|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umivanje zob
12.9.2005 11:53:26   
polona3
Naš malček je star 15 mesec, prvi zob jebil šele pri 12 mesecih, zdaj jih ima 6. Problem je, ker mi noče odpreti ust, da bi mu jih umila. Kakšne imate ve izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Umivanje zob
12.9.2005 12:05:12   
SaaS
Tudi meni ni jasno, kako naj mu čistim zobe. Star je 10m in ima 4 zobke.

(odgovor članu polona3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Umivanje zob
12.9.2005 12:11:28   
viv_
Pri nas pomaga zgodbica, da če si ne bo umila zobkov, bo prišel črviček in ji pojedel zobke

(odgovor članu polona3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Umivanje zob
12.9.2005 12:13:24   
Anonimen
hehe ja viv naši so pa še tok mejhni da ne razumejo zgodbic pr ns si je fotr zmislu eno pesmico..neki poje da se zajček mlad umiva zobke rad hehe! no ja sej prov vzhičena ni nad umivanjem, mal sama grize krtačko mal pa še midva na hit podrgneva pa to je to

lara

(odgovor članu polona3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Umivanje zob
12.9.2005 12:48:43   
BARBARA R.
" Moji beli zobki, moji beli zobki
moji beli zobki, kako se svetijo.
Nikoli ne bilijo
vedno se bleščijo
moji beli zobki, kako se svezijo,"........... od kar ji umivam zobe (od kar jih ima) ji pojem to pesmico in ve, da dokler se ne konča, ne bo konec trpinčenja. Seveda si jih najraje umiva sama, za konec pa še jaz.Problem je nastal šele sedaj, ko je začela hoditi v vrtec. Tam si jih pa ne umivajo . Sedaj se trudim z razlago, da si jih pač mora, ker si jih tudi jaz.

   

(odgovor članu polona3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Umivanje zob
13.9.2005 23:41:33   
ŠpelaP
Mi našemu pikecu tudi pojemo pesmico o zajčku, ki mu umiva zobe, ki sem si jo kar sama izmislila. In zdaj, ko greva v kopalnico, da si umijeva zobe, mali že sam začne govoriti:"Zajči, ziga zag...!" in kaže na zobno ščetko.

(odgovor članu polona3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Umivanje zob
14.9.2005 8:24:10   
Stefka
Pri nas pali to, da tudi kadar se brani ne popustiva. Nekajkrat smo ji morali umiti zobke pač na silo, ampak zdaj pač ve, da je zobke treba umivat in pika.
Zadnje čase pa po risanki, ko je reklama za Lumpija "Lahko noč, umiti zobki!" sama šiba v kopalnico po zobno ščetko . Da bi bila le tako kul kot Lumpi.

(odgovor članu polona3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Umivanje zob
17.9.2005 0:46:43   
Timah
Naša Tinkara ima 17 mesecev in ima 12 zob (trije od teh so ravno pokukali). Zobe ji umivam od enega leta dlje (prej sem probala s krpico in ni hotela odpret ust) in to s krtačko Oral B. Ma da bi vidli kako uživa! Ko ji rečemo, da gremo prat zobke si sama začne s prstom po ustih drsat in potem v kopalnici ni problema. Je pa res, da včasih želi tudi ona nam prat in takrat si dam jaz ali pa mož svojo krtačko v uste in ona jo nekaj suka in cuka. Umivam pa samo z vodo. Upam, da je to prav, sicer pa imamo zobozdravnico 6.10. in bo ona komentirala.

(odgovor članu polona3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Umivanje zob
17.9.2005 7:40:24   
Maxica
A ni bila v naši mladosti precej popularna pesmica:
Sem Repko, zajček mlad,
si zobke čistim rad,
posebno še zvečer,
po jedi venomer.
Mi za kolačke ni,
le repa mi diši,
moj dom sta log in breg,
zobje kot beli sneg.
( mislim, da ni čist dobesedno tako , saj je res že dolgo, odkar smo jo prebirali pri zobozdravniku v OŠ, ampak nekaj približno temu pa je)
Jaz mu kr to govorim, drugače pa podobno kot pri Lari-on bi si rad sicer sam držal krtačko, vendar jo bolj grize, tako da mu jaz spotoma malo podrgnem tisti zobek, pa je. (imamo šele enega, pa tri š**** )

(odgovor članu polona3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Umivanje zob
18.9.2005 13:43:53   
dory
nasemu brez problema umijem zobke,ce je na krtacki otroska pasta...zgleda mu je dobra...

(odgovor članu polona3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Umivanje zob
20.9.2005 14:59:38   
Nia30
Naš 10 mesečnik ima 8 zobkov in tud ne pusti, da bi mu jih umili - ne s krtačko in ne z gazo. Zdaj sem mu kupila krtačko, ki je v bistvu za drgnjenje dlesni. Ima okrog in okrog gumijaste ščetine. Zdaj zvečer to malo pogrize in jaz upam, da se zobki vsaj malo očistijo.

(odgovor članu polona3)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Umivanje zob
20.9.2005 19:42:48   
Anja167
Ja, to je večen problem! Danes sem mu recimo govorila: "Glej, kako je fino, če potegneš s krtačko! A slišiš, kako zašumi?" In potem mi je celo pustil dva potega... Smo probali že tooooliko fint, pa je vsaka dobra samo za par dni. Tako da čakamo na boljše čase, ko bodo zalegli Lumpiji in podobno.

(odgovor članu polona3)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Umivanje zob
20.9.2005 21:54:36   
frutka_
Kadar se upira mu običajno pozornost preusmerim na lučko ali na njegovo podobo v ogledalu in ga s finto pripravim do tega da pusti vsaj malo poščetkat zobke
Aja, ker smo ravno prejšnji teden imali zobarja morda ena info. Zobno pasto lahko uporabljate šele takrat ko zna malček izpljuniti.

(odgovor članu polona3)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?