|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah me je laparoskopije
26.3.2008 9:44:45   
anci banci
Ojla dekleta

2.aprila imam predpriprave za laparoskopijo. ali mi lahko katera svetuje oz pove kako to zgleda in koliko časa po predpripravih sledi operacija?
Če sem čist iskrena me je strah laparo... ampak kar se mora se pač mora narediti
hvala za odgovore in vsem čimprejšnjo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 26.3.2008 18:53:52 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nasvet
26.3.2008 10:33:04   
rokapi
Ni nič hudega, ne sekiraj se. Imela boš 2 ali 3 majhna reza (cca. 1 cm) na spodnjem delu trebuha. Zaceli se zadeva v tednu, dveh največ. Boli 2-3 dni po operaciji, potem pa ni več hudo. Domov greš čez 2 ali 3 dni. potem si še teden ali dva doma na bolniški. Šivi so takšni, da se sami raztopijo, jih ni treba kasneje dajati ven. Organiziraj si službo tako, da boš imela mir (nadomeščanje), da se boš lahko v miru spočila.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nasvet
26.3.2008 10:41:13   
gupika
Cao!

En teden nazaj sem bila na laparo. Sicer je o tem že bilo govora, a vseeno bom mal povedala.

Jst sem bila v Lj.. Prvi dan, zjutraj, se prijaviš. Opraviš potrebne preglede. Kri, voda, EKG in ginekolog te pregleda. Potem greš lahko še nekaj pojesti, saj prideš tešča.

Potem si v sobi in v toku dneva dobiš odvajalo, piješ velik vode, poješ še kako juhico in se sščistiš. Zvečer ti dajo apaurin, da kao bolje spiš in da se pomiriš. Jst ga nisem pojedla.

No naslednji dan spet dobiš en apaurin, pogledajo tud če si pobrita, če ne te one ali pa se sama, najbolje že doma. in čakaš, da prideš na vrsto.

Vglavnem tam si itak pod narkozo, nič ne čutiš. Ko se zbudiš si itak čist zblojen, v transu. V tistih blodnjah se spomnem, da me je mal bolelo in so me dali na nekaj proti bolečinam. Vglavnem, ko sem prišla mal k seb sem bila OK. Mene ni potem nič bolelo, tud slabo mi nibilo, tko kot ne katerim. Mal me je rame bolelo. Ene so tud bruhale. Cel dan dremaš, zvečer poješ mal juhe.

Mal je najbrž odvisno tud kaj ti bodo delal, če ti bodo kej odstranel, al sam pogledal.

Naslednji dan čakaš na vizito, doktorja, da ti pove kaj in kako. in greš domov. Bolniška še 10 dni. Mene nič ne boli, razen šivi mal bolijo. In to je to.

Brezveze bit živčen. nič kej tazga ni.

Lp

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nasvet
26.3.2008 12:35:46   
matt
anci banci... evo v petek sem jo preživela, v soboto pa sem šla že domov... namesto pirhov sem imela pač letos klistir pa juhco ...

pri meni je zgledalo tako kot pri drugih ..  v četrtek sem bila sprejeta, vzamejo ti urin, pa 3 epruvetke krvi, pa ginekološki pregled, pa intrnistični pregled z EKGjem... okoli 12 sem dobila juhco,  kmalu nato pa tudi sobo in klistir.... nato se začne veselo sračkanje, naj povem da je meni prijelo šele po 4 urah??? ampak je... naslednji dan ti zmerijo temperaturo, sledi frizerski salon in odlična idrijska čipka...user posted image , potem pa štart okoli 8.30, ker imaš samo laparo kot jaz boš med prvimi...

Sestre so izredno prijazne, pred postopkom in po te crkljajo... eni je bilo blazno slabo, bruhala je vsaj 4x, ampak so ji odstranili marsikaj... ostale pa smo narkozo dobro prenesle... spiš po postopku kar nekaj ur, vsaj jaz se spom,nim, da sem jih full prosla:"Lahko spim ,prosim... prosim,..." no ampak tisti dan moraš iti lulat... to mi je bilo najhuj!!! lepo vstat počasi in gremo, sestra gre s tabo da ne padeš, ker se ti vrti... sicer pa sledi klistir in verjami tega si ne želiš!!!!

ker moram iti ajat, bom nehala.... če te kaj zanima pa povprašaj tudi na ZS... Nikar se ne boj,  preživela boš, le pogumno...

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nasvet
26.3.2008 12:39:30   
matt
oj gupika kateri dan pa si bila, a sva bile skupaj? men so dali samo 5 dni bolniške, pa me danes spodnji del trebuha še boli...upam, da nahecam svojo zdravnico še za kak dan...so me pa zgleda prehladili, ker sploh ne čutim kdaj moram iti na vodo, samo ko me pretirano boli vem da je to to...



(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nasvet
26.3.2008 13:34:11   
gupika
matt...

Jst sem bila v pon-tor.

Men je dal 10 dni. Zdravnica moja pa skor še več, sam se mi ne da bit tok doma. rada grem v službo...

Lp

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nasvet
26.3.2008 14:55:40   
anci banci
dekleta hvala vam za odgovore:)

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nasvet
26.3.2008 18:53:38   
Anonimen
debata o tem že poteka tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2378563

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?