Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Pozdravljene čveke... imam "problem"...v službi,je priporočeno da se nebi videl tato...jaz ga imam na rami,sicer ni dobro viden,a ga je vseeno dobro zakriti pred direktori.... zaradi tatuja nebi rada izgubila službe,....res da to ni nič kaj takega po eni strani,če vse drugo štima,ampak se lahko zgodi,da tudi to kdaj pride vzrok.S tem nebi rada imela problemov in si ga non stop zakrivala,glede nato da imamo službeno uniforo in mi ravno sega čez tatu?! A ve katera/kdo kako ga lahko zakrijem,če seveda ne upoštevam tega da ga lahko odstranim???.... je še kaka druga rešitev?Hvala in lep pozdrav!
ta je zaj dobra....sem misla na čvek it,pa sem zašla.... urednice ki ste?... v bistvu,pa bi za to službo tut na laser šla.... v zadnji rešitvi,če bo seveda kak problem... kaj pa kaki hanzaplasti al kaj takega se dobijo,da niso vidni seveda,no skoraj?
jz tu ne vidim problema če imaš službeno uniformo, ki ravno pokriva tatoo je vse ok, saj ga ne kažeš! če pa se morda vidi ko stegneš roko in kaj potem. meni se zdi tatoo slab zgovor da te delodajalec odpusti, sploh če je v mejah normale. meni na kraj pamet ne pride da bi ga dodatno pokrivala, ker je del mene.
V lekarni sigurno, probaj pa še v Medisu, Sanolaborju.Lahko pa tudi v lekarni vprašaš po kakšni cenejši različici, hidrokoloidi niso ravno poceni.Pa še te naj ne bi menjala vsak dan.Sploh, če misliš samo prekrivat tatoo. LP
Specializirane trgovine s medicinskimi pripomočki.Po googlaj jih pa boš videla.Lahko pa tam vprašaš prav za korektorje za prekrivanje tatoojev ali seveda v lekarni.Vem, da obstajajo.So bolj obstojni in se ne razmažejo.