|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stolček za hranjenje
29.5.2013 16:50:22   
Barbi5
Pozdravljeni!

Če že kje obstaja tema, jo prosim prestavite! Tema se pa odpira z namenom, da bi mi svetovali kaj naj naredim. Namreč moja hčerka je stara 1 leto in še vedno jemo tako, da sedi na mojih kolenih. Je pridna in vse, a v stolčku za hranjenje noče sedeti. Če jo dam v njega, potrpi par minut in jo že moram vzeti ven. Imava pa stolček Lemi. Jaz mislim, da je problem, ker se precej poti. Poskusila sem že s pleničko, pa jo moti in jo vrže na tla... naj povem, da je stolček kot nov in nevem, ali ga naj prodam ali kaj, ker bi tako dobila le pol cene (če sploh toliko).

Zdaj pa sem gledala druge stolčke in me zanima ali naj kupim kaj takšnega, da bo lahko sedela pri mizi, ker namreč problem tega stolčka je tudi, da ga k naši mizi ne morem čisto primakniti. Kaj menite o tem:
http://www.mytoys.de/Babymoov-Babystuhlsitz-wei%C3%9F-gr%C3%BCn/Tisch-Stuhlsitze/Hochst%C3%BChle/KID/de-mt.ba.ca02.06.04/2265030

Ne me narobe razumeti, ni mi problem karkoli kupiti, ampak da se bom potem ukvarjala s prodajo, pa mi ravno ni, pa tudi denarja čez okno mi ni za metati.

Je imel kdo podoben problem? Hvala za čisto vsak nasvet!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stolček za hranjenje
29.5.2013 16:57:21   
matkica
Pri nas smo tudi imeli podoben stolček,kot je tale na sliki pa tudi ni hotel v njem sedet. Potem smo ga pa dali v trip trap stolček,tam pa ni bilo potem nobenega problema več.Tako,da mislim da je najbolje da kupite trip trap stolček,pa še zelo dolgo časa je uporaben.Pri nas so ga ta večje punce uporabljale še potem ko so že v šolo začele hodit. No to je moja izkušnja.
Lep pozdravček in želim vam da najdete stolček,ki vam bo najbolje ustrezal.user posted image

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Stolček za hranjenje
2.6.2013 11:21:39   
Barbi5
Hvala lepa za odgovor! Sem nekaj naročala iz Nemčije in sem našla original prevleko, ki paše tudi na tega Lemija... je iz 100% bombaža in sem jo naročila, bom videla, če bo kaj boljše. Če ne bom pa kupila rabljen Trip trap stolček, ker če še na tistem ne bo hotela sedeti, je škoda denarja no...
Hvala. LP

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Stolček za hranjenje
2.6.2013 11:40:28   
ellie
Ni ga čez ikein stolček, pa še poceni je user posted image

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Stolček za hranjenje
12.7.2013 8:42:53   
spelca82
Tudi naš malček ni hotel sedeti v stolčku, potem smo bili pa v Ikei na "izletu" in sva ga sprobala in ker je zelo lepo sedel in jedel, sva ga kupila (15 €) in sedaj zelo lepo sedi in je. Itaq pa v Ikei lahko robo vrneš, če ugotoviš da ti ne odgovraja.

_____________________________

Carpe diem!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Stolček za hranjenje
12.7.2013 10:33:26   
mateyka
jaz sem tud našo kar dolgo hranila v ležalniku, ker je bila zmrda glede stolčkov.
mi smo imela dva stola ikeinega (ta poceni) in enega slovenskega lesenega za 60€, ki je podoben trip-trapu, samo veliko cenejši user posted image . prvo smo imeli enega podarjenega, ki je podoben temu Lemiju, samo ni nikoli preživela veliko v njem (takoj po hrani je hotela ven). zgleda da res ni narejen, da bi bil za zabavo user posted image

Ikeinega smo imeli ko je bila manjša, potem pa lesenega. in imaš prav - bila je razlika, da smo lahko ikeinega potegnili k mizi - ker une plastičnega miznega dodatka (podobno kot ima Lemi) nismo nič uporabljali.

da dam kako slikco; torej, ikein antilop za 15€:
user posted image

ko se je pa navadila in postala že malo večja in je postal premali, pa tegale:
user posted image

http://www.aniles.eu/index.php?route=product/product&path=7_8&product_id=16
ali
http://www.aniles.eu/index.php?route=product/product&product_id=1707

no, tega zadnjega še vedno uporabljamo (zdaj je stara 6 let) in ga bomo verjetno še dolgo user posted image
načeloma, če gledam nazaj, mi je žal da nisem lesenega nabavila že prej.. samo ni ne vem kake zgube, antilop je tako poceni..

glede potenja - naj to kdo (če imaš kakega sorodnika ki šiva) zašije kako bombažno sedalo in bo ful lažje. sicer se dajo kupit, samo ne vem če v sloveniji.. zgledajo takole:
user posted image
user posted image

pri lesenem pa:
user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 12.7.2013 10:37:45 >

(odgovor članu spelca82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Stolček za hranjenje
15.7.2013 15:36:22   
Barbi5
Hvala za izčrpen odgovor user posted image
Rešitev sem našla, da sem kupila vsestransko podlogo iz bombaža, ki paše tudi na Lemija in vse lesene stolčke. Sicer gre malo bolj "na ozko" za sedeti, ampak tako ni dolgo notri. Najraje pa je tako, da sedi na mojih kolenih. Ko je pa fejst vroče, pa imava prenosni stolček za na stol kar na tleh in mala uživa, ko lahko po končanem hranjenju sama spleza z njega in nadaljujej po štirih... pri nas nisem našla za moj okus nič primernega, vse sem kupila preko spleta v Nemčiji in zeloooo zadovoljna!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Stolček za hranjenje
7.9.2013 14:45:16   
sannndra
Tudi mi imam Ikein stolček in se mi zdi daleč najboljši. Iz trip trapa, ki ga imamo pri sorodnikih lahko pri skoraj 2h letih že sama ven zleze.. na nevaren načinuser posted image

_____________________________

BLOG

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?