|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sva se pogovorila
6.2.2005 10:37:10   
Natas@
No midva sva se zjutraj pogovorila in se mi je opravičil, ter rekel, da je bil zadnje dni tako utrujen in se ni mogel odpočit, ampak da je sedaj vredu. Glede tistega ko je mali jokal in mu ni dal za jest pa ni vedel točno kako se napravi, ker je drugače moje mleko pogreval ali pa prej Comformil, ki je imel malo drugačne mere kot sedaj Hipp in pa baje ni skoz jokal, ampak samo takrat ko je klical, potem sta se šla pa preoblačit (tam vem da ponavadi uživa) in ga je baje minuto preden sem prišla domov položil na posteljo in je spet začel jokat. To sicer ne bom vedela če je res, ampak recimo da mu verjamem. V glavnem zaenkrat bomo ostali tako kot prej, sicer ikoli ne bo isto, ampak se bomo potrudili. Me je še prosil, naj mu točno razložim kako pripravim mleko, da bo za drugič vedel (kdaj ga bom pa spet pustila samega pa ne vem, bomo videli). Sicer se je pa danes že potrudil, ter pomil flaške, pospavikl kuhinjo, se ponudil, da skuha kosilo in naju pelje na Bled. Sej vem da po »prvem« prepiru ne mreš kar na cesto nekoga postavit, sem pa bila res tako jezna. Kako bo naprej bomo videli, upam, da bo uspelo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sva se pogovorila
6.2.2005 10:56:55   
jaz99
:bravo::bravo::bravo::bravo: Včasih pogovor res pomaga. Jas bi mu kar verjela ,da otrok ni stalno jokal. Sigurno ga je vmes pomiril, saj bi mu šel jok na živce.
Da je il zmatran pa tudi, ampak smo tudi mi zmatrane vsak dan zato kar kar navadi da ti večkrat pomaga

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sva se pogovorila
6.2.2005 11:15:02   
mroz
Bravo, tako se dela!!!

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sva se pogovorila
6.2.2005 13:21:16   
ZARA
no super,sam da ga nisi cez okno vrgla...Vids natas...mal ste prespal pa je problem resljiv,ane??;)

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sva se pogovorila
6.2.2005 18:37:54   
HuAnita
Bravo! Jaz pa še nočem govoriti z nijm, še kuham v sebi...:((

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sva se pogovorila
7.2.2005 10:33:59   
Bejba
:bravo::bravo::bravo: natas, tako se dela!

Huanita, ti pa le daj to ven iz sebe in se tudi vidva pogovorita, boš videla kakšen velik kamen se ti bo odvalil od srca. Vse bo še dobro :love:.

LP; Bejba

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sva se pogovorila
7.2.2005 12:06:51   
Magi*
HuAnita, jaz te čist razumem. Sam meni je pa včeri (spet) film poču in sem zjutraj zahtevala pogovor. Itak se vedno izogiba pogovorom... pa sva se prepucavala kar neki časa, potem je pa bil celo popoldne zlat in opazil stvari, ki jih je bilo treba naredit, z tamalo se je ukvarjal, celo GSM je ugasnil!!! Amapk vem, da je bilo to včeraj in bo sigurno danes že pozabljeno. Zvečer, ko se bo "utrujen" privlekel iz službe in se zavalil na kavč:grrr::grrr::grrr:

Sem pa vidla, da zna stvari narest, če hoče in tudi sam jih vidi. Sam zakaj jih nebi spregledal, ko ve da jih bom potem jaz naredila.

Ah ti dedci.

Aja, pa vsakič, ko se počiva, se potem prilizuje in modruje, kako bova to zmogla, saj se ja imava rada in imava popolno hčerkico... Kje je potem keč?


(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?