|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UŠI, NA POMOČ!
5.10.2010 7:13:04   
TDTP
Tolk je teh reklam, da sploh ne vemo kaj naj poiskusimo! Ima mogoče katera kakšne izkušnje? Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UŠI, NA POMOČ!
5.10.2010 8:11:40   
ledenaa
če se ne izvaja ukrepov tako kot bi moralo,se jih ne boste rešili

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: UŠI, NA POMOČ!
5.10.2010 8:53:28   
Sandra_26
Pri nas so že uši od avgusta. Pa to ne moreš verjet. V lekarni sploh nimamo več za dobiti Parasidose ali Paranit izdelkov. Vse zmankalo.
In kot pravi ledena, polovico staršev ziher ne ve da sploh imajo njihovi otroci uši(mislim v naši šoli). Eni kupujemo šampone in vse kar je mogoče dajamo otrokom na lase, da se teh p... uši rešimo, eni pa tega sploh ne upoštevajo. Niti šola ne obvesti vseh razredov in staršev kot bi morala.
Kaj bo treba stopit do ravnatelja, ali kako? Verjetno res.
Ta zadeva ni prijetna in pride zelo na drago, če se uši pojavijo na 3 tedne ko so se pri nas. En sprej stane 16 eur in enega mamo premalo, torej 2 na 3 tedne. Tisto kar pa je ceneje pa itak ne pomaga, vsaj nam ne. Pa to ni več res.
Od kod so se vzele spet te uši. Pa bil je mir ene par let sedaj pri nas, zdaj pa se jih rešiti ne moremo.


_____________________________

Taša, Masha, Tai

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: UŠI, NA POMOČ!
5.10.2010 9:21:57   
ribica.
Jaz sicer preveč pametna ne morem biti, smo jih HVALA BOGU imeli samo enkrat, do sedaj! Sicer jih baje spet imajo v razredu. Jaz moji deklici čim bolj spenjam lase, da ji ne padajo prosto naokrog, pa vsako jutro ji posprejam z lakom za lase. Takrat ko smo jih pa imeli, sem ji pa oprala s šamponom.Ampak, če vprašate mene, je ključnega pomena to, da se usedeš in si vzmeš čas, da vse dol pobereš. In to res v detajle. Meni je uspelo v prvem poskusu. Sem ji pa potem še kak teden vsak dan ali pa vsak drugi dan še enkrat temeljito pregledala celo glavo, pramen za pramenom, pa sem še vedno našla kakšno odmrlo na laseh. IN to tako malo, manjšo kot milimeter, rjavo, saj niti ne vem kaj je to. Verjetno gnida ki je že napol uš al kaj. Sicer ni bistveno, bistveno je to, da v nulo vse dol pobereš. Eni to verjetno res jemljejo prelahko in sam s šamponom operejo pa je to to. MI dvigne pritisk ko samo pomislim!

(odgovor članu Sandra_26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: UŠI, NA POMOČ!
5.10.2010 10:23:56   
Lu
O groza... ko se spomnim kako sem našo tamalo prav mučila s tem pregledovanjem...

Nam je pomagal samo tale Paradison al nekaj takega. Ko je sprej, šampon in glavnik zraven. S tem smo se jih res rešili. Prej sem uporabljala šampon NIX in stran metala denar.

Sem pa sama tudi čisto znorela v vrtcu, da prosim, da naj obesijo velik list na vrata, da so v skupini UŠI, in da naj starši otrokom pregledajo glave. V drugo mi je uspelo in je zdaj skupina  ˝čista˝. Je pa tole res nadloga.

Uspešno rešite.


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: UŠI, NA POMOČ!
5.10.2010 21:15:21   
ribica.
jaz sem pa Nix uporabila. Ampak kot sem rekla, po moje ni tolk bistven šampon kot pa to, da ročno dol pobereš.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?