko še ena prosim pove kje to sploh je? Ker nisem iz MB, moj G. pa je rekel samo naj se moj naroči in mi ni prav nič povedal kam točno naj gre(ma).

Kaj sta vidvi hodili najprej v ambulanto za neplodnost? Ker meni je moj G. rekel, da naj gre moj na spermiogram meni pa je naredil HCG. Kakšen je naprej postopek?

Hvala, pa upam da čim prej zagledata svojiuser posted image user posted image

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Spermiogram
13.7.2007 11:13:21   
hope77
Tiskarski škrat user posted image - opravila sem HSG

(odgovor članu hope77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Spermiogram
13.7.2007 14:04:35   
Milamay
Hope - ta ambulanta je se nahaja, če greš pri glavnem vhodu noter, greš skozi prvo "križišče" in že vidiš zgradbo na levi strani. Kar idi po tej ulici na levo in takoj boš videla manjši vhod (je edini). Potem greš v klet in v kleti spet levo skoraj do konca, po par stopnicah greš še dol (mislim, da so 3 ali 4 stopnice). No, tam boš že videla mnogo parov - to pomeni, da si na pravem mestu.
Ravno pa ne razumem, ali ti je kar tvoj G napisal na napotnico, naj možu naredijo spermiogram? Kje pa so tebi opravili HCG?
Meni je moja G napisala napotnico za amb za neplodnost, na kateri je pisalo, kako dolgo se že trudiva, kaj se je v preteklosti dogajalo, potem pa že oni na prvem posvetu določijo, kaj ti bodo delali. Predvidevam pa, da vidva še prvega posveta nista imela. Ali ga sploh bosta imela ali pa gre samo za spermiogram?

Lep dan ti želim in seveda da čimprej zagledaš user posted image user posted image .

(odgovor članu hope77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Spermiogram
13.7.2007 14:52:53   
Tedi77
Hope, tudi jaz grem po enaki poti kot ti. Osebna ginekologinja mi je dala napotnico: meni za HSG in partnerju za spermiogram. Spermiogram ni pokazal posebnosti, jaz pa imam zamašene jajcevode, tako da sva zdaj šele dobila napotnico za ambulanto za neplodnost. Očitno ima vsak ginekolog svoj princip, pa tudi vsak par ima malo drugačno situacijo. Veliko sreče...

(odgovor članu hope77)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Spermiogram
13.7.2007 15:31:41   
pinkec
No, tudi pri meni je bilo kot pri Milamay. V bistvu sem dobila od g napotnico za ambulanto in sem s to napotnico šla tja in naročila sebe in njega. Zdaj pa čakava, kaj bo in upava, da nama pa mogoče le ne bo treba it v ambulanto. user posted image  Jaz nisem imela še drugače nobenih preiskav ali posegov, karkoli. No, sem pa dejansko malo pogoljufala in se nekako po pol leta šla naročit, ker sem vedela, da se pač čaka na termin. user posted image

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Spermiogram
13.7.2007 16:08:57   
hope77
jaz sem dobila napotnico za HSG moj pa zdravniško mnenje s katerim gre k svoji osebni zdravnici po napotnico za spermiogram. Hsg pa mi je opravil moj g v bolnišnici na Ptuju. Jaz sem šla na HSG takoj, moj pa kar čaka... ne vem če je res tako težko ali kaj?

milamay hvala za pojasnili kje najdem ambulanto. Še eno vprašanje, Kaj je to v sklopu bolnišnice ali na kakšni drugi lokaciji , ker jaz res nimam pojma user posted image kam

milamay in pinkec - vidve sta dobili najprej napotnico za ambulanto? in vaju potem pošiljajo dalje? Tedi kaj si po izvidih takoj dobila napotnico za ambulanto? Si se že naročila? Kdaj si na vrsti?
Pinkec - tvoj je naročen na s. oktobra? Kdaj sta pa naročena potem dalje za ambulanto?

Upam, da se bomo skoraj skupaj veselileuser posted image



(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Spermiogram
13.7.2007 17:19:45   
Tedi77
Hej! Jaz sem opravila HSG (ga je naredila kar moja ginekologinja) in je takoj videla, da so jajcevodi neprehodni (tudi po opravljenem HSG), zato mi je takoj dala napotnico za ambulanto za zdravljenje neplodnosti. Klicala sem na več koncev, najhitreje pa prišla na vrsto na ginekološki kliniki v Ljubljani, pri dr. Tomaževiču, kjer imam prvi pregled/razgovor 22.avgusta.  

(odgovor članu hope77)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Spermiogram
13.7.2007 23:20:38   
pinkec
hope 77, ambulanta je tam v sklopu bolnišnice. Levo, pa dol v klet. user posted image

Ja, jaz v bistvu nič ne vem, kaj me čaka. Septembra imam termin in kaj vem, kaj bo. Mogoče kakšen pregled? Moj pa je oktobra naročen na spermiogram, zjutraj, ob 10.00 pa dobi izvide. Nič ne vem, kako bo to potekalo potem dalje, se bom pustila presenetit. user posted image


(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Spermiogram
1.8.2007 22:50:51   
Efi
Zdravo.

Mi2 sva bila na posvetu v Mb prejšnji teden. Jaz sem dala kri (20.-22.dan ciklusa), v petek pa greva skupaj na pregled- on na spermiogram, jaz pa spet na odvzem krvi (2.-5. dan menstruacije).

Moja G mi je takoj, ko sem ji povedala, da se trudiva že 1,5 leta, dala napotnico za ambulanto za zdravljenje neplodnosti v Mb. Čakala sva 2 meseca. Zdravnica mi je po posvetu predlagal 3 mes terapijo s klorifemom- upam, da uspe :)

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Spermiogram
1.8.2007 22:59:49   
Efi
Klomifem:) Sem še nova...user posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?