|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trebušnjaki
20.12.2004 22:59:50   
Pikabu
Mene pa zanima, če katera dela trebušnjake. Kdaj se pokažejo kakšni učinki? Pa koliko na dan jih naredite? A je kakšna fora, kako jih pravilno delati? Sama jih delam približno dva meseca, učinka pa ni videti. Začela sem jih delati po deset zjutraj in deset zvečer, potem sem pa pri vsakem dodajala še enega. Sedaj jih naredim na dan 150, v treh rundah: ena zjutraj in dve zvečer. Sem opazila, da različno čutim mišice, glede na to, kako imam pokrčene noge. A je v tem kakšna fora, kako je pravilno?

Joj, če ne bo kakšnega učinka, bom kar obupala nad njimi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Trebušnjaki
21.12.2004 6:39:35   
nuka
Enako!!!
Trebušnjake delam skoraj 3 mesece pa ni nobenega učinka. Se mi zdi da trebuh kar raste. Pa tko pazim da jih delam za spodnji del trebuha, pa zgornji del, pa stranske mišice učinka pa ni.

Nikar ne obupaj do poletja bo, pozimi se pa tako ne vidi ;).

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Trebušnjaki
21.12.2004 7:53:37   
dory
Baje je odvisno od velikosti trebuha v nosecnosti...tisti pravi rezultati,pa se ob konstantni vadbi,pa tudi s trmo pokazejo sele cca 6m po porodu..moj trebuh je se boljsi kot pred porodom...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Trebušnjaki
21.12.2004 8:16:29   
Pikabu
Uf, potem pa še ne smem obupati.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Trebušnjaki
21.12.2004 9:50:21   
Jančika_
Meni se je stanje začelo popravljati šele zdaj, ko sem začela redno teči, pa sem tudi šopala trebušnjake ko zmešana prej. Tek utrdi celo trebušno steno, pa bolj zaleže. Ne obupat, bo že.:)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Trebušnjaki
21.12.2004 13:38:47   
Erika 1
No vam jaz povem, ker sem šla direkt k zdravniku, ker me je tisti ogromen trebuh šel na živce. CCA po 6 mesecih po porodu ti trebuh ponovno zgleda kot da si v 5 mescu nosečnosti, nobene vaje na pomagajo. CCA po 1 letu naj bi trebuh popolnoma splahnel oz. se mišice utrdile.
Po tej razlagi sem šla kar na eno tortico.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Trebušnjaki
21.12.2004 13:40:57   
dory
Ja Erika kje si pa to slisala...jest se 8 mescev po porodu,res da moj trebuh ni bil ogromen ampak je slo vse skup tko hitr dol...tud kilce...zdej mam se bolsega kot prej...bolj napet pa tko...juhu..prej sem mela tazga po treh mesecih intenzivne aerobike :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Trebušnjaki
21.12.2004 13:45:39   
Mina1
ja, vse je odvisno od mamice same in od kože.

Meni je šlo VSE dol po 2,5 mesecih, prišla sem na 47 kg, kar ni bilo v redu, ker je šlo prehitro vse dol in še preveč in nikjer ni ostalo prav nič kože (zredila sem se 9 kg in bila noseča kar 41 tednov).

Torej ni pravila. Res pa ne bi vedela, kaj me čaka tokrat, ko bom rodila tam 20.2.2005.

Punce, samo ne obupati;)

pa-pa Mina1 v 32t:nosecka:

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Trebušnjaki
21.12.2004 14:36:35   
Erika 1
O mati božja, ma kako vama je ratalo shujšat oz. si trebuh poptavit?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Trebušnjaki
21.12.2004 14:42:04   
Mina1
Enostavno mene je moj :duda::hudicek: tako zelo izčrpal, ker je bil blazno zahteven, jokav in zelo občutljiv. Imela sem tudi malo poporodne depresije in tudi jaz jokala in telo je naredilo svoje...

Sem bila potem pri zdravniku kregana 100/h, tako da:zmeden:

Nič bati, sej bo, važno je, da imaš lepega zdravega :duda: in da si mamica, a ni to lepo;)

pa-pa Mina1 v 32t

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Trebušnjaki
21.12.2004 17:18:39   
Boni3
Joj,ker ste ravno pri trebuhih...
Meni se ful nekaj čudnega dogaja in sicer imam občutek,da okrig popka dobesedno čutim notranje organe,če s prsti pritisnem na trebuh:zmeden:Čutim,kako mi pulzira utrip in sploh je ful hecno.Vso to zadevo najbolj čutim zjutraj ali če sem ful lačna.Po moje imam toliko raztegnjen trebuh (je bil zelo velik)in rezmaknjene mišice ali kaj:zmeden:Sem že razmišljala,da grem do zdravnika (na pritisk tudi rahlo boli)ampak mi je kar malo nerodno.Trebušnjakov ne delam,ker nimam volje,sem pa 3-4 kret na teden ne orbitreku in :sloncek::kuza:z:duda:.A ima katera podobno situacijo? Aja,sem 10 mes. po porodu in imam kil toliko kot pred mosečnostjo.

Lp

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Trebušnjaki
21.12.2004 17:26:16   
Jančika_
Lia, a popek potegneš navdol al kako:zmeden:. Si ne znam prav predstavljat, a lahko še enkrat razložiš?

Boni, jaz niti nimam zelo razmaknjenih mišic, ampak na dotik me pa tudi boli. Sicer ne, če si pritisnem sama, ampak ko me mali na previjalni brca v trebuh. Sej ne brca fejst, ampak je prav neprijeten občutek.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Trebušnjaki
21.12.2004 21:49:52   
Jančika_
Hvala! Bom zdaj tudi jaz tako vadila, pa da vidimo uspeh:)-!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Trebušnjaki
21.12.2004 22:16:17   
lan
No,hvala bogu s trebuhom pa res nisem imela težav in je skopnel že po enem mesecu.Res pa je,da sem imela od plesa že pred nosečnostjo zelo razvite trebušne mišice.En mesec po porodu sem začela redno delati trebušnjake.Vsak dan 100.Rezultat se je hitro poznal.Res pa je,da moraš paziti tudi na prehrano,če ne ti trebušnjaki nič ne pomagajo.
Najbolje je,da delaš različne trebušnjake,npr. noge v zraku,stegnjene ali pokrčene,noge na stran,noge narazen....Pri različnih pozicijah ti delajo različne mišice,kar je zelo dobro.Če čutiš mišice,potem delaš pravilno.
Glede učinka,se pri nekaterih prej pozna kot pri drugih.Ti kar vztrajaj!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Trebušnjaki
29.12.2004 20:30:27   
Maja K
Erika,
zdajle sem prebrala ene dva tvoja odgovora in si me tako nasmejala, da sem se dobesedno za trebuh držala, ki je zaenkrat tik pred eksplozijo... res se prileže tak pozitiven odnos.

lp maja

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Trebušnjaki
7.1.2005 21:20:52   
niki5
Jaz sem imela tudi res ogromen trebuh, soseda je mislila, da nosim dvojčke :ups: sestra pri ginekologu mi je hotela delati ctg že pri 7 mesecih nosečnosti :ups: katastrofa :( Prvič je bil malo manjši in je šel lepo nazaj brez kakšnega truda, upam da bo sedaj podobno :)-
Proti koncu enega leta sem zares dobila tisto pravo postavo, boljšo kot sem jo imela prej.. Erika tako da upanje ostaja, še je čas ;):)-

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?