|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 8:31:52   
pupika
Ojla babike kako ste kaj?

No jaz sem zopet zdrava in se je moja izvenmaternična nosečnost na srečo lepo končala in sem dobila samo inekcijo, pa se mi je samo sčistilo.

Kako pa je kaj z vami, je kaj novega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 8:49:50   
gojska
Dobrodošla nazaj. Se mi zdi, da si prav dobre volje, kar je super:bravo::bravo:
Je morala pa biti hudo tole s tabo. Če ne drugače pa psihično, Dej povej kaj se je dogajalo. Kako si sploh vedela za kaj se gre. A si krvavela? Kako je zdaj s tvojimi jajcevodi ?
Upam,da ti ni prehudo govoriti o tem.
Želim ti res vse dobro:rozica:
gojska

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 9:31:12   
cmokec
Pupika, na vso tvojo nesrečo je res fino, da si se sama ščistila. Tudi pri meni je bilo tako. Hitreje okrevaš in tudi zanosiš. Srečno. :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 9:34:21   
pupika
Pozdravljena gojska!

pri meni je bilo tako, da mi je M zamujala, sem naredila CB in je bil pozitiven, čez približno dva dni sem začela rahlo krvaveti, in sem takoj skočila do G. Tam mi je sestra naredila ponovno test in mi je rekla, da je bil negativen, še sreča, da je bila sestra tolko dobra in je šla do G in ji povedala kaj se dogaja z menoj. G me je pregledala in mi rekla, da je čisto na začetku ali pa sploh ni prišlo do nosečnosti. Nato me je poslala na odvzem krvi in test je bil ponovno pozitiven. Predpisala mi je dabroston, za ohranitev ploda in me ponovno naročila čez tri dni. Čez tri dni se zopet nič ni videlo na UZ in me ponovno poslala na odvzem krvi, kjer so mi hormoni že upadali. Me je pa še poslala v bolnico na ginekologijo da naj še oni pogledajo, če se slučajno nosečnost skriva kje drugje. Tam so me ponovno pregledali in zopet poslali na odvzem krvi. In nos. hormoni so mi zopet naraščali in jaz sem dobila malo upanja, da sta bile dve pikici in je z eno še vse v redu. Toda sem se motila in čez par dni, so me pregledali trije G in gledali kaj naj bi bilo, mi je bilo kar malo grozno, med tolko zrdavniki in ugotovili, da gre za izvenmaternično nosečnost. Za vsak slučaj pa so me še poslali na čiščenje, toda v maternici je bila samo sluznica. Potem so mi pa dali inekcijo in so me čez en dan odpustili domov. Sem pa morala na vsake tri dni hoditi s krvnimi izvidi na preglede in čez 14 dni po inekciji, so mi hormoni upadli na vrednost 11 in tako, da sem bila zelo srečna, kajti če se mi ne bi samo sčistilo bi morala it na operacijo, kjer bi mi odstranili en jajcevod.

Je pa bilo zelo grozno, še hvala bogu, da so bili vsi G v bolnici tako prijazni, da so ti malo polepšali dan. Me je pa ena punca tako prizadela, ki je bila v isti sobi kot jaz. Z možem sta načrtno zanosila, njena G jo je poslala v bolnico ker je mislila da ima tudi ona izvenmaternično n. Ko sem jaz prišla v njeno sobo, je rekla, da je bila že tik pred operacijo in jo je še en G poslal na UZ preden gre v operacijsko sobo. Ta ji je ugotovil, da njena nosečnost lepo napreduje in ima dvojčka. Ona pa je G odvrnila, no vsaj tako je pravila potem v sobi, da je bil to za njo zelo velik šok in da dva ne bo imela, naj ji naredi splav. Potem so jo poslali v sobo in so ji dali čas za razmislek. Naslednji dan zjutraj na viziti je doktorju rekla, naj ji naredi splav, da sta se z možem tako odločila. On ji je pa rekel, da naj še malo počaka, ker je zelo veliko možnosti, da bo en odmrl. Potem so mene in njo poslalai na UZ, pa je meni tam pravila vse živo, da je že pred dvema letoma naredila splav, ker je mislila da ji bo tašča umrla in je bilo to zanjo preveč, da bi bila takrat noseča. In da bi se ona rada nosečnosti rešila, ker gre itak čez par dni na morje. ter da so ji oba otroka poškodovali z ultrazvoki. Bolj smo ji ostale punce pravile da UZ ne poškoduje otroka in da na malo premisli. Ni mi jasno, da je šla pri 33 letih delat splav in nosečnost je bila načrtovana. potem je še nekaj pravila, da so ji dali možnost, da samo enega obdrži in bi morala it na razbijanje. Ona pa meni pa mojih otrok že ne bodo razbijali, ko jih je pa ona ubila pa ni pokazala niti kanček sočutja, samo komaj je čakala, da jo izpustijo iz bolnice in kako je morala na vse čakat se je nekaj pritoževala.

Jaz sem prvo noč v bolnici prejokala, ker je že prvi dan pravila da ima dva in bo šla na splav. Mene pa je to tako prizadelo, v tistem trenutku bi jaz vse dala da bi bila na njenem mestu in sem se spraševala, zakaj imajo taki možnost za otroke, če gredo potem delat splav, jaz ki si pa tako želim eno malo pikico, pa je ne morem obdržat.

Gojska upam, da te nisem preveč zamorila.

Lep dan ti želim :rozica::rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 10:17:43   
tinkamiška
Hej Pupika:rozica:

Zdej pa naj rata, pa brez zapletov do konca:):rozica::rozica::rozica:

Srečno!:pika:

Tinka

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 12:19:04   
gojska
Pupika prav nič me ne more danes zamorit.
Kaj ti naj rečem--smola s cimro.PREKLETA BABA PRISMOJENA.
Imaš raznorane prismode, omejence in bog ve kakšne še na svetu.
Sreča,da nam ni treba biti z njimi prijatelj. Naj bodo kjer čjo sam nas naj na miru pustijo.

Zdaj je to za tabo in mislim, da je to dober znak. Zanosila si enkrat in najbrž boš prav kmalu še enkrat.
Zdaj veš da lahko. Ta pač ni hOtel ostat in tisti ko bo -bo točno ta pravi in točno ob pravem času.
DRŽIM PESTI:rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 12:33:11   
pupika
Gojska hvala ti za tvoje nežne besede.

Saj jaz sem isto rekla, če sem enkrat zanosila, bom tudi drugič, no tako sem se tolažila po spontanem splavu. In sem bila prepričana da z mano ni nič narobe in da mi bo v drugo uspelo, mislim, da me je bilo bolj strah tega, da ne bi zopet prišlo do ss ko bi zanosila. Sem si rekla, da je bolje, da se ne prime, ker sem si mislila, da tega ne bi mogla znova preživet. Pa me je že takoj po ss po 4 mesecih presenetilo in sem zanosila, vendar je bila izvenmaternična. Sem pa samo sebe presenetila, kaj vse lahko prestaneš, sem si mislila, da ne bom tolko močna osebnost.

Jaz sem zgleda zelo optimist in vem, da nam bo vsem uspelo, in da bomo imele vse punce možnost, da bomo občutile vlogo mamice.

Gojska, saj jaz tudi tako pravim, potem je že moralo biti tako, no vsaj prvič sem tako rekla, za drugič pa sem se presekirala, ker je bilo na napačnem mestu, ampak so mi drugi potem vlivali tiste lepe nežne besede in me potolažili.

Zate gojska :rozica::rozica::rozica::rozica: se bo tudi tebi kmalu uresničila tista največja želja.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 12:55:07   
gojska
Joj saj tebi se je pa že vse zgodilo. Zdaj pa ne ostane nič drugega, kod da ga donosiš. Boš videla.;)

Prav imaš- sploh ne vem kje punce jemljemo moč, da kljub vsem tem težavam, razočaranjih, bolečinah sploh še normalno funkcioniramo.
Človek se res vsega navadi. Kar te ne ubije te krepi.
Ampak od vsega hudega ki ga prestajamo na tem forumu se mi zdi ss najhujši.Res ste prave borke.

Vmes so svetli dnevi, upam da jih boš imela ti vedno več.
:metulj:goja

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 13:12:38   
mihi78
zelo mi je žal, da si zgubila pikico :(:(:(. jaz sem imela 3 ss pa še vedno upam, kaj pa mi drugega preostane.
ja ene ženske so res čudne. me se tu trudimo, trpimo, padamo v depresije ene pa hodijo na splave, ko da to ni nič. jaz je verjetno ne bi mogla poslušat, bi ji kar povedala svoje. a za kontracepcijo pa še ni slišala?
LP :muca:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 13:16:37   
pupika
Mihi sem ti že napisala na zgornjem postu. Je pa ta ki je bila v isti sobi kot jaz načrtno zanosila. Je rekla, da sta z možem rekla, da ker je njuna hčerka že tolko stara, da bosta čez kakih 10 let ostala sama in da bi imela še enega otroka. Meni je res malo manjkalao pa bi ji rekla, kako je lahko ubila svoja dva otroka, pa sem se rajši v jezik ugriznila in si z jokom olajšala dušo.

Lp

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 16:37:07   
Maša26
Pupika, tudi jaz ti želim, da bo šlo zdaj vse v redu. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Bolj naj ti v glavi ostane, da si sposobna zanositi, kot to, da si imela do zdaj veliko smolo. :rozica::rozica:

Glede tiste ženske pa ne vem, ali je za :grrr::grrr::grrr: ali za :((:((:((. Oboje. da se pa take stvari dogajajo, :(. Ne predstavljam si takega krutega stvora še kot mamico hčerki. In kako sta lahko dva odrasla človeka s tako zavržno miselnostjo, in povrhu še - plodna?? :(


(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 18:21:38   
Anitka
Hej Pupika :love::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Dobrodošla spet med nami, čeprav bi bila veliko raje, da bi ostala na PV. Zdaj pa le optimistično naprej in čas je za :roza::modri: in za veselje.

Za tisto kokljo pa nimam besed :((:grrr::((:grrr::((:grrr: To je pa že too much za mene.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tudi jaz zopet med vami
16.8.2005 18:35:08   
PiaM
Oj, Pupika, pogrešale smo te...:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Mi je zelo žal, da si izgubila pikico :(( in ti želim, da čimprej okrevaš. Dobro, da se je končalo brez operacije.:rozica::rozica::rozica:
Za ono babnco tud jaz nimam besed...:(:grrr:


:rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tudi jaz zopet med vami
17.8.2005 8:06:16   
pupika
Punce hvala vam za tako lepe besede.

Anitka kako je kaj s teboj, že kaj novega?
PiaM nekje sem zasledila, da se je tebi končno nasmehnila sreča, namreč sem videla da si na našem seznamu pod magično črto. Sem full vesela zate in za tvojo malo pikico.

Naj vse vas in vaše pikice varujejo :angel::angel:

Tudi jaz sem vas pogrešala in sem komaj čakala da se zopet vrnem med vas, ki mi vedno polepšate dan.

Za vse vas:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tudi jaz zopet med vami
17.8.2005 20:25:38   
Anitka
Pupika pri meni še vedno nič novega. Sedaj čakam oz. ne čakam naslednje M nekje 4.9. in če pride grem v MB, da mi bodo spremljali ciklus z UZ, pa Klomifen in še mogoče Dabroston bomo papcali.


(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




oš polje
sarar

tisti, ki imate otroke v oš polje- ali ste zadovoljni?

da (50%)

ne (50%)


Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!