|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Telovadko
7.10.2009 14:40:57   
Sofi
Zanimam se za Juhuhu šolo in sicer Telovadko 4-5 let. Imate kaj izkušenj s tem? Kaj vse otroci počnejo tam? Ste oziroma so otročki zadovoljni?

Hvala

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Telovadko
8.10.2009 9:04:42   
Lara28
Mi smo bili včeraj prvič in smo NAVDUŠENI! Naš sicer obiskuje skupino 3-4 let in so imeli razne poligone z blazinami, tako da so plezali, se kotalili, tekali, skakali... in razne igrice na začetku in koncu. Hodi pa v MB.

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Telovadko
8.10.2009 9:29:00   
mojca*
Lara28 , a lahko mogoče malo več napišeš o vadbi,  kako dolgo traja? koliko učiteljev jo vodi?  a so starši prisotni? poteka v draš centru?

hvala.user posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Telovadko
8.10.2009 10:47:59   
Lara28
Ja, vadba je v Draš centru. Traja 45 min, vodita jo pa dva učitelja. Meni sta delovala super, enemu se je prav videlo kako uživa s temi malčki. Bilo je pa enih 14 otrok. Vsi niso hoteli še včeraj sodelovat in so samo opazovali, počasi so jih vključili vse. Včeraj smo bili starši zraven za podporor,ker je bilo prvič, ni pa menda nujno. Lahko greš vmes na kavo. Saj nekam hodit za 45 minut se ti skoraj ne splača, razen če je nujno. Drugače meni kar paše, da lahko eno kavico V MIRU spijem. Lahko pa gledaš, imajo klopce okoli in lahko tam opazuješ. No meni to ni všeč, se mi zdi, da je bolj prav da jh pustiš same, da v miru izvedejo svoj program. Se mi zdi bolj sproščeno.
Je pa naš res uživa. Edini minus je to, da ni ravno poceni in da je treba plačat za celo leto vnaprej. Malo me skrbi, da bo veliko bolan in ne bo mogel hoditi, ker je prvo leto v vrtcu.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Telovadko
20.10.2009 14:05:35   
Sofi
No, mi smo sina (4) prijavili in na prvi vadbi je bil navdušen in je veliko govoril o tem in seveda smo potem mogli še malega (3) vpisat, ker je točil krokodilje solze, češ da bi on tudi telovadil pri Juhiju. Tako sta zdaj oba v isti skupini in komaj čakata, da gresta zopet. Imajo pa vadbo po 60 minut enkrat tedensko 30 tednov.

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?