Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Danes sem v Intersparu naletela na akciji Vanisha.. dve škatli po 600 g + v vsaki še 100g gratis za 7 eur in še nekaj drobiža. Itak, da sem ga takoj kupila, saj je "normalna" cena za eno tako pakiranje čez 6 EUR. No in pridem domov, odprem eno škatlo.. na pol prazna. Odprem drugo.. napol prazna. Dam eno škatlo na vago.. pokaže 300 g, dam še drugo.. pokaže 300 g, računam in računam.. 600 g, pa če še tako napeto računam. Z embalažo vred!!! Moralo bi pa biti 2x600= 1200 g + 2 x100 g = 1400g No prodali so mi manj kot 600 g v akciji za višjo ceno kot je v redni prodaji. BANDA ! 
.......pa tole sploh ni osamljen primer!!!!!
Saj sploh ni nobene zaščite.
sej ko sem odprla omenjeno pakungo se mi je zdelo da je napolnjena le do polovice, ampak sem se slučajo odločila da poizkusim, ker ga prej še nikoli nisem, niti nisem vedla DA BI MORAL biti bolj poln....in na evo...