|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Utility
6.11.2007 13:30:07   
iva01
razmišljala sem da ga nebi imel v prtljičju ampak v mansardi kjer bodo spalnice in velika kopalnicam a ma kera tako, kako se obnese, al ga pustimo kr odspodi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Utility
6.11.2007 13:34:15   
Anonimen
Moja teta ima tako. Je fajn k ni treba cunj okol prenašat tolk. Če imate v mansardi več placa....user posted image

Men je še bolj všeč da imaš iz kopalnice speljan"tunel" do pralnice in pol sam not mečeš.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Utility
6.11.2007 13:38:04   
iva01
ja placa je kr , skor več kot odspodi, ker mamo zgor v planu 3 spalnice, kopalnico in kabinet 8m2 pa bi rajš utiliti sem not stlačli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Utility
6.11.2007 13:55:31   
Anonimen
Vse je odvisno od tega za kakšne namene maš utility.
Če je to zadeva kjer boš operirala s cunjami je lahkl brez problema v bližini spalnih prostorov. Če ga misliš met kot podaljšek kuhinje, pol je pa totalna bedarija ga stavit v nadstropje. Ker tam absolutno ne bo služil svojemu namenu.

Sicer pa odvisno kaj pojmujete kot utility...za nekatere je to 'smrdljivi' del kuhinje, drugi ga uporabljajo kot pralnico in sušilnico.

Tko da... odvisno od funkcije.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Utility
6.11.2007 14:01:59   
iva01
notri naj bi biv pralni in sušilni stroj, majhen lijak, likalna deska, koš za umazano perilo, upam da se bo to dalo stlačit v 8m2...mene mal skrbi zarad hrupa od pralnga in sušilnega stroja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Utility
6.11.2007 17:12:12   
Anonimen
8 m2  je za to po tamalem dovolj.
Če maš kolikortoliko kvaliteten PS ne bo slišat, ker so tihi.
Pralni in sušilni lahk daš enga nad druzga. Al pa skupaj nad njiju pa regale al pa odprte police za raznorazne cunje ali zimsko garderobo. Lijak naj bo vsaj 50x50 pa globok, ne un navaden za v kopalnice, ker bo fajn, da lahk kaj splahneš ali umiješ, zato so pa globoki fajn. Moj nasvet pa je čim manj omar. Če boš mela ploščice, kar bi bilo smiselno si lahk omisliš še sušilo za cunje, ki se ga prek škripca potegne s stropa, naštelaš ga pa na poljubno višino, saj je prek škripevja tko naštelan, da se pomika dol in gor. To pomeni, da boš mela dovolj prostora za manevriranje tudi če bojo cunje obešene saj bodo pod stropom, ko jih boš obešala pa si ga lahko poljubno nizko spustiš.

Če podaš dimenzije sobe in okvirno mesto inštalacij lahk nahitr mal skiciram. Lih k se mi dauser posted image

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Utility
6.11.2007 19:41:01   
iva01
dfimenzije sobe bodo 2,7x3, za inštalacije pa še nevem,..se nismo tako dalečuser posted image  bi pa bila zelo vesela kakšne skice, pa brez omar ker bo v pritličju ena manjša garderobna sobica , za v ta prostor sem imela v mislih samo lijak, p in s stroj ter likalna deska in police na stenah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Utility
7.11.2007 7:44:36   
rija
Mi ga imamo v pritličju zraven wc in če bi bilo treba, je urejen tako, da ga lahko spremenimo v drugo kopalnico.
Povezan je s kopalnico v prvem nadstropju z jaškom in to je resnično ena boljših stvari v naši bajti, da ne rabim prenašat umazanih cunj po bajti, jih enostavno zabrišem v pralnico in kopalnica je hitro pospravljena.

Imam pa še prostora za en ogromen umivalnik, ki ga bo treba sezidat in v katerem lahko opereš vse uber dimenzionalne stvari, ki jih ne moreš v pomivalnem koritu in nočeš v bani user posted image



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Utility
7.11.2007 13:04:55   
Nika v službi
Meni vsa ta mašinerija nekako ne sede v mansardni del, mi bolj paše v pritličje oz. klet. Je pa res, da je potem vse bolj pri roki.

Mi imamo delovno sobo (utility) v P, notri sta pralni in sušilni stroj, stojalo za perilo, likalna deska, en odprt regal, kamor zlagamo perilo (potem vsak svojega odnese v svojo sobo), eno zaprto omaro (kjer je notri spravljen sesalec in ostale reči za pospravljanje), umivalnik, dvosed in radio. Soba ima blizu 13 kvadratov.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Utility
7.11.2007 13:26:49   
Anonimen
Povezan je s kopalnico v prvem nadstropju z jaškom in to je resnično ena boljših stvari v naši bajti,


Pri nas isto in je superuser posted image user posted image , sam kaj jo se "nekateri tolk okomot", da tudi v luknjo težko vržejo.user posted image .

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Utility
10.11.2007 19:15:22   
Anonimen
js ga imam v mansardi in je super ker ni treba cunj prenašat gor in dol. to mi je šlo vedno na jetra. tako da jontri imam mini kuhinjo - 3 omarice po 60 širine, v eni je seveda lijak. potem pa zdraven še pralni in sušilni stroj en na drgem, likalno desko in par poličk za odlaganje pa seveda mini tv :) ne peglam brez tvja.
ne ropot strojev ne moti, če laufa ponoč sušolc se sliši samo pritajeno mrmranje in nobenega ne moti. pralnega s epa skoraj da ne sliši. ZELO PRIPOROČAM!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?