|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ta presneti KLOMIFEN
4.11.2005 14:13:45   
Anonimen
Lep pozdrav vsem!
Po 14 dneh se spet javljam! Ta mesec sem spet jemala klomifen in sicer od 17.10. do 21.10,(user posted image 13.10) nato pa sem sla malo pozno na uz, ker sem mislila da mi bo ta mesec pokazal,  ce je ze kaksen folikel poknil, pa sem bila tako razocarana! G mi je rekla da vidi enega in da se bo o sele zacela! Najvecja fora pa je, da je ta user posted image zdej trajala celih 7 dni! oz. ko sem 5 dan zacela s klomifenam sem spet zacela krvavet, prejsnji dan(4) pa M nikjer ni blo vec in ptem je trajala se tri dni , vse skupaj torej 7 dni! g. sem to povedala, pa mi je rekla da vprasanje katera je bila prava!
Bistvo je da sem sedaj na dabrostonu in imam se en teden do user posted image ! 11.11 bi jo morala dobit, ker jo imam na 30 dni, ampak imam te par dni grozne krce, ponavadi jih imam par dni pred m! Ali je kriv dabroston? Prsi me pocasi zacenjajo boleti, vsak dan bolj in ne vem kaksni znaki so to! Je mozno da sem pri samo 1 foliklu zanosila al kaj je zdej s tem? Ce cez 1 teden dobim m ne vem, ce se ima smisel da jemljem klomifen in dabroston! Ima katera kaksne stranske ucinke po dabrostonu?
UPAM, DA MI BO KATERA ZNALA ODGOVORI, CE JE IMELA PODOBNE IZKUSNJE! KAKO NAPREJ, KAJ POMENI 1 FOLIKEL, KAKO DOLGO VI JEMLJETE TE K... TABLETE...
UPAM, DA NISEM PREVEC NADLEZNA! HVALA!
TEJČI!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ta presneti KLOMIFEN
4.11.2005 14:44:32   
lana38
Nikoli še nisem jemala Klomifena ali kakšnih drugih tablet, tako da ne vem kakšni so učinki. Vem pa, da je normalno da vsak mesec ob ovulaciji poči samo en folikel in iz njega se sprosti jajčece, ki je potrebno za oploditev. Torej en folikel čisto zadostuje za normalno zanostitev, če seveda poči in se jajčece sprosti.
LPuser posted image

_____________________________

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ta presneti KLOMIFEN
4.11.2005 18:22:17   
naja78
OJLA.pri klomifenu so možne multiple ovulacije.ni pa nujno.

ti anonimen,zakaj pa nimaš kakega nicka.a ni fajn,če ga imaš????bodi tejči.fajn se sliš-

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ta presneti KLOMIFEN
4.11.2005 19:46:11   
Anonimen
Pozdravlena Naja78!
Nicka nimam ,ker sem prijavljena pod nekoga drugega, ker men net ne dela! Nekaj sem zafrckala pri registriranju, pa sem zdej pod anonimno prijavljena in se podpisem Tejci, da se ve za katero gre! Cao

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ta presneti KLOMIFEN
4.11.2005 20:00:31   
biba77
Jaz sem imela v 6. ciklusu s Klomifenom samo 1 folikel. Pa je bil dovolj...user posted image user posted image
Dabroston pa mi pusca vse in en znak-zdaj ga moram se cel mesec jemat in me je groza, ker ga poznam od prej: napihnjenost, tezave s kozo, ...

Potrpi se ta teden do 11.11. Mogoce pa si user posted image ...


< Sporočilo je popravil biba77 -- 4.11.2005 20:01:14 >


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ta presneti KLOMIFEN
4.11.2005 20:33:28   
Massa26
Tejči,

jaz imam že nekaj časa tako M, ene par dni, potem pavza in nato čez kakšen dan spet krvavitev, no bolj rjav izcedek ampak kar precej.

Tudi jaz mislim, da je en folikel, če opravi svojo nalogo, več kot dovolj user posted image .

Saj si jemala klomifen samo pet dni, a ne? Malo čudno se mi je zdelo, ko si napisala, če ima še smisel da jemlješ klomifen in dabroston, če čez en teden dobiš M? No mogoče sem pa jaz narobe razumela.

Drugače pa jaz sem jemala klomifen štiri mesece in nekih slabih stranskih učinkov nisem imela, nič posebnega..


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ta presneti KLOMIFEN
5.11.2005 11:51:40   
Anonimen
BIBA77!
 A TO POL POMENI, DA TI JE PO 6 MESECIH RATALOuser posted image ? Si zadnjic, takrat jemala klomifen? Kaj pa stres in take stvari, kajti jes se enostavno ne morem odklopit, da nebi mislila na user posted image ! Kako se naj, ce pa najprej user posted image  potem klomifen, potem UZ, pa veselo na delo in nato se dabroston? Te,  po dabrostonu, ko ga zacnes piti kaj bolijo prsi imas kaksen cuden obcutek tam dol, kot par dni preduser posted image ? Jes sem tako zivcna! Kaksni so znaki, ce slucajno zanosis in jemljes dabroston! Ali zaradi d. pridejo prej znaki...Joj kako bluzim! Upam da ves kaj zelim vprasat! Men ni nec vec jasn, ker sem cela cudna, pa imam se 5 dni do user posted image ! ZA ZNORET!!!
TEJČI

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?