Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
OGLASTE SE TISTE KI MASTE IZKUŠNJE..
'?
???

in sem bila kar zadovoljna. Babice so zelo prijazne (povsod so seveda tudi izjeme). Moj Luka je imel malo zlatenice, zato je bil zaspanček in ni hotel sesati pa so mi pri dojenju in pristavljanju zelo pomagale
ali pa kdo drug, vendar ja zaželjeno, da ima opravljeno šolo za starše. Sicer pa imajo novo porodno sobo, kjer je tudi televizija in glasbeni stolp, CDje pa najbolj, da prineseš s sabo. Novorojenček je ves čas z mamico v sobi, tudi ponoči tako, da spočiješ se pa ravno ne. Pa veliko sreče in čimlažji porod.
,...), ena sestra (ne vem imena) pa malega sploh ni znala pristaviti
.
namreč rok poroda imam v torek ( 10.10.06). In tudi jaz imam medenično vstavo.Ginekolog mi je rekel, da bodo najprej probali naraven porod, šele nato carski rez. Jutri imam CTG in mu bom kar sama predlagala carski rez, saj o njem že kar nekaj časa razmišljam.
, bom držala
zate.