|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah
22.12.2006 13:55:54   
TinaUros
Pozdravljene
Od mojega ss je dober teden. Z močno krvavitvijo, ki je nastala nepojasneno (nobenega močnega naprezanja, dvigivanja...no mogoče edin mal preveč stresni trenutki) sem plod v 7 tednu izločila sama, v bolnišnici. Edino dobro iz vsega hudega je, da mi niso delali abrazije, na zadnjem g pregledu je maternica čista.
No, strah pa je prišel sedaj, nekoliko za mano je pricapljaluser posted image  Namreč, noben ti ne pove nekega vzroka za ss. Vsi ti namreč samo rečejo, pač se je zgodilo, zgodi se 1/3 vseh nosečnosti in da drugič ne bo tako, bo bolje. Samo, kaj pa če ne bo? Mene je strah. Ss namreč res pusti praznino, ki jo je težko opisat. Izgibš nekaj tvojega, narejenega iz ljubezni...nekaj tvojega, kar ne moreš objeti. Strah me je, kaj če se mi bo še dogajalo? Kako it spet čez vse skupaj?

Lp
Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah
22.12.2006 14:25:29   
petraz
Draga Tina popolnoma te razumem, čeprav nikoli nisem sama kaj takšnega doživela.... user posted image user posted image user posted image  Vendar poskušaj biti sedaj močna in niti ne pomisli na to, da se ti lahko še kdaj kaj takega zgodi...  
V prihajajočem letu pa ti želim, da bi postala srečan user posted image  in da bo vse v najlepšem redu...

Lepe in mirne praznike!!!user posted image  

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Strah
22.12.2006 14:42:32   
coolbabe
Te popolnoma razumem kaj preživljaš. Sama sem po ss kmalu spet zanosila in sem vse občutke nekako potlačila, kot da se je zgodilo nekomu drugemu. Ko pa sem v 9t začela krvavet, sem letela v bolnico in ko sem prišla spet na tisti hodnik... so mi začele solze teči po licih in vse je prišlo nazaj, tako da sem že videla, da je to drugi ss. Pa me je zdravnik presenetil, da je še vse ok, in me je hospitaliziral "za ziher" za tri dni. No v nedeljo bo mala stara pol leta user posted image

Kaj ti hočem povedat... zagotovo ne moreš vedet kakšna bo tvoja naslednja nosečnost, vendar ti toplo priporočam, da si daš duška in žaluješ zdaj, tako boš lažje začela na novo. Strah v nosečnosti pa bo do rojstva, v to si lahko prepričana, le malo bolj obvladljivega moraš narediti.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Strah
22.12.2006 21:47:07   
ElaM
Draga Tina,
ravno danes mineva 2 leti, ko sem prvič uzrla user posted image  na testu. Potem pa čez nekaj časa ss. Lahko rečem, da me je uničilo psihično in fizično.
Po malo manj kot letu sem ponovno zanosila, celo nosečnost trepetala, če bo vse v redu, in hvala bogu, vse je ok. Imam krasno punčko, ki bo kmalu stara pol leta. 
Škoda, da si morala tudi ti spoznati, da pozitiven test, še ne pomeni dojenčka. Ampak boš videla, v drugi nosečnosti, bo vse tako kot mora biti.user posted image
Srečno!

_____________________________

:)

(odgovor članu coolbabe)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Strah
23.12.2006 13:52:47   
piba
Tina,
Jaz sem imela prvo nosečnost brez kakršnih koli zapletov (imela sem celo velike probleme v službi, torej sem  pod velikim stresom) in smo dobili zdravo punčko. Stara bo tri leta.
Pri drugi nosečnosti pa sem v 7 tednu imela SS, pa čeprav sem od 4 tedna počiva in pridno ležala. Tako da, se nikoli ne ve...
Imaš veliko možnosti, da bo naslednjič vse popolnoma v redu. (2/3 kar je veliko več kot 1/3). Šele po tretjem oz. četrtem SS se ti posvetijo z dodatnimi preiskavami, ker je šele takrat možnost, da z vama kaj ne bi bilo v redu.
Tako da glavo pokonci,  Preboleti moraš izgubo in se nato ponovno odločiti za otoroka.
Jaz sem svojemu malemu, pa čeprav je bil star samo 7 tednov dala ime in se ga bom spominjala. Sigurno. Meni se zdi, da je tako bolje.

Piba

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Strah
24.12.2006 14:25:41   
TinaUros
Pozdravljene...

...najlepša vam hvala za vse spodbudne besede.
...in saj vem...treba je mislit na dobre in lepe stvari...in da bo....enkrat bo:)

Hvala še enkrat in vesele praznike vsemuser posted image

Tina

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Strah
9.2.2007 17:39:40   
tinki_winki
Hvala tudi iz moje strani,
saj sem podobno obupana kot Tina.

Sedaj sem že drugič noseča in najtežje mi je ker se tega sploh ne veselim (najbrž ne želim ponovnega razočaranja), neprestano mislim na pretekli SS, slab občutek imam, občutek da bo šlo tudi tokrat narobe.

Vem, da si s tem delam samo škodo in bi borala to odmisliti.

Sedaj sem v 5 tednu in komaj čakam prvi pregled, da bomo videli če je vse ok (žal šele čez mesec dni). pri prvi nosečnosti sploh nisem dočakala prvega pregleda, že prej sem dobila močne krče, bolečin v spodnjem delu trebuha, sledila je hospitalizacija in žalostna novica o zaosatlem razvoju. Nikoli ne bom pozabila teh občutkov, ko pomislim mi gre še vedno na jok.

Upamo lahko le na najbolje.

Naj tudi nam posije sonce.

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?