|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 10:13:51
|
|
|
|
M&P
|
Za Tommy Tub ti ne bi vedla povedat,ker imamo mi Fliperja in je super.Mala ful uživa v njem,pa še skoz je ni treba držat in jo brez problema lahko umijem.:sloncek:
|
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 10:23:35
|
|
|
|
TaRe*
|
Mi imamo fliperja in je res super.Končno tudi mami uživa pri kopanju.9nebesaPrej sem jo mogla držat,zdaj pa samo sedim zraven in jo opazujem,kako čofa.:bravo: Če te zanima,kako zgleda,poglej v moj album,so slikce čisto "frišne":muca:
|
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 10:36:25
|
|
|
|
BONI*
|
Od kdaj pa lahko uporabljaš sedež za v veliko banjo? Koliko mora biti star? Ali mora že samostojno sedeti? Lp, Boni
|
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 10:55:49
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Zanima me, kje se pa kupi tale Flipper in koliko stane? LP Pi-kica
|
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 11:38:34
|
|
|
|
M&P
|
Boni* :duda:mora vsaj že malo čičati;) Pi-kica jaz sem ga kupila preko spletne strani Sončka in je bil tam okol 6.ooosit:sloncek:
|
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 12:38:08
|
|
|
|
Tinna
|
Hvala vsem za odgovore. Vaše slikice so pa res full dobre :bravo:in so me kar prepričale, ko vidim kako Rebeka uživa s fliperjem. Nekje sem prebrala, da je primeren od šestega oz. sedmega meseca naprej. Prodajajo ga pa tudi v Baby-centru in cena je tudi okrog 6.000 SIT. :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 13:09:24
|
|
|
|
PIAF
|
Jaz sem šla gledat slikico *tare - to ga imaš v tuš kabini? Koliko pa stane to in kje se dobi?
|
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 13:10:31
|
|
|
|
PIAF
|
Joj, nisem brala vseh postov, je že napisana cena.! Mi čebrička več ne uporabljamo od 3.meseca naprej.
|
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 18:06:10
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz nisem kupila Flipperja, ampak sem sla v Toysa, kjer imajo skoraj identicen sedez za smesno nizko ceno. Mislim da stane 15 eurov al nekaj takega. Pa se super obnese... Tummy-ja smo uporabljali do 7 meseca, ker se je potem zacel vstajat. Ni mu pa se bil premajhen, bi se se komot kopal..samo vstat je malenkost bolj enostavno tam..
|
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 19:52:07
|
|
|
|
bini
|
tut mi imamo fliperja in uživanju kar ni konca ob vsakem kopanju :) ... ampak zdaj zna mala že tako špricat, da je kljub veliki banji cela kopalnica z mano vred mokra :ups::sloncek:
|
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 21:01:41
|
|
|
|
TaRe*
|
Ja,jaz ga imam v tuš kabini,je pa tale malo višja kadička,tako da gre ravno prav vode vanjo. Kupila pa sem ga v Baby centru,pa sem dala za njega 6900 sit.:muca:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.