Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Mene zanima, če katera ve, kje se najceneje kupi Tripp TRapp stolček oziroma preko katere spletne trgovine? Tale Prawnworld je kar drag, ker s poštnino vred pride 180 eurov (kar 40 eurov je namreč poštnine), to je pa toliko kot v BC, tko da se ne splača. RAbim pa kar dva. Hvala za odgovore.
Aja, pa www.baby-markt.de je tudi največkrat zelo ugoden, ampak moraš potem imeti nekoga v Nemčiji ali Avstriji, da ti stvar pripelje ....upam, da bodo kmalu dostavljali tudi v Slo
< Sporočilo je popravil Mici7 -- 23.5.2010 11:55:25 >
Poglej na Bolho, se prodajajo tudi novi, originalni za polovično ceno.
Tako sem kupila novega z original navodili, embalažo in varovalom za 69€, samo računa ni. Sem pa nekaj časa spremljala, se ponavlja ene par prodajalcev, ki imajo originale. Sem rekla, da je za ta stol, ki ga delajo v Slo, 169€ (BC) čisto pretirana cena.
< Sporočilo je popravil nananaja -- 24.5.2010 10:32:26 >
Poglej na Bolho, se prodajajo tudi novi, originalni za polovično ceno.
Tako sem kupila novega z original navodili, embalažo in varovalom za 69€, samo računa ni. Sem pa nekaj časa spremljala, se ponavlja ene par prodajalcev, ki imajo originale. Sem rekla, da je za ta stol, ki ga delajo v Slo, 169€ (BC) čisto pretirana cena.
ja, jaz sem tut tko cifro dobila, dala 70 evrov. nerabljen, originalno zapakiran, nalepka stokke na stolu, original navodila, inbus ključ, varovalo s trakom... pa še barvo sem lahko izbrala, jih je imel ene 5 različnih, za katero drugo bi pa morala počakat.