|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet tašče
1.7.2005 22:13:02   
jazz
Povejte mi ali sem preveč ljubosumna al kaj, da me fulll moti, ker mi tašča uletava vsak dan v najino stanovanje (živima v spodnji etaži-zase), brez da bi potrkala po4-5krat na dan in crtlja malega da je ves poslinjen in ga gunca in gunca, tako da imamo zvečer ful probleme z uspavanjem, saj mali misli da ga bova midva tudi guncala in guncala. Poleg vsega me hoče skoraj prepričat, da moram malemu hrano sladkati in soliti, ker drugače baje ne bo nič odporen in bla bla bla... Saj drugače je ful vredu ženska, sam včasih lahko znoriš če jih poslušaš več kot 4 ure. Aja, danes sta s tastom prišla celo na idejo, da bi malemu morali začeti ušesa z nečem limati, ker mu menda malo štrlijo. Kaj zavraga jih brigajo njegova ušesa!!!!!!! Uf, mi je kar lažje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet tašče
1.7.2005 22:15:42   
Anonimen
Red si naredi, red, punca! Udari po mizi, povej, kaj meniš o vsem, povej ji, kaj lahko in kaj ne, pa bo. Ali pa ji naj pove tvoj :love:, če je tebi neugodno.

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet tašče
1.7.2005 22:20:08   
morskadeklica
Ravno zato sva midva v najemu. In zastopimo se super, če bi bili v isti hiši, bi bilo verjetno isto (pri tašči ali mami, isti šmorn8)

lp:muca:

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet tašče
1.7.2005 22:32:34   
zoli
Ja,mi smo pa v svojem stanovanju,pa vseen preblizu nje...pa pride tud ene parkrat na dan k nam.
Ko je bla tamala majhna...jo je skoz po rokah vlačila,pol ko je malo zrasla,pa sem jo jaz dajala v stajico,kjer je bla čist pridna in se je igrala,mi jo je pa ven jemala,ker se je njej tak smilila,če je bla not...češ..bogi otrok,mi tukaj čvekamo,ona pa samo tam.
Pol sem pa imela jaz probleme,ko sem jo hotla dat v stajco,pa se je drla ko grešna duša.

Zdaj pa smo prišli celo do tega,da ji noče dajat za jest nioč,kar njej ni dobro...(ona jo pazi,ko sem v službi in tudi kuha zanjo)
btw pa ona ne mara nobene zelenjave,sira....vglavnem se pri njih je bolj pečeno,pohano,pa takle...če omenim pa zelenjavo,pa pravi...to ji kar ti sama dajej,jaz ji tega ne bom silila jest...halooo ampak zdaj ji še ni treba nič silit,če bo pa dolgo časa pri njej samo packarijo jedla pol pa tud druga ne bo hotla..:(

Saj,kot ti praviš,je drugače ful vredu,pa tko,ampak kar se pa tega tiče,se pa bojim,da mi bo enkrat film poču...
Torej...hvala,ker sem se lahko izkašljala še jaz,pomagat ti pa ne znam,ker sem v istem zosu..:(

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet tašče
1.7.2005 22:46:33   
Magi*
najbrž zna bit zoprno, meni bi pa vseeno kdaj prav prišlo, da bi mi kdo "uletel" in se igral z tamalo. dejte se malo pomenit z njo in postavit neka pravila. saj bo najbrž razumela. ali pač ne? za ušesa sem se pa fejst nasmejala. naši tamajčkeni tudi mal štrlijo (po dediju;)), pa nam na kraj pameti ni padlo, da bi jih zalepli:)-:)- a to je mislila z unim obojestranskim?:)-:)-:)-

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet tašče
1.7.2005 22:53:00   
ribica.
Kaj naj ti rečem, boš morala tole kr lepo njima povedat, da boš končno imela mir. Včasih je pač treba malo bolj jasno in glasno dat vedet stvari, katere se nam zdijo logične. Dokler ne povemo, ne vejo. Jasno postavi mejo, to ni nič slabega.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet tašče
1.7.2005 23:35:24   
Pilar
Jst sem se tako nasmejala tem šterlečim uhom....namreč naš ima uha kot:hudicek:, tako mu štrlijo.

Kaj lahko storiš.Veliko ne. Malo popustiš, malo nam se tukaj spoveš, nekaj gre skozi ušesa(štrleča, ali neštrleča :)-) in čas gre naprej.Kakšen dan lažje, drugi pa težje.

Pri nas je podobno, sam pri določenih stvareh pa vztrajam, ker vem, da mi mož stoji ob strani.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet tašče
2.7.2005 8:12:14   
Marogica
Mislim, da tašča nič slabega ne misli. Tako misli vsaj ona. Jaz bi jo na tvojem mestu vprašala, če je tudi ona dopustila, da se njena tašča mešala v vzgojo njenih otrok. To ne mara nobena mamica. Nasveti ja, vendar do neke meje.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet tašče
2.7.2005 8:13:49   
Anonimen
1. a se stanovanja ne da zaklenit?
2. če si zaklenjena in imaš zvonec, napiši ne zvoni, spimo! :)
3. o soljenju maš 2 ušesa - skos enga not skos druzga vn
4. ko ga začne guncat ji ga vzem iz rok, prej jo prosi da ga ne gunca, če ne upošteva ji ga p avzem
5.ušesa pa so kakršna so, če bojo preveč štrleča boste šli palohk na kozmetični popravek h kirurgom

lp, lara

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spet tašče
2.7.2005 9:07:31   
Anonimen
A ljudem (pa ne samo taščam, tudi tete, strici, kolegice se znajdejo vmes) res ni jasno, da na tak način zbijajo avtoriteto staršev pred otrokom? Otroci so naravnani tako, da vedno iščejo najlažjo pot in če neka teta pred otrokom daje kontro mami oziroma ko je sama z otrokom, dela ravno nasprotno od staršev, potem to dela na škodo otroka, ker otrok potem nima nobenega reda.

Naj povejo, če se z vzgojo ne strinjajo, mislim, da s tem ni nič narobe. Vendar nikoli v pričo otrok, ker bodo opazili nasprotno mišljenje in ga bodo začeli izkoriščati. Kako bi bilo, če bi se starša začela pred otrokom kregati o tem, kateri je pravilni pristop k vzgoji? Otroci to opazijo in izkoristijo.

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spet tašče
2.7.2005 9:21:47   
Gina
Se strinjam z Laro.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spet tašče
2.7.2005 9:59:38   
Žirafca Helena1
Moja je ista. Vsak dan ravno ne uletava ker ma neke komplekse da bi se pred nami ukvarjala z vnukom in pol tast teži možu, naj ga dol prinese. Mi smo pa rekli naj ga kar pridejo obiskat, ker vem da če bi bila sam z njim bi ga guncala, ker že v pričo nas ne zna nehat pa tud pred nami ga skoz lubčka. Al pa pride v stanovanje pa v vse sobe pa ga išče. Kdo ji je pa rekel da lahko gre v spalnico?
Zanč je na vrtu delala z rokavicami, pa se je mali guncal in je rokavice dol dala, rok nič umila pa so ble ziher prešvicane in čist od smukca pa je malega šlatala po rokah. Če pa kaj rečeš je pa takoj užaljena.
Zaenkrat te odnose ureja mož, če pa bo tko nadaljevala, bom pa jaz popenila pa naj bo užaljena al pa ne.

Najbolj mi pa gre na jetra, ker pride kao guncat malega in gleda na tista dva kvadrata mojega vrtka in komentira da zalivam plevel (btw. to je moja lastna parcela ki je nasproti njihove hiše), pol jo pa čez okno vidim ko po mojem travniku in gredici polže pobira in zanč mi je rekla, da je bil en velik polž na mojih rožah. Pa kdo jo je na mojo parcelo povabu šetat. Jaz tud njej na vrt ne hodm kontrolirat.

Grrrrrrrr.
:miska:

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spet tašče
2.7.2005 10:12:23   
jazz
Uf, je tut naporna! Pri nas je imel mali dvakrat virozo in uganeš kje jo je staknil? Če kiha in smrka, pol se pa v plenico obriše, jaz pa kr pobiram zadeve, da ja ne bi blo kaj narobe- eto, drugi dan mali vročina in tašča bolna ko mačka! Eh, jih bomo že ukrotile! Če ne me, pa tamali ko zrasejo. Bodo tašče že v takih letih, da se bodo tamalih od daleč izognale k jim bodo začel 1000 na uro po živcih kraspat!!!

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
2.7.2005 20:37:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Spet tašče
3.7.2005 20:24:47   
Anja
Zoli!


VRTEC.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Spet tašče
4.7.2005 10:24:05   
Anonimen

Samo nauciti te hoce, da vcasih reces tudi "NEE"

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Spet tašče
4.7.2005 10:28:20   
baguSka
Uf tale z ušesi je pa kruta. Sej ni žival!?:ups:

Ja, naučit se boš mogla rečt: NE.;)

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Spet tašče
6.7.2005 13:29:03   
Mijavček
Oj,
ja kar povej lepo mirno, da ti to in to ni všeč, zato in zato.
Z ušesi pa... mislim halo.... otroka že kot dojenčka učijo, da je njabolj pomembno na svetu bit popolnega videza... men je to čist mimo, še dobro, da je še tako majhen da se ne bo spomnil, drugače bi lahko otrok bil celo življenje zakompleksan, da ima taka in taka ušesa.
Bljak!
LP M:muca:

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?