|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tenerifi-bil kdo?
1.7.2008 13:09:15   
malania
Bom odprla kar novo temo..
Z mojim se odločava da bi šla na Tenerife (na jug), pa me zanima če je kdo od vas že bil, pa kako je blo, kako ste šli tja (gledala sva, da bi šla v lastni režiji, ampak se je zataknilo pri prevozu z letalom)...
Šla bi v hotel in ne bi potovala po otoku.

Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tenerifi-bil kdo?
1.7.2008 14:27:51   
ledenka
zakaj pa ne greš z agencijo? rednih letov tja je bolj malo, iz naših krajev so samo čarterji. v vsakem primeru moraš potem prestopat nekje na večjem letališču, kar karto seveda podraži.

midva sva bila lani na Kanarskih, šla pa sva z avstrijsko agencijo Gulet user posted image  imela sva plačano letalo, hotel in prevoz od letališča do hotela. izleti so seveda posebej, prepuščeni željam posameznikov. hotel s 3 * in let dobiš že za kake 600 EUR


_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tenerifi-bil kdo?
1.7.2008 14:58:18   
Goldy
Bila oktobra leta 2005, šla z Neckermann reisen. Bilo je zelooo lepo, all inclusive cca 100 eurov.

LP

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tenerifi-bil kdo?
1.7.2008 16:12:50   
*tajda*
Bila na Teneriffih, par let nazaj, v hotelu Riu Arecas, potovala sva preko Sončka oziroma Tui agencije, Bila sva zelo zadovoljna tako z agencijo kot z otokom,maš ful za videt, bi bilo škoda sam v hotelu sedet.Šla sva pa za 14 dni,takrat sva dala okrog 2000eurov,sva pa letela iz Gradca.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tenerifi-bil kdo?
1.7.2008 16:22:32   
Paštetka
sva bila z možem v hotelu s 5*, se zastrupila na izletu v nekem Loro parku, če se prav spomnim s piščancem. Moj je driskal 4 dni. Domov grede je preživel celo pot na letalu na WC-ju user posted image . Vsi nadaljni izleti so odpadli. Drugače je pa bil hotel odličen

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tenerifi-bil kdo?
1.7.2008 20:59:35   
malania
Punce hvala!
sem se lotila kar po agencijah čekirat user posted image
Že samo na Sočku imajo tooolko hotelov na voljo.. da sem v glavi že vse zamešala user posted image ... sem pa gledala tudi druge agencije, čeprav imam z nemščino malo težav, sem si pomagala z googlom translate.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tenerifi-bil kdo?
1.7.2008 23:32:06   
Nikita***
Bila sem aprila letos. K sreči sva že doma (preko inerneta) rentala avto, ki naju je čakal na letališču, sicer bi se mi zmešalo. Glede na to, da si rekla, da ne bi hodila okrog, ne vem... Otok je dovolj velik, imaš veliko za videti, čeprav mene ni prepričal najbolje. Kljub temu, da sem vajena otokov vulkanskega izvora iz Grčije, so mi bile plaže zelo nevšečne. Motili so me tudi ogromni hotelski kompleksi, okrog pa vse zamreženo. Navdušena sem bila nad Loro parkom, ki je na severu otoka, pa Jungle park je tudi zanimiv. Aja, pa navišji vrh Španije lahko osvojiš z lahkoto - nekje do višine 2500 m se pripelješ z avtom, naslednji kilometer pa z gondolo. Skratka - kar nekaj za videti, vendar ne bi šla več tja.

_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tenerifi-bil kdo?
2.7.2008 18:54:40   
ursa30
bila lani. avionseke karte smo si zrihtali prek agencije XXL, apartma pa je zrihtala kolegica, ki je imela neke  veze tam. . za apartma smo dali 150 EUR na osebo za 14 dni.   priporočam ti ogled Loro parka, vulkana,... zame je bilo najlepše, ko smo šli  z jadrnico na odprto morje gledat kite in delfine. lepa izkušnja, ki je ne bom pozabila nikoli v življenju. 

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tenerifi-bil kdo?
3.7.2008 19:28:39   
martita
Na forumu   "novembrske levinje" najdeš "kanarko", ki živi na Tenerifu. Mogoče ti bo znala kaj svetovati.user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tenerifi-bil kdo?
8.7.2008 6:36:45   
daga11
Prejšnji teden sva se vrnila iz tenerifov!
Midva sva cel otok prehodila in prevozila keri hotel pa je dober pa si lahko pogledaš na različnih spletnih straneh:
www.holidaycheck.com
www.tripadvisor.com
 

midva sva bila na Costi Adeje v hotelu Esmeralda- hotel s 4* - hotel Ok samo hrana pa tak tak ... nič kaj preveč dobro - najedo si se, ampak je bilo v različnih gostilah, ki sva jih obiskovala za kosilo po celem otoku veliko boljše, pa cene hrane so nekako primerljive z našimi, pijača pa enkrat dražja sva zdaj ugotovila ko sva šla pri nas na pir, prej se nama sanjalo ni koliko stane, :)

odvisno kaj hočeš .... AI se splača če je hotel blizu plaže ali pa če se boste kopali v bazenih.... in ne boste obiskovali ostalih krajev,...
priporočam južni del otoka , že res da je severni bolj zelen ampak ima tudi dopoldne velikokrat meglo do 12-13 ure. Svaj zdaj ko sva midva bila tam je bilo trikrat zjutraj megleno in se je šele pozno dopoldne razkadilo,...

če te še kaj zanima mi piši na ZS,čaw



(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Tenerifi-bil kdo?
8.7.2008 8:36:25   
al1*
Mi smo bili lani februarja. Bilo amo v hoteli Riu na Costa Adeje. Nam je bilo zelo všeč - morje je bilo meni sicer premrzlo, ostali pa so se kopali.
Najbolj me je navdušil izlet z ladjico, kjer vidiš delfine, ki tam živijo.

Nekaj dni smo imeli tudi avto, da smo si ogledali ves otok.

Kot si napisala, da bi šla v hotel in da ne bi potovala po otoku ti svetujem, da gledaš, da ima hotel bazen z ogrevano vodo.


_____________________________

lp


(odgovor članu daga11)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.
IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje počasi prihaja, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji. Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?