|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VNETJE UŠESA
10.8.2005 10:43:30   
URCA
Sem noseča 32 tednov in imam oba uha vneta, sploh ne slišim!!! Dobila sem Ceporex 500 mg jemljem jih že 5 dni. Predpisala mi jih je zdravnica, pravi da je to v redu. Bolečina je nehala, ampak jaz še vedno ne slišim . Skrbi me kako to vpliva na otroka ( tabletke,ne to da ne slišim). Imam še štiri tabletke in ne počutim se nič boljše.:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VNETJE UŠESA
10.8.2005 11:49:56   
Anonimen
Kako to misliš, da se počutiš nič bolje? Saj praviš, da te več ne boli. Če je to antibiotik, itak moraš pojesti dozo do konca. O tem, kako to vpliva na otroka, si se pa tudi pozanimala pri zdravnici. Kaj pa piše na navodilih?
Kar se tiče sluha, pa ne vem, ker še nisem imela teh problemov. Mogoče jih je kakšna druga že imela in ti bo lahko več povedala.

(odgovor članu URCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   VNETJE UŠESA
10.8.2005 12:09:27   
URCA
Ne boli me, ampak ne slišim. Na navodilih piše da se ne sme jemati v tretjem trom. ker gre do otroka. Klicala sem 3 zdravnika in so mi se smejali da delam paniko. Zaradi bolečine sem začela terapijo, ampak danes imam popolnoma zamašen nos in ušesa, slabše nego na samem začetku. Kaj če sem dobila nekaj kaj lahko škoduje otroku, meni pa nič ne pomaga!? Imam še par tabletk in sem čisto zmedena.:((

(odgovor članu URCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   VNETJE UŠESA
10.8.2005 12:27:16   
jazz
Veš kaj, svetujem ti da greš do zdravnika in mu rečeš naj ti sčistijo ušesa. Ni nič hudega le malo neprijetno je- sploh pa ne bo hudo, če te ne boli več tako. Naj ti povem, da sem imela tudi jaz kar naprej te težave, zdravniki pa so me nonstop šopali z antibiotiki in kapljicami. Sam če je v ušesu gnoj je velika verjetnost da se bo tudi tebi tako ponavljalo. V glavnem, jaz sem imela probleme ravno ko sem bila na morju v portorožu ( pred leti ) in sem morala v Piran zaradi tega, pa so mi tam ves gnoj iz ušesa sčistili in sedaj imam že petnajst let miiiir!

(odgovor članu URCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   VNETJE UŠESA
10.8.2005 12:29:01   
jazz
Aja, pa še to, kar posiljena bodi ker se jim tega ne ljubi delati in raje predpišejo zdravila.

(odgovor članu URCA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   VNETJE UŠESA
10.8.2005 12:37:04   
URCA
Hvala, mislim, da bom probala. Zdi se mi bolj pametno od tabletk!
Lep dan želim!

(odgovor članu URCA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   VNETJE UŠESA
10.8.2005 12:42:22   
Anonimen
Že spet! Na navodilih eno, zdravniki drugo. Ne vem, jaz ne bi upala jemati, če bi na navodilih tako pisalo. Bi vztrajala, naj mi dajo kakšna druga zdravila.

(odgovor članu URCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   VNETJE UŠESA
11.8.2005 13:52:26   
URCA
Danes sem bila pri zdravnici, odločna v tem , da mi očistijo oba uha. Zdravnica je rekla da se to ne dela, pogledala ušesa: vneta sta še vedno, ampak manj. Pravi, da ne slišim zato ker pritisk v ušesih ni enak. Neverjetno je to, da mi je povedala naj z roko zamašim nos in napolnim usta zrakom, potem naj pogoltnem slino in se čim več pačim!!! In veste kaj!? Pomaga!!! :sloncek:To naj bi delala čim bolj pogosto. Pravi, da to veliko pomaga pri otrocih preden se začne vnetje, ali po vnetju, kot pri meni in da jih to starši morajo učiti. Sluh se bo vrnil takrat ko bo pritisk v oba uha enak. Verjetno se mi smejete, in res je da se sama iz sebe norčujem, ampak po 8 dneh slišim! Morda se enkrat tega spomnite in vam bo pomagalo.

(odgovor članu URCA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?