|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stop injekcija
4.1.2006 12:11:13   
Mijavček
halo,

kako ste kaj? Imam eno vprašanje za klomifenke in tiste, ki ste že naprej od tega. Zadeva je namreč taka:
včeraj, 12.dan ciklusa sem bila na prvem UZ po klomifenu, pridelala sem dva folikla na levem jajčniku 19 in 15 mm, na desnem nič. Danes sem šla še enkrat n aUZ in je bil en folikel 22mm en pa 14mm user posted image  OK, za unga enga vem, da je recimo že zrel, kaj se je pa z drugim zgodilo? Se je pomanjšal?
No, kakorkoli, enega še imam in dobila sem tudi stop injekcijo in navodilo, da naj imava spol.odnose čez 34-36 ur. OK, to bomo zmogli user posted image  (še dobro, da pride na jutri zvečer, ne pa npr. ob treh zjutraj)
Ampak mene pa že danes, 3 ure po injekciji, že nekaj zbada tam po levem jajčniku.  Kaj pa če je O prehitela injekcijo in bi morala recimo že danes sexat user posted image  A mislite, da bi bilo kaj narobe, če se midva mal pomuckava danes, pa še mal jutri, po navodilih? Al je bolš da počakava do jutri in se drživa zapovedane ure? 
mah, tole je mal zmeden, upam, da veste kaj sem mislila. mal me mede, ker ne vem, a je možno da me špika v jajčniku, čeprav bo O šele jutri zvečer.
razen tega, da zdaj sexamo na ukaz, kar mi ni najbol všeč, sem še kar dobre volje, ker se končno zadeva premika dalje in me dohtarji in sestre mal bol resno jemljejo.
Upejmo, da bo kej ratal iz tega.
Za 2006 pa vsem želim uspešno in prijetno delanje user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stop injekcija
4.1.2006 12:22:36   
*Karmen*
Draga soborka!
Sama sem že dala skozi klomifenske čase. Tud jaz sem morala sexat na ukaz in vem kako je to. Glede tvojega vprašanja pa takole: ginekolog ponavadi kar točno napove uro ovulacije (ravno zaradi stop injekcije) zato bi ti priporočala, da z odnosom počakaš do prave ure. Poleg tega pa še to: saj verjetno veš, da se moškim semenčice popolnoma obnovijo šele v 24-ih urah in če jih bosta porabila nekaj ur prej... Ne rečem, da tvoj dragi čez nekaj ur ne bo imel semenčic vendar pa jih bo kasneje manj in še slabše kvalitete bodo. Zato ti priporočam, da malce počakaš in se potem toliko bolj predaš užitkom. Če maš pa še kakšno vprašanje pa kar napiši. LP! zigkar.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Stop injekcija
5.1.2006 9:50:26   
pani
Pozdravljeni Žigkar in Mijavček!
Tudi jaz sem prvi mesec na klomifenu, danes je 6 dan po zadnji tabletki in pridnouser posted image .Upam, da bo kaj iz tega in da ne bo nesramniceuser posted image .
Me pa zanima, kdaj je vama ginekolog delal ultrazvok. Meni je rekel naj pridem k njemu po menstruaciji oz. deseti dan zaostankauser posted image user posted image , da bova preverila stanje na ultrazvoku.user posted image  Kaj menita? A ga naj prej pokličem?
Zdaj sem pa počasi že res čisto zmedena...user posted image
Držim pesti, da bomo vse čimprej srečkeuser posted image .

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Stop injekcija
5.1.2006 10:34:16   
MašaS
Pani in ostale, zdravo!

Tudi jaz sem prvi mesec na Klomifenu. Tocneje 3. dan jemanja. Meni je moj G predpisal 3 skatlice in ni nic rekel, da bi kaj spremljal po UZ. Sama sem pa tudi pozabila vprasati, ker sem bila prevec zmedenauser posted image .
No, upam, da nama bo uspelo, pa vsem ostalim, jasno, tudi!!!!!user posted image

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Stop injekcija
5.1.2006 10:53:34   
pani
MašaS!
Normalno, da nam bo uspelo. Samo malo vse skupaj preizkušajo...user posted image
Kako pa se počutiš po jemanju klomifena? Jst nisem opazila nobenih bistvenih razlik. Mene mogoče zadnje 2 dni nekaj špika.

Mi je pa ginekolog predpisal samo eno škatlico; od 5 - 9 dni po eno tabletko. Potem pa se bo naprej odločil.

Želim ti, da čimprej vidiš user posted image .

Lepo se imej!

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Stop injekcija
5.1.2006 11:27:52   
MašaS
Pani, meni je moj G predpisal 2x1 tableto/dan. Zaenkrat jih jemljem 3.dan in pocutje ni se nic kaj drugacno, razen, da sem zjutraj malo zaspala user posted image  in sem bila potem malo bolj tecna. Me je pa kar malo strah, ker punce pravijo, da malo bolj boli okoli O. Sicer sem pa tako ali tako navajena na bolecine ob M.

Bo ze. Ko bomo drzale svoje user posted image  v rokah, bo tako ali tako vse, kar nas je bolelo, pozabljeno.

Masa

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Stop injekcija
5.1.2006 11:50:16   
Špelka
Ojla, jest glih nisem stručko za Klomifen, ampak po mojem lahko tud dons user posted image , ker itak - semenčice počakajo v maternici in jajcevodih do 5 dni, drugič bo pa tako do jutri zvečer tud že minilo 24 ur. Aja, in še tretjič, ti boš pol bolj mirna, ke boš vedla, da nista v nobenem priemru nč falila. user posted image  Pa upešno in prijetno delaje user posted image , hihihi!

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Stop injekcija
6.1.2006 8:52:49   
Mijavček
Ejla,

evo poročilo; po nasvetu zigkar in lastnem občutku sva se vceraj drzala zapovedane ure user posted image , pomojem ni bilo nič prepozno, ker se mi vceraj se ni dvignila BT, danes pa se je malo (za 0,2), tako, da je bil tajming verjetno pravi.
Špika pa me na vsake toliko še zmerom, pa mal sem napihnjena.

Drugače pa se po Klomifenu čist uredu počutim, malo sem imela oblivanja vroče/hladno, pa ni bilo panike. Jaz sem dobila Klomifen za 2 meseca 2tbl/dan. ta, prvi mesec sem imal spremljanje z UZ, torej naročena sem bila 12.dan na UZ in potem še naslednji dan. Za naslednji mesec pa nič UZ-ja user posted image . Pa moram rečt, da se mi kar dopade, da greš pogledat kako folikelčki rastejo, pa tudi tale stop injekcija se mi zdi fajn, ker potem res zadaneš "tisti" čas. na moje veliko presenečenje moj mož ni imel nobenih problemov opraviti "domačo nalogo" do minute natančno user posted image   Svaka čast... pod vsem pritiskom in to....
Svaka čast vsem našim partnerjem in tudi vsem nam, ki smo v tej zadevi. Ni čist enostavno... ampak mi se ne damo!!! A je tko?


(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Stop injekcija
6.1.2006 11:26:06   
marrusa
Punce,držim pesti,da vam bo klomifen pomagal priti do željene user posted image .
Meni je in sicer v 2.ciklusu in ga imam za res čudežno zdravilo.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?