|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težko bo
19.7.2005 20:54:51   
Anonimen
:duda:gre v jesen v vrtec pa je že meni zelo težko kako se bo privadil kajti strašno je navezan name,da niti pri:love:noče biti samo k meni sili.Nevem kako bo z njim v vrtcu.Se bojim,da se bo cele dneve jokal in od tistega joka in straha dobil še kakšen napad.Bolj,ko se bliža september bolj me je strah.Sem že rekla,če se bo res tako jokal kot včasih doma za mano,da ga izpišem.Kaj ve mislite naj naredim?:zmeden2:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Težko bo
19.7.2005 20:56:34   
lenika
A boš ti v službi? Če ne ga lahko počasi privajaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Težko bo
19.7.2005 20:57:40   
Anonimen
Nikar se že sedaj ne obremenuj s tem, kako bo septembra! Boš videla kako bo mali navdušen. Mogoče bo res na začetku par dni kriza, sam je pa dobr zate in za tvojga sončka, da gre med otroke.
Zato veselo uživajte v teh poletnih dneh, septembra pa novim zmagam naproti!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Težko bo
19.7.2005 21:01:09   
Anonimen
Nisem v službi.Saj greva večkrat tja vendar moram bit nonstop poleg niti na stranišče nesmem.Potem je dobro vendar mora bit pri meni v naročju drugače je jok.Ga je enkrat vzgojiteljica malo odpeljala vstran pa je bil takšen histeričen jok.Res me je strah kaj bo.Si mislim kaj si bo :duda:mislil,ko ga pustim tam,da me bo mogoče sovražil ali bo jezen name,ker sem ga pustila tam. Vem,da ne razmišljam dobro vendar mi to ves čas roji po glavi.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Težko bo
19.7.2005 21:03:59   
lenika
Poskušaj ga že sedaj doma večkrat po malo pustit z možem ali mamo ali kom drugim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Težko bo
19.7.2005 21:10:11   
Anonimen
Danes sem notri čistila in sta bila z :love:zunaj nekje 15 minut pa je že bil takšen jok,da ga je moral prinesti k meni.Nekaj bo treba naredit,ker drugo leto gre v šolo.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Težko bo
19.7.2005 21:14:34   
Anonimen
Jest mam nečakinjo, ki se je mamice držala kot klop. Tud na stranišče ni smela, da ne bi šla tamala z njo.
In potem so jo pri treh letih vpisali v vtrec. Prvi teden je bila mamica z njo na uvajanju. Kriza. Nečakinji se je dobesedno utrgal. Drla, bruhala, skratka delala scene.
In pol je vzgojiteljica rekla mamici, da naj jo en dan pripelje očka, pa da bodo videli. In res jo je drug dan peljal očka, bil zreven nje, tamala kot najbolj priden otrok na svetu.
In potem jo je nekaj časa vozil očka, ko je bilo konec uvajanja, je to čisto mirno sprejela, tako, da danes ko je stara 4 leta si sploh ne more predstavljati življenja brez vrtca. Mogoče boste mislile da pretiravam, ampak je čist res. med poletnimi počitnicami jo ne smejo izpisati iz vrtca, zdej ko so 3 tedne na morju je ful kriza. Pa ma družbo vrstnikov, sam v vrtcu pravi da je najlepše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Težko bo
20.7.2005 17:33:32   
bskrle
Tudi jaz priporoča,da je z očetom več.

PA naj se dere - je verjetno bolj naporno zate kot zanj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Težko bo
21.7.2005 9:22:35   
piščanc
tud jaz priporočam, da če je mali res tako navezan nate, da ga uvaja kdo drug, ki mu tudi zaupa, nisi pa to ti

pri nas je bilo celo tako, da je mož vzel 14 dni dopusta, jaz sem šla delat preko študenta (prej sem bila doma) za en teden, toliko da sta se bolj spoznala, drugi teden pa jo je uvajal v vrtec - že prvi dan brez problema. dvomim da bi bilo tako, če bi jo jaz uvajala, ker sva bili prej skoz skupaj. stara pa je bila 18 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Težko bo
30.7.2005 18:21:04   
Seven*
Ves kaj ti svetujem. Dokler bo tebi tezko, bo tudi njemu. Poskusaj cimprej sama pri sebi razcistit. Zaupaj vzgojiteljicam. On bo to cutil in zato ne bo jokal. Ce se bos ti odlocila, da mu je tam fino in ga brez tezkega srca zjutraj oddala, bo tudi on tam vesel. Jakob skoraj nikoli zjutraj ne joce. Tudi ko pridem tja je zadovoljen in srecen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?