|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uvajanje gh in napenjanje
19.11.2008 14:43:47   
žanai
Pozdravljene!

Zanima me, če je še katera imela probleme z napenjanjem pri uvajanju gh. Naša prva punčka je pojedla vse brez problema. Naš drugi otrok pa je star 6 mesecev in počasi začenjava z GH.
Problem je, ker mu dajem za začetek le po eno žličko na dan, ampak njega napenja in zvija in je čisto bogi. Ampak zelo rad je, hoče še, ampak mu ne upam dat več, če še ene žličke ne prenese.

Probala sva že kuhana domača bio jabolka, riževo kašica od Milupe (brez dodatka mleka in sladkorja), banano in domač pire  krompir. Vse to mu zmešam le s svojim mlekom. Vse ga je napenjalo, jabolka še najmanj, po krompirju je imel celo drisko?!

Zdaj pa ne vem, ali naj malo počakam z GH, ali naj mu dajem nekaj dni le jabolka (ta ga še najmanj napenjajo) oziroma kaj naj mu še dam, da se bo lažje navadil? Jutri bova probala še domače korenje. Dajem mu tudi kapljice BioGaja, ampak mislim da ni efekta.

Upam, da se bo kmalu navadil.
Hvala za odgovore in lep pozdrav vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uvajanje gh in napenjanje
19.11.2008 14:49:40   
ninini
Po moje čakat nima smisla,ker bo čez nekaj časa isto,trebušček se pač mora navadit na novo prehrano.Daj mu tisto kar ga ne napenja pa postopoma ostalo.Mi smo začeli pri 4 mesecih in ni bilo nobenga problema.

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Uvajanje gh in napenjanje
19.11.2008 16:49:39   
SpeliG
Midve z malo sva začele okrog 5,5 meseca, zdaj je stara 7 mesecev in ji moram obvezno še zdaj vse prekuhat, če ne, je ponoči rokenrol, tako pa je OK.
Vse sveže sadje jo napenja, na banano sploh ne smem pomislit. Pa se ne sekiram, uvajala sem ji vsako reč posebej zato točno vem, kaj prenese in kaj ŠE ne. Sej odraščajo, če jo kakšna reč matra jo za en mesec umaknem in potem spet poskusim v mali količini. No, banana pri 7 mesecih še vedno ni šla skozi, pa morda pri 8...
Jaz mislim da na silo ne bo šlo, da se bo organizem na silo navadil, počakaj da dozori, zakaj bi jo mučila če ji škodi...
Je pa problem samo pri sadju, pri zelenjavi, mesu ni nobenih težav.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Uvajanje gh in napenjanje
20.11.2008 19:35:18   
liliana
Tudi mi smo imeli s tem težave......vendar je dokaj hitro minilo......po dveh mescih je lahko pojedla skoraj vse brez napenjanja......

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?