|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spletna trgovina Bimbo
29.3.2012 20:30:54   
Vitalka
Zanima me, če je katera že kaj kupovala-naročevala preko te spletne tgrovine? Namreč zasledila sem voziče Jane, ki so cenovno kar nekaj cenejški kot v spletni trgovini Pikapolonica. Kakorkoli že, zanima me če imajo korekten odnos in kako se voziček kaj obnese. Že vnaprej hvala za vse odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spletna trgovina Bimbo
3.4.2012 16:21:55   
MelG
Živjo, tudi jaz imam isto vprašanje kot Vitalka, poleg ugodnejših cen imajo v spletni trgovini Bimbo tudi 24-mesečno garancijo na vozičke Jane, medtem, ko imajo v Pikapolonici le 12-mesečno. Zadnjič sem jim preko spletnega obrazca zastavila vprašanje glede garancije, pa so mi hitro odgovorili. Vtis imam, da so korektni, bi pa bilo dobro slišati še kakšno konkretno izkušnjo. Torej, prosim za odgovore kakšne so vaše izkušnje.

Hvala že vnaprej...

(odgovor članu Vitalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spletna trgovina Bimbo
3.4.2012 16:28:46   
pikomiko
Jaz ti lahko povem le za vožiček. Meni je drugače super, le to me moti, da športnega dela ne morem obrniti proti sebi. Imam komplet, ki je med seboj kompitabilen.

(odgovor članu MelG)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spletna trgovina Bimbo
3.4.2012 16:51:55   
MelG
Hvala Pikomiko. Pri novejšem modelu Slalom Pro Formula Strata ali Matrix se športni del obrača v obe smeri, mi je pokazala prodajalka v Pikapolonici. Dobro je tudi, da se da v ležeč položaj. Skoraj sem že doktorirala iz vozičkov, primernih za vse terene in kot kaže bom na koncu ostala pri prvi odločitvi - Jane Slalom pro.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spletna trgovina Bimbo
10.10.2012 21:26:18   
nikky25
hey user posted image

mal obujam temo! tudi sama kupujem voziček jane slalom, gledam preko spletne trgovine bimbo!
tako, da me zanima, če že ima katera izkušnje z njimi? zanima me predvsem plačilo prek TRR, ker ti nudijo 5% popust! pa zanima me tudi glede garancije, na netu piše 1 leto, tuki na forumu pa 2 leti..

hvala za odgovor!
Lpuser posted image

(odgovor članu Vitalka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spletna trgovina Bimbo
13.10.2012 12:14:39   
MelG
Sama konec koncev vozička nisem kupila preko Bimba, če bi vzela Slalom Pro pa zagotovo bi, saj se mi zdijo zelo korektni. Verjetno bi se tudi odločila za varianto s 5% popustom. Mi smo potem kupili Mutsy 4Rider in smo z njim zelo zadovoljni.

(odgovor članu nikky25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spletna trgovina Bimbo
3.11.2014 14:27:46   
zvezdica_1
Pozdravljene,

zanimajo me vaše izkušnje s spletno trgovino bimbo.si.

sem našla BB high trek ugodneje kot v Bc, vendar me malo skrbi. na svoji spletni srtrani namreč navajajo, da poslujejo že od 2010, če pa se preveri podjetje, katero stoji za njimi, pa je bilo registrirano šele 25.3.2014. Sicer najb i šlo za pravnega naslednjika druge družbe, vendar tudi prvotna ni bila ustanovljena tako dolgo (vsaj kolikor mi je uspelo prebrati iz ajpesa...)

ker v primeru, da plačaš s pay-palom, hočejo 5% več za isti artikel kot pri predplačilu z gotovino. in mi je malo tako nakazat 650€, če se podjetja že kar spreminjajo v preteklosti.nek razlog je zagotovo, sploh ob cenah za spremembo vpisov v sodnem registru...

če je katera naročala pri jih, prosim za povratno informacijo, poztivno in negativno. lahko tudi za ZS.

hvala in lp

user posted image

(odgovor članu MelG)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Spletna trgovina Bimbo
5.1.2015 15:26:43   
tinca12345
Mi samo že nakupovali v bimbo.si in smo bili zadovoljni.

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Spletna trgovina Bimbo
26.2.2015 20:50:03   
Surlis
še en pozitiven glas za trgovino www.bimbo.si. Kupili Cam X3 pri njih, Super voziček in predvsem korekten odnos prodajalca.

(odgovor članu tinca12345)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?