|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sum o spontanem splavu
13.9.2010 9:32:29   
*Aura
Pozdravljene,

najprej vas vse skupaj lepo pozdravim...saj sem z današnjim dnem postala nova članica...juppiiiiuser posted image .
Imam pa eno vprašanje in upam, da mi bo katera izmed vas v pomoč...pri mojem sumu.
S fantom sva s prejšnjim mesecem začela načrtovati povečanje družine. Nisva najbolj mlada, a tudi za odpis ne, he, he, he....Oba sva nad 30.
Menstruacije imam vsak mesec redno (28-30), ta mesec pa mi je zaostajala za cca. 10 dni. Že vsa presrečna z nasmehom itd......nakar 10 dan se mi prikaže boleča in močna menstruacija.user posted image  Skoraj 100% sem bila, da sem že zanosila, saj mi je bilo prvi teden zjutraj slabo (sicer nisem bruhala...), bolelo me je v križu, povečan sem imela beli tok in tisti "čuden občutek" v trebuhu....pa nič od tega.
Testa nisem naredila, saj sem ga nameravala narediti šele ta teden in nato na obisk k ginekologu....pa me je vse skupaj malo prehitelo....
Vem, "neumno" je misliti, da bi nama uspelo že 1 mesec, ampak.......
Danes me pa je spreletela misel, da sem mogoče imela spontani splav..kaj ima mogoče katera podobne izkušnje?

Hvala, cmak!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sum o spontanem splavu
16.9.2010 9:37:01   
samosvoja1976
Pozdravljena,

žal mi je, vem, da je razočaranje veliko. Pravijo, da je včasih zaradi močne želje zaznavanje nosečniških simptomov bolj posledica psihe. Kljub temu pa je dejstvo, da če imaš redne menstruacije in ti je tokrat zamujala kar 10 dni je velika verjetnost, da si noseča dejansko bila, ravno tako pa se največji odstotek spontanih splavov zgodi ravno v teh tednih ko še niti ne veš da si noseča (http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/spontani-splav/448-statistini-podatki-o-spontanem-splavu.html). Kakorkoli že, po moje bi bilo dobro, da bi pri svoji ginekologinji opravila pregled, saj je včasih potrebno dodatno čiščenje.

Pa pogumno naprej.



(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sum o spontanem splavu
16.9.2010 9:58:46   
nati29
Jaz sem sicer imela tak primer, da sem naredila test, ki je bil pozitiven, po enem tednu od zaostale M pa se je pojavila krvavitev, ki je bila zelo zelo močna, tako da sem morala iz slubže domov ležat, ker se mi je kar vrtelo. Tako da če pa ne bi delala testa, bi bilo pa tako kot pri tebi, lahko da sploh ne bi vedela, da sem noseča. Jaz sem sicer takrat vedela, ker so se mi prsi povečale, ampak seveda je možno, da si bila noseča.

(odgovor članu samosvoja1976)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sum o spontanem splavu
20.9.2010 9:35:03   
*Aura
Hvala obema,

v glavnem ginekolog mi je na kratko rekel, da mi je želja po otroku najverjetneje premestila ciklus...mahhh. Po pregledu ni ugotovil nič. Sklepam pa, da če bi bila noseča in splavila, bi se kaj opazilo po pregledu, mar ne? Torej nisem bila in je dejansko bilo vse v moji glavi......kaka žalost...user posted image .

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sum o spontanem splavu
21.9.2010 13:36:49   
nati29
Aura, jaz sem bila na pregledu takrat enkrat, ko se je splav začel, pa je rekla, da izgleda kot menstruacija. Saj nima smisla zdaj razglabljat in ugotavljat, samo možnost pa vsekakor je.

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?