|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stvari za 1.razred devetletke
12.8.2006 10:45:21   
tanaja*
Čau!

A mi lahko katera pove koliko in kakšne zvezke je potrebno kupiti? Pa kaj še rabi; barvice, flumastre, vodenke, risalni blok....????
Skratka vse kar rabi!

Sej smo dobili seznam v šoli, ampak je notri vse od geotrikotnika do šestila...user posted image Tega pa valjda ne rabi v 1.razredu al kako user posted image ?

Plisss, pomagajte, kaj rabim!

Tenkju, bejbe user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stvari za 1.razred devetletke
12.8.2006 10:53:55   
Anonimen
Na naši šoli rabijo 1 brezčrtni A4 zvezek,flomastre ,voščenke, barvice, das maso, risalni blok, tempere, malo ravnilo z šablonami(mislim da je NOMA 1), čopiči, lepiso, selotejp.
Mogoče sem še kaj pozabila.

(odgovor članu tanaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Stvari za 1.razred devetletke
12.8.2006 14:46:53   
*pepelka*
Ne vem kakšen seznam ste dobili, vendar smo tudi mi za Kopijo novo dobili seznam, na katerem je vse mogoče od šestila..., vendar pa je posebaj označeno kaj je mišljeno pod obvezne potrebščine po izbiri učitelja, ostalo pa je prepuščeno staršem. Če menite, da bo otrok rabil šestilouser posted image  ga mu kupite, vendar pa ti povem, da ga v 1. razredu zagotovo ne bodo uporabljali. So pa nekateri starši, ki otroku kupijo stvari za to, da jih ima in ne za to, da bi jih uporabljal.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Stvari za 1.razred devetletke
13.8.2006 11:33:38   
tanaja*
Ja, mislim na Kopijo novo. Pri nas ni nič posebej označeno kaj res rabi, ampak so zraven samo količine. Pa saj vse te stvari še v torbo ne bom mogla spravit, bo rabil 3 torbe user posted image .
Ne vem, no, jaz bi mu kupila samo tisti kar res rabi, ostalo pa bi dokupovala, ko bo rabil. Samo ne vem, pa kaj nujno rabi. Na žalost se roditeljskega nisem mogla udeležit, ker sem bila službeno odsotna, šel je mož, ki pa je očitno bolj klepetal, kot poslušal user posted image . Vem, da mi je rekel, da je obvezna samo ena knjiga, jaz sem naročila vse tiste knjige in del.zvezke, ki so bili na seznamu. Sedaj pa me zanima za ostale stvari; zvezke, barvice....


_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Stvari za 1.razred devetletke
14.8.2006 21:22:15   
soncnica4
Na seznamu mora otrok imeti le učbenike ter delovne zvezke, rubrika 1. Potem še nujno potrebuje potrebščine po izboru učitelja, vse ostalo pa je še njihova ponudba, če seveda še kdo kaj rabi ali želi (izbira staršev). Torej samo potrebščine po učiteljevem izboru in učbenike ter delovne zvezke. Učbenike pa tako dobijo v šoli na posojo preko sklada.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Stvari za 1.razred devetletke
15.8.2006 22:16:21   
tanaja*
Joj, ja, sem ugotovila, da sem preskočila boldiran tisk!user posted image user posted image user posted image   Se opravičujem, sem pa res blond user posted image !

_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu soncnica4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Stvari za 1.razred devetletke
21.8.2006 11:22:44   
BlankaT
Jaz sem mu knjige oz. delovne zveske naročila in jih gremo sedaj en dan po nje v šolo. Peresnico, svinčnik, radirko, šilček, ravnilo in še nekaj malenkosti sem tudi nabavila. Tako, da mi sedaj ostane še torba (če ima katera kakšen predlog bom vesela), pa risalni blok, vse ostalo pa bom kupovala sproti, ker je na seznamu od Kopije kup stvari, ki jih ne potrebuje. Sem pa imela doma tudi seznam od Rokusa (kjer sem delovne zvezke tudi naročila) in teh dodatnih stvari sploh ni bilo. Torej jaz bom kupovala sproti.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
VIDEO: Odvajanje od plenic v treh dneh
video
Odvajanje otroka od plenic je lahko stresno in zelo utrujajoče. Tale mamica pa je našla odlično rešitev. Preverite!




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?