Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,vendar pa so potem takoj nastale skrbi kaj če gre za IM oz. kaj če test laže in ni nič
. pregled imam v četrtek, ker se mi danes začne 7 teden in je g rekla da je že čas da pridm. zanima me še do katerega meseca je največja nevarnost za SS? Znakov pa nimam nič kaj posebnih razen na čase pikanje po trebuhu ali pa po jajčnikih, je to narobe? Joj verjetno se vam zdijo te vprašanja neumna in naj uživam v
, pa se kar ne morem čisto sprostit. Ima katera kakšen recept?

), da te mal pomirimo. Vse se bojimo in vse se bomo bale do prvega pregleda in dlje. Ti si srečka, da ga imaš že v četrtek. Jaz ga imam šele 7.5., nekatere tudi 15.5, itd... Ampak bomo zdržale, ker moramo mislit pozitivno. Vse bo vredu! Ne obremenjuj se že zdaj, ker se res nimaš za kaj.
...uživaj in čimmanj razmišljaj kaj vse lahko gre narobe....
želim.
. Ker imam neredne
je toliko težje. Zdaj pa moje vprašanje ! Je mogoče da sem plodna že 7 dni po menstruaciji. Kdaj se lahko pojavijo tisti čiso prvi znaki ?
), no kaj kmalu pa so se pojavili še ostali znaki. Mene so grozno bolele bradavičke, še daleč pred
!!!