|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Valgus stopalo
23.6.2014 12:38:55   
Natka_86
Pozdravljene,
Ali ima katera mamica kakšne izkušnje kako je s tem, če ima dojenček valgus stopala (malo navzven obrnjeno stopalo) zaradi take lege v trebuhu - medenična vstava? Moja punčka ima to in delamo vaje za razgibavanje stopala. Sicer so zdravniki rekli, da se to popravi, pa me kljub vsemu malo skrbi..


< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 23.6.2014 17:54:53 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Valgus stopal
23.6.2014 12:46:17   
tashq
sicer nismo imeli tega,ampak mogoče podobno...prvorojenka je imela podplate obrnjene navzgor-z nožnimi prsti se je skoraj dotikala sprednjega dela meč.pa je s pomočjo vaj izginilo,mislim da, v enem mesecu.danes (4 leta) ni videti nobenih posledic.no,saj jih že prej ni bilo vidnih.upam,da sem te pomirila.
drugače si jaz to laično razlagam,da so pač imeti tak položaj v trebušku in ga držijo še izven.prav tako kot imajo nogice kar nekaj časa pokrčene-jih tiščijo k trebuščku,ker so tega navajeni.sčasoma pa to izzveni...

(odgovor članu Natka_86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Valgus stopal
24.6.2014 13:50:59   
Natka_86
Sem si kar malo oddahnila.. saj mislim, da se ji je že kar popravilo, pa tudi patronažna je tako rekla, samo skrbi so pa vseeno še malo.. še posebej zato, ker ji čedalje težje razgibavam nogice, ko je budna in začnem jih drži vkrčene, ko pa spi jo pa potem to zbudi. Tako, da se že težko lotim tega.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Valgus stopal
24.6.2014 17:33:02   
tashq
sicer ne vem,kakšne vaje imate in kako obsežne...jaz sem to lahko delala ob vsakem previjanju za recimo pol minute do minuto.počasi pa bo...user posted image

(odgovor članu Natka_86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?