|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V dilemi
15.6.2005 9:02:56   
tesa
Tale moja starejša hči me vedno spravlja v dilemo,ker ne vem ali naj naredim kar je prav, ali naj ji ustrežem, kljub temu, da bi se zlagala:zmeden:
Namreč stvar je taka.V šoli so že vse zaključili, torej kot pravi sama se samo še pogovarjajo.Končuje pa prvi letnik in je kar daleč v dijaškem domu.Drugi teden imajo do srede še pouk, v četrtek prosto in v petek samo še podelitev spričevala. Zdaj pa me prosi, da bi za tiste tri dni vzela ministrove dneve, ker se itak samo dolgočasijo in si želi domov. Učiteljica je rekla, da sicer ni problemov ampak, da mora biti za to kakšen razlog, da ona to navede.Razloga pa ni:zmeden: Kaj narediti? Si izmisliti, da gremo na morje? Ali kaj drugega? Ali vztrajati, da je v šoli?
Nič kaj rada se ne izmišljujem laži:zmeden:
Kaj bi vi storili na mojem mestu?
Hvala za odgovore in lp:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   V dilemi
15.6.2005 9:45:12   
Gina
Zadnje dni se otroci res dolgočasijo v šoli, je res zanje čisto brez veze, pa učitelji so vsi čisto naspidirani, ker imajo toliko obveznosti, kot nikoli v letu. Otroci so utrujeni in sitni, pa komaj čakajo počitnice.

Ministrove dneve si lahko vzameš brez pojasnila. Samo obvestiti moraš šolo, da jih boš vzel. Jaz bi na tvojem mestu samo poslala v šolo obvestilo, da želiš koristiti te dneve (oz. tvoja bejba) in da je takrat in takrat ne bo. Če se boš bolje počutila, napiši zraven, da zaradi družinskih zadev. Tako se ne boš nič zlagala.

Je pa res, da na nekaterih šolah komplicirajo, kao da na koncu pa ne. Zakaj le? Nobene zakonske osnove nimajo za to. Takrat je tudi najbolj neučinkovito biti v šoli, pa otrok najmanj zamudi. Jaz vedno dovolim, saj jih gre kar nekaj vedno en teden prej na morje. Pa mi je bolj všeč, da povedo po pravici. Če ne dovoliš, samo spodbujaš laganje ljudi. Mam pa raje, da si zaupamo.

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   V dilemi
15.6.2005 10:29:51   
Anonimen
Ja, ja, ja, naj gre domov, če si to želi. Vesela bodi, da je tako. Saj sem še jaz vesela, da boste skupaj doma, ko si punca tako želi.
Pa kot pravi Gina, če že moraš nekaj napisati, napiši zaradi družinskih zadev. A ni fino? Družinske zadeve. Potem naj se pa sprašujejo, kaj je to.

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   V dilemi
15.6.2005 11:09:22   
tesa
:bravo:O punce hvala.
Točno tko bom napisala. Zlate ste:rozica::rozica:

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   V dilemi
15.6.2005 17:20:40   
Anonimen
Mi drug teden nimamo šole, razen ene ekskurzije (pa še to nekateri samo) po Lj in če nisi opravil katere od obveznih izbirnih vsebin. Drgač pa ta teden delamo le še pri matematiki, nemščini in slovenščini. Oz. polovica jih dela, polovica jih (nas:)-) sanja :)

Razloga pa ni treba navajat, samo proksi še vedno težijo:hudicek: Pr nas maš kdaj občutek, da bo treba opravičilo kamlu od notarja overjeno prnest, še če maš zdravniško dvomijo:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   V dilemi
16.6.2005 11:32:43   
tesa
Ne sme domov:((. Baje imajo tako določeno po Zakonu. Ne vem njihovem zgleda, da zadnjih štirinajst dni ne moreš v nobenem primeru vzet ministrovih dni.
Tako, da bo kar morala še drugi teden nazaj v šolo.:zmeden:
Ah, sicer bo pa potem tako spet jamrala, kako ji je dolgčas.

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   V dilemi
16.6.2005 11:39:14   
Gina
Aja, sicer imajo oni pravico reči, da ne dovolijo vzeti teh dni (to pravico imajo kadarkoli), ampak vzroki so pa banalni, sploh če so tako pavšalni. Ja kaj pa, če ji napišeš, da je zbolela? Saj so te sami prisilili v laganje, pravzaprav laganje spodbujajo! Kaj ji pa lahko naredijo? Nič!

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   V dilemi
16.6.2005 11:59:35   
tesa
Gina ja, lahko bi rekla da je zbolela. Proti tem pa ne morejo nič. Ampak laganje meni ne gre preveč od rok in nočem dajati slab vzgled otrokom. Sploh pa o boleznih:(se mi zdi da se mi lahko potem zanalašč kaj takega zgodi:zmeden:
Mal nam je dolgčas, ker jo nismo videl že štirinajst dni, ker so bli v Parizu in niso prišli nič domov:(
Sej bo. Bo pa potem doma dobra dva meseca. Bo že zdržala še te tri dni.Mi pa tut;)

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   V dilemi
19.6.2005 19:25:17   
Anonimen
Oh tesa, imaš prav. Saj bo v šoli samo tistih par ur. In zaradi tega ni vredno lagat.
meni je bilo pa zadnje dni v šoli zmeram najboljše!!! Uuuu, if aj kud trn bek taaaaajm lalalala

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?