|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Telovadba z dvojčki
5.8.2007 20:39:14   
piškamiška
Pozdravljene dvojne user posted image !

Zanima me ali se kaj ukvarjate z športom oz. ali ste se kaj, ko ste bile noseče z
user posted image user posted image ?
Kaj ste počele, kdaj (od katerega meseca dalje in do kdaj), kako (ali je potrebno še posebej na kaj paziti, če sta dva)?
Vem, da je pametno se user posted image rekreira, samo kako je pa kaj z dvojnimi user posted image in športom?
Zanimajo me vaše izkušnje?

Lep pozdravček,
piškamiška user posted image user posted image



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Telovadba z dvojčki
6.8.2007 9:47:05   
emaa
Do 24. tedna sem hodila na dnevne sprehode. V šoli za zgodnjo nosečnost nam je povedala (no meni), da dvojne nosečke ne smejo na telovadbo za nosečnice. Po 24. tednu mi je že vse tako dol pritiskalo, zasopla sem se takoj, da nisem bila zmožna več kot 10 minut zelo počasne hoje. Po pol ure sprehoda sem mislila, da bom šla rodit in sem prenehala hodit na sprehode. Plavanje v morju je priporočljivo kolikor imaš to možnost, dolge vožnje ne. Po 26. tednu sem pa itak morala počivat, saj se mi je MV že skrajšal (očitno v 24. tednu, ko mi je začelo dol pritiskat) in nič delat, se pravi ležanje, wc. Bodi aktivna dokler lahko, se pravi sprehodi, ne pretiravaj, da si ne boš naredila kake škode. 

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Telovadba z dvojčki
6.8.2007 15:46:24   
pikceva
Živijo,

Emamair, jaz imam podobno situacijo, kot si imela ti. Meni so v 27. tednu (pred dvema tednoma) ugotovili skrajšan MV, tako, da sem zdaj na počivanju. Me je  pa kak teden pred 27. začelo tako tiščati dol, da je prav bolelo. Zdaj ko počivam in nič ne delam, se je zadeva precej umirila.

Prej pa sem si privoščila sprehode, plavanje, pa tudi vozila sem se dosti. Jaz sem tudi delala do 21. tedna, saj nisem imela težav.

Piškamiška, ridružujem se torej mnenju, da se razgibavajte, dokler se lahko.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Telovadba z dvojčki
7.8.2007 23:09:33   
nektarina
Meni  so v materinski  šoli odsvetovali telovadbo za nosečnice  zato sem bila tam samo enkrat. Drugače pa sem se dobro počutila do vhoda v porodno sobo in sem bila non stop aktivna. Živela sem čisto  normalno kot prej, se sprehajala, opravljala hišna dela . Le  tekla nisem in nisem dvigovala kaj težkega. Zredila sem se za 16 kg,  imela sem samo trebuh in takoj po porodu ko sem se vagala sem imela pol kilce manj  kot pred zanositvijo.  Sedaj   ko sem  dojila  in  jedla  veliko  ogljikovih hidratov sem se zredila za 2 kg.
A pa še to, ko sem imela popadke sem klatila gor in dol po hodniku.. meni je tako pasalo. Sama boš videla kako se počutiš in kaj ti pravi tvoj ginekolog. Moja  dva sta ležala  visoko v maternici in nisem imela nobene omejitve.

LP



(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?