Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Starša študenta in vpis v vrtec 27.11.2009 9:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko ga vpisteta kamor zelita oz saj za Mb vem,da ne rabis imeti stlanega prebivalisca tam prijavljenega. Razlika je pa v cenah,v Mb naprimer imajo Mariborcani nizjo ceno kot iz ostalih obcin. Nekaj % je razlike. Moras pa vlogo za znizano placilo vedno nest na obcino v kateri imas prijavljeno stalno prebivalisce, cetudi bi npr imela zacasno kje drugje. Kako se tockuje vloga ne vem..Je pa tudi odvisno verjetno od tega koliko imajo prostora v katerem vrtcu.
|
|
|
|
RE: Starša študenta in vpis v vrtec 27.11.2009 9:12:19
|
|
|
|
rina22
|
skamp, hvala za odgovor Ravno to me zanima, kak se točkuje... Ker meni se je lažje v MB prijavit stalno, kot pa, da ne dobim vrtca..
|
|
|
|
RE: Starša študenta in vpis v vrtec 27.11.2009 15:09:40
|
|
|
|
lenca1
|
Za Lj., vem da je tako, da dobiš dodatne točke (ne malo), če imaš stalno prebivališče prijavljeno v Lj. in otroka tudi vpisuješ v vrtec, ki je v Lj. Po mojem je enak kriterij glede točkovanja, ne glede na občino
|
|
|
|
RE: Starša študenta in vpis v vrtec 30.11.2009 12:55:08
|
|
|
|
scorpiogirl
|
Pozanimaj se na občino, ti bodo sigurno prav povedali, kako je s točkovanjem, ker ponavadi dajo kar precej točk za stalno prebivališče (ne vem pa, kako je s tem v posameznih občinah).
|
|
RE: Starša študenta in vpis v vrtec 30.11.2009 12:59:57
|
|
|
|
zmajaz
|
Tudi v naši občini dobiš največ točk ravno za stalno prebivališče, tako da lahko drugi pridejo not v bistvu samo, če res ostane prostor.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?