|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TURĆIJA - katera agencija je najboljša
17.1.2014 8:08:39   
keira1977
Pozdravljene,

jeseni nameravamo na dopust v Turčijo in nikakor se ne morem odločit katera agencija je priporočljiva. Gremo pa 2 odrasle osebi in 1 otrok za 1 teden all inclusive.

Naj vam povem, da do danes nismo še nikoli porovali v tujino razen na Hrvaško, zato me je strah. Upam, da imate kakšno idejo.
Pregledala sem malo forume in so vsi posti stari. Čez Kompas se vsi pritožujejo, Relax je tudi bolj negativen. Nevem ali neckerman še obstaja.

LP S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TURĆIJA - katera agencija je najboljša
18.1.2014 11:10:36   
Lilla81
Pozdravljena,
mi kadarkoli smo šli v Turčijo smo šli s Kompasom in smo vedno bili zelo zadovoljni. Enkrat smo šli tudi s Palmo pa je tudi bilo ok.
Se pa se splača it,ker je res super,lepi hoteli,prijazni ljudje,odlične sladice:P

(odgovor članu keira1977)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: TURĆIJA - katera agencija je najboljša
18.1.2014 13:09:17   
Caitlin
Midva sva šla s kompasom, zadovoljna. Sva šla oktobra 2010, hotel 5* all. In to je res nekaj boljšega. Hrano imaš ves čas na razpolago, izbira je pestra in okusna in če imaš s sabo otroka, je all zakon.
Sva šla pa tudi že z Atlasom (na Djerbo) pa tud nimam nobenih pripomb. Sva očitno precej nezahtevna :)

(odgovor članu Lilla81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: TURĆIJA - katera agencija je najboljša
18.1.2014 23:04:05   
josephine27
Sicer konkretno s Turčijo nimam izkušenj. Imam pa do sedaj pozitvne izkušnje tako s Kompasom kot tudi Palmo, kar se potovanj tiče. Kaj konkretno te skrbi?

_____________________________



(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: TURĆIJA - katera agencija je najboljša
20.1.2014 14:10:39   
keira1977
Živjo,

nevem ko berem slabe kritike tako za Kompas kot za Relax me je malo strah. Moja sestra je bila že več krat z Kompasom in se jim je dogajalo že vsega..hotel ni bil tapravi, sobe niso bile skupaj, čeprav je bilo že vse zmenjeno ob rezervaciji ker je potovala z tamalimi in je hotela sobe skupaj. Pri Relaxu, pa cena je ugodna za 5* hotel, piše pa da sploh ni all inclusive ker nimajo vedno pijače na voljo, pa da te kar nekam šetajo...nevem no če plačam upam, da to tudi dobim. No vidim, da ste vse kar zadovoljne z Palmo.
Hvala in LP

S.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: TURĆIJA - katera agencija je najboljša
21.1.2014 6:23:48   
AKP
Smo bili s Sončkom in Relaxom pa je bilo vse ok. Ponavadi povem na agenciji, moje želje, oni pa mi svetujejo hotele. Doma preberem mnenja o teh hotelih si pogledam slike in se potem odločim, kateri je tapravi.

(odgovor članu keira1977)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: TURĆIJA - katera agencija je najboljša
21.1.2014 8:19:48   
Caitlin
Za hotele priporočam tole: http://www.tripadvisor.com/
Pogledaš slike, ocene. Ampak vseeno previdno, ker nekatere ocene so vseeno absurdne. Da oceno 1, ker niso imeli svinjskega mesa (ne vem zakaj potem greš v muslimansko državo) pa čeprav je bilo drugače vse ok. Tako kot povsod na internetu, moraš vse prebrano vzeti malo z rezervo :)

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?