|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste, ki ste že rodile - kaj naj naredim?
27.10.2004 17:26:34   
asso
Pozdravljene vse,

sem v 38t in že en mesec imam lažne popadke povprečno na 10 min, precej močne, zaradi tega sem bila tudi na bolniški.
Danes na pregledu me je g. dala na CTG in ponovno so se pokazali popadki, kot tudi pred mesecem in to močni (80). Ko je doktorca videla kakšni popadki so, jo je kar slabo. Jaz sem pa poudarla, da takšne popadke imam jaz že cel mesec cca. na 10 min, sedaj sedaj so bili na 5 min. Rekla je, da ženske s takšnimi popadki so v porodni sobi in ji ni bilo nič jasno.
Nato me je pregledala, najprej rekla, da sem zaprta, nato pa ko je potipala in ko je bil istočasno popadek rekla, da sem odprta 1-2 cm in da čuti glavico. Da ona stavi, da ne bo minilo dolgo, ko ne bom rodila.
Jaz sem rekla, da ne čutim prav nobene spremembe od tistih standardnih mojih krčev, sicer danes so res bolj pogosti in ni vedela kaj naj bi rekla. Po njenem bi mogla kmalu roditi.
V glavnem do sedaj mene še nič ne boli (razen občasno minimalno špika v križu), krči so nekje na 4-5 minut in jaz doma ne vem kaj naj naredim.
Ali naj grem v bolnico ali naj čakam ne vem na kaj: na boleče popadke, odtek vode... Punce, če ima katera kakšen nasvet naj mi prosim pove, ker jaz ne vem ali so to lažni popadki ali so to že pravi in bom vsak cajt držala svojo štručko.

Prosim help.

Lp asso in :duda: (38t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tiste, ki ste že rodile - kaj naj naredim?
27.10.2004 18:50:47   
dix
Meni CTG ni zaznal močnejših popadkov od 40, me je pa že full trgalo in sem zelo kmalu rodila.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tiste, ki ste že rodile - kaj naj naredim?
27.10.2004 21:03:32   
Tiana
Mene je tud bolel le križ na full, ctg pa nič kazal. Rodila sem kmaaalu zelo kmalu. Najbolje da se osredotočiš, ali je bolečina običajna ali močnejša kot prej.

Srečno!

:pujs: zate !

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tiste, ki ste že rodile - kaj naj naredim?
31.10.2004 23:40:36   
ditka
Zelo rada bi ti kaj pametnega svetovala,pa vendar smo vsaka po svoje narejene.Lahko ti samo povem kaj in kako je bilo pri meni.Meni so rekli,da bom zelo verjetno rodila vsaj dober mesec ped rokom,tako da sem se iz dneva v dan spraševala ali je gre že zares.Celo nosečnost sem imela močne bolečine(v križu,spodnjem delu trebuha),poleg tega pa je bila še moja srčica tako živahna,da so se dohtarji kar spraševali,kaj imam not.Mesec pred porodom pa so se mi vsak večer pojavili popadki,trebuh se mi je spustil pod popek,popadki pa so trajali tudi po tri ure včasih na pet ali pa še manj minut.Pa vendar se je nato stvar umirila.Na koncu pa je naša punčka prišla na svet pet dni po roku.Ne vem ali je bilo huje to da sem se vedno spraševala kdaj se bo porod začel in ali bom vedela,da gre zares.Bili so dnevi,ko sem bila prepričana,da je to to,pa so me po CTG-ju in amnio kljub popadkom domov poslal.Ko pa sem bila prepričana,da še ne bo nič,mi je pa zdravnik rekel da bomo zdaj rodil,čeprav nisem imela nobenega občutka,nobenih drugačnih bolečin in težav kot običajno.Pri meni je torej instinkt totalno zatajil.Pa še to:RPje bil 11.9.,rodila pa sem kljub napovedim,16.9-ga.Pri porodu pa najprej popadkov ki jih je kazal CTG sploh nisem čutila.Vso srečo in čim lažji porod ti želim,pa ne glede na težave,se ti vse povrne ko dobiš malo štručko v roke in se zaveš,da je to plod ljubezni in del tebe.:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?